اگه مالک اشتر اراک دیگه نیرو نمیگیره، از کجا میشه فهمید جامونو کجا عوض کردن؟
دیروزنظام وظیفه بودم همون مالک اشتر زده بود، کی معلوم میشه جامون عوض شده؟![]()
اگه مالک اشتر اراک دیگه نیرو نمیگیره، از کجا میشه فهمید جامونو کجا عوض کردن؟
دیروزنظام وظیفه بودم همون مالک اشتر زده بود، کی معلوم میشه جامون عوض شده؟![]()
والا برا من که روز اعزام وقتی رفتیم داخل بهمون گفتن و همون روز هم رفتیم پادگان جدید و لباس مباس گرفتیم ، البته هنوز دقیق معلوم نیست شاید شما که زودتر از من دفترچه فرستادی اخرین دوره اموزشی توی مالک اشتر باشید ، نظام کارش معلوم نیست یه دفعه دیدی ساعت اخر همه چیز عوض شد ،![]()
بچه هایی که اول اردیبهشت افتادن 05 کرمان یه پیامی چیزی بدن خصوصی همدیگرو پیدا کنیم..
یه چرخی توی مطالب بقیه جاها زدم، جدیدن میگن 05 کرمان شده هتل 05 ! ، مث که یکی دو سالی هست خیلی شرایط کلی و امکانات و طرز برخورد ها بهتر شده...
اسمش ولی خیلی ترسناکه! 05 کرمان...!![]()
دوستان کارت سبز تو اموزش ارتش تاثیر داره؟؟ مثلا چرا اگه کارت سبز داشته باشی بیفتی سپاه اموزشی نمیری یا تو نیروی انتظامی فقط 20 روز اموزشیه تو ارتش چه طوری تاثیر داره؟؟
سلام دوستان اگه دفترچرو خرداد پست کنیم چه تاریخی اعزام میشیم ؟ با مدرک لیسانس حقوق . ممنون میشم جواب بدین
اگه تو اموزشی معاف از رزم بشیم تو کارت پایان خدمت مشکلی پیش نمیاد؟ نمیزنه پزشکی؟
ما که اسفند پارسال فرستادیم، 1/6 شدیم.. دیگه رو برج 8 یا 10 حساب کن
هیچ بکار نمیاد فقط دوماه کسری داره که اگه مجموع فعالیتهای بسیجی زیر شش ماه باشه با دوماه کارت سبز جمع میشه و 6 ماه کسری میگیری!
اگه کارت سبز رو داری و هر دو دوره 30 روزه و 15 روزه رو رفته باشی 20 روز آموزشی دارین و ترخیص میشین. من برج هشت 02 بودم و چند نفری که کارت سبز داشتن 20 روز آموزشی داشتن و ترخیص شدن.
سلام به همه دوستان عزیز
دوستان من پانزده اسفند مدارک سربازی رو فرستادم تاریخ اعزامم هم 1/4 هستش.
من همون موقع (پانزده اسفند) برای امریه هم اقدام کردم. میخاستم بدونم چطور بفهمم با امریم موافقت شده؟ باید تا اومدن برگه سفید صبر کنم؟ راهی هست که زودتر بفهمم؟
با تشکر از همه عزیزان![]()
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)