تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2920 از 4105 اولاول ... 1920242028202870291029162917291829192920292129222923292429302970302034203920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,191 به 29,200 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013
    محل سكونت
    unknown

پيش فرض

زدن ولی مثل اینکه کلا مالک اشتر دیگه نیرو آموزشی نمیگیره ، ما رو که فرستادن المهدی شور آباد ، کلا هرکی تو برگش مالک اشتر بود اومده بود اونجا ، حالا شاید برای لیسانس ها فرق کنه ، ولی جوری که تو نظام وظیفه گفتن بهمون کلا دیگه نیروی اموزشی نمیگیره
    اگه مالک اشتر اراک دیگه نیرو نمیگیره، از کجا میشه فهمید جامونو کجا عوض کردن؟
    دیروزنظام وظیفه بودم همون مالک اشتر زده بود، کی معلوم میشه جامون عوض شده؟

آخر فروم باز p30 arman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اگه مالک اشتر اراک دیگه نیرو نمیگیره، از کجا میشه فهمید جامونو کجا عوض کردن؟
    دیروزنظام وظیفه بودم همون مالک اشتر زده بود، کی معلوم میشه جامون عوض شده؟
    والا برا من که روز اعزام وقتی رفتیم داخل بهمون گفتن و همون روز هم رفتیم پادگان جدید و لباس مباس گرفتیم ، البته هنوز دقیق معلوم نیست شاید شما که زودتر از من دفترچه فرستادی اخرین دوره اموزشی توی مالک اشتر باشید ، نظام کارش معلوم نیست یه دفعه دیدی ساعت اخر همه چیز عوض شد ،

3. این کاربر از p30 arman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه pishoolii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بچه هایی که اول اردیبهشت افتادن 05 کرمان یه پیامی چیزی بدن خصوصی همدیگرو پیدا کنیم..

یه چرخی توی مطالب بقیه جاها زدم، جدیدن میگن 05 کرمان شده هتل 05 ! ، مث که یکی دو سالی هست خیلی شرایط کلی و امکانات و طرز برخورد ها بهتر شده...

اسمش ولی خیلی ترسناکه! 05 کرمان...!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

دوستان کارت سبز تو اموزش ارتش تاثیر داره؟؟ مثلا چرا اگه کارت سبز داشته باشی بیفتی سپاه اموزشی نمیری یا تو نیروی انتظامی فقط 20 روز اموزشیه تو ارتش چه طوری تاثیر داره؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

سلام دوستان اگه دفترچرو خرداد پست کنیم چه تاریخی اعزام میشیم ؟ با مدرک لیسانس حقوق . ممنون میشم جواب بدین

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2015

پيش فرض

اگه تو اموزشی معاف از رزم بشیم تو کارت پایان خدمت مشکلی پیش نمیاد؟ نمیزنه پزشکی؟

داره خودمونی میشه outlawboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام دوستان اگه دفترچرو خرداد پست کنیم چه تاریخی اعزام میشیم ؟ با مدرک لیسانس حقوق . ممنون میشم جواب بدین
    ما که اسفند پارسال فرستادیم، 1/6 شدیم.. دیگه رو برج 8 یا 10 حساب کن

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوستان کارت سبز تو اموزش ارتش تاثیر داره؟؟ مثلا چرا اگه کارت سبز داشته باشی بیفتی سپاه اموزشی نمیری یا تو نیروی انتظامی فقط 20 روز اموزشیه تو ارتش چه طوری تاثیر داره؟؟
    هیچ بکار نمیاد فقط دوماه کسری داره که اگه مجموع فعالیتهای بسیجی زیر شش ماه باشه با دوماه کارت سبز جمع میشه و 6 ماه کسری میگیری!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

اگه کارت سبز رو داری و هر دو دوره 30 روزه و 15 روزه رو رفته باشی 20 روز آموزشی دارین و ترخیص میشین. من برج هشت 02 بودم و چند نفری که کارت سبز داشتن 20 روز آموزشی داشتن و ترخیص شدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز

دوستان من پانزده اسفند مدارک سربازی رو فرستادم تاریخ اعزامم هم 1/4 هستش.

من همون موقع (پانزده اسفند) برای امریه هم اقدام کردم. میخاستم بدونم چطور بفهمم با امریم موافقت شده؟ باید تا اومدن برگه سفید صبر کنم؟ راهی هست که زودتر بفهمم؟

با تشکر از همه عزیزان

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •