اون زمان هم دلار 600 تومن بود دوست عزیز
اون زمان هم دلار 600 تومن بود دوست عزیز
چیزی که مهمه اینه که ایرانسل از زیرساخت پهنای باند میگیره زیرساخت هم دسترسی به دلار دولتی داره محض اطلاع!!!! پس در اینجا چی نتیجه میگیریم ؟ این که هزینه های زیرساخت اگر 50% افزایش داشته دازه 500% سود از مشتری میگیره نسبت به قبل (ناگفته نماند که قبلش هم 500% میگرفت اینم اومد روش الان داره میلیاردی سود میکنه)
سرعت دانلود به تعداد آنتن بستگی داره. جائی رو پیدا کنید که آنتن بیشتر و باثباتی دارید.نوشته شده توسط kolange_edalat2001 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هفت سال پیش میشه 89. کدوم دلار ششصد تومن بود دوست عزیز؟؟!
هنوز هم 600 تومنه به جز ایران که با دنیا درگیریم....
اون زمان دلار ۱۱۱۰ تا ۱۱۵۰ بود ،
این نمودار رو ببینید ، نمودار تغییرات قیمت ریال ایران نسبت به دلار امریکا هست تو ۵ سال اخیر:
![]()
حالا این نمودار رو مقایسه کنید با دنیار عراق (یک کشور جنگ زده) تو ۵ سال اخیر به نسبت دلار امریکا:
درهم امارات نسبت به دلار امریکا :
جدای از ارزش پول ها ، میزان نوسان ها رو نگاه کنید ، اون سقوط پله ای که آخر سال ۲۰۱۳ هست ، کمر ایرانی ها رو شکست ، کسی هم صداش در نیومد (خداییش دولت ایران داره حال مینکه با همچین مردمی.)
دوستان بین دکل های همراه اول و ایرانسل و همچنین پهنای باندشون فرق وجود داره ؟
ایرانسل : مثلا من فاصله 200 متری داشتم سرعتم 2 مگابایت بود ولی در فاصله ی 20و30 متری به 4 مگابایت ( بعضی دکل ها بیشتر ) هم میرسید انگار برای ایرانسل پهنای باندش به فاصلتون تا دکل خیلی موثر هست تا پهنای باند قابل دسترس کاربرها
همراه اول : من فاصلم 400 متری هست و سرعتم 2.7 مگابایت و با فاصله ی 10 متری هم سرعتم همون هست بیشتر در همراه اول پهنای باند قابل دسترس رو در نظر میگیره تا فاصله تا دکل رو در اولویت قرار بده
و اینکه من در کل شیراز تست کردن همراه اول اون پهنای باندی رو که به کاربر میده همش رو میتونی استفاده کنی انگار شلوغی معنا نداره و اون پهنای اختصاصی تو هست مثلا اوایل روی 5 مگاهرتز بود سرعتم بیشتر از 1.4 مگابایت نمیرفت الان که گذاشتن روی 10 مگاهرتز سرعتم از 2.7 مگابایت بیشتر نمیره و همیشه ثابت هست برعکس ایرانسل همیشه عدم ثبات داره و شلوغی نت خیلی تاثیر میذاره روی سرعت فعلی
فکر کنم همراه اول اینده روشن تری داره تا ایرانسل با پهنای باند کافی داره دکل ها رو افزایش میده ( تازگی هم که خیلی دکل ها رو داره میزاره روی 20 مگاهرتز )
دوستان تعویض به usim ایرانسل فوریه؟ چقدر هزینشه؟ و اینکه قضیه اینکه میگفتن 8 گیگ نت رایگان ، درسته یا نه؟ اگه هست ، چند روزه؟
بله تعویض فوری هستش همون جا سیمکارت جدید رو بهت میدن . تا جایی که یادمه یه بسته یکماهه بودش
من واسه امشب 2 تا بسته شبانه نامحدود سه ساعته گرفتم.ساعت 7.15 زد اینترنت شما تمام شده است. مگه میشه ایرانسل دزد؟حداقل یه جور دزدی کن که کسی نفهمه. خدا دزدی تا کی؟ متاسفانه مجبور شدم چند بار مودم رو خاموش روشن کنم وگرنه همون ساعت هفت و ربع عکس میگرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)