تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2920 از 4428 اولاول ... 1920242028202870291029162917291829192920292129222923292429302970302034203920 ... آخرآخر
نمايش نتايج 29,191 به 29,200 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ahoora f's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اولاً من با دانلود شبانه هیچ مشکلی ندارم... نمیدونم چرا شماها اینطوری برداشت کردین....
    اصولاً دانلود شبانه به دلیل ترافیک کمتر و .... تا حدودی توی تمام دنیا مرسومه....
    مشکل من اینه که میگم چرا شما روز از اینترنتت استفاده نمی کنی؟؟؟ چرا وقتی خود ISP ها میان به زور! مجانی! به شما حجم میدن، همتون صداتون در می آد که آی چرا به ما حجم دادین ... چرا ارزون نکردین و به قول خودت بلا بلا بلا....
    این چیزی که شما اسمشو گذاشتین اینترنت در واقع اصلاً اینترنت نیست... صرفاً یه ابزار دریافت فایل های غیر قانونیه! (البته من خودمم کلی از این فایلا میگیرم همیشه... خیلیم حال میده )
    اول بحث فایل قانونی و غیرقاونی برای من مضحک هست بخوام دربارش بحث کنم چون اولا کدوم قانون؟دوما خواست و علاقه هرکس بخودش مربوطه و لاغیر
    دوم هم بحث اینکه ما داریم اینترنت هست یا ترتونت! دیگه خز شده و همه اینارو میدنن و ...

اگه اشتباه نکنم شما بیشتر روی استفاده ویدیوهای انلاین و سرعت تک کانکشن بحث داشتین
    خب منم دقیقا یکی از بشترین استفادهام دانلود ویدیوها هست مثلا مسابقات ورزشی که خیلی هم دوست دارم زنده مسابقه رو ببینم
    حالا واقعا با سرعت زیر 1مگ میشه با کیفیت حتی 480p که حداقل کیفیت قابل قبول هست ویدیو انلاین تماشا کرد؟
    خب یا من مجبورم برم 400هزارتومن بدم 1مگ نامحدود بگیره که تازه اونم اصلا روش نمیشه حساب کرد یا اینکه یه فایل 2ساعت مسابقه با کمترین کیفیت 3گیگ میشه که من اونو دانلود کنم
    پس با این وضع من باید روزی 15هزارتومن بدم حجم بخرم فایل دانلود کنم؟؟؟

من همینجوریش با وبگردی بدون کوچکترین دانلود ماهی زیر 5گیگ مصرف ندارم پس توی روز هم از اینترنت استفاده میکنیم اینطوره حالا پول واسه دانلود هم بخوایم بدیم باید 11تا شغل داشت تا بشه هزینه اینترنت رو داد

اگه نباشه جاش خالی می مونه egorlord's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    In dark side of my mind

پيش فرض

این چیزی که شما اسمشو گذاشتین اینترنت در واقع اصلاً اینترنت نیست... صرفاً یه ابزار دریافت فایل های غیر قانونیه! (البته من خودمم کلی از این فایلا میگیرم همیشه... خیلیم حال میده )
    شدیدا موافقم الان که هیچی دانشجو شدیم این چیزا گذشت از سرمون ولی دوران مدرسه طرف میگفت 100 گیگ از این چیزا دانلود کردم یعنی چی اخه خوب نگیر دیگه لامصب... الان walking dead بیاد یا Game of throne سرعت نداریم دیگه

3. این کاربر از egorlord بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

ایشون که گفتن هر کسی بنا به استفاده ای که از اینترنت داره سرویس خودشو انتخاب میکنه . این طور نیست که کسی روز از اینترنتش استفاده نکنه و فقط شب بره نت گردی و دانلود . اکثرا نت گردی و کارهای عادی رو روز انجام میدن و فقط شب یه سری لینک که در طول روز گرفتن رو میزارن واسه دانلود
    اینی که بعضی ها ترجیح میدن به جای حجم اضافه همون سرویس های قبلی رو با قیمت کمتر داشته باشن هم دوبار برمیگرده به نوع کاربریشون ، که خب به نظر میرسه کاهش قیمت واسه ISP ها صرفه ی اقتصادی نداره

منم نمیگم که شما شبها دانلود نکنید یا اینکه کلاً دانلود نکنید و از این حرفا!!!
    من خودم قبل از مرحوم شدن سرویسای نامحدود کلی همیشه دانلود میکردم...

یادتون باشه آدما تا زمانی که یک تکنولوژی رو در اختیار نداشته باشن نمیتونن استفاده کردن ازش رو یاد بگیرن... (اون چرندیاتی که در مورد لزوم ورود فرهنگ استفاده کردن از یه چیز گفته میشه رو فراموش کنید ) من اگه 20 سال پیش میومدم و با شما درباره ی موبایل صحبت میکردم احتمالاً میگفتین تلفن معمولی که هست موبایل به چه درد میخوره؟
    اینترنت هم همینه... تا زمانی که شما سرویس اینترنتی که بتونین با خیال راحت و بدون ترس از تموم شدن حجمتون ازش استفاده کنید رو در اختیار نداشته باشید.. نمیتونید فواید استفاده از اینترنت واقعی رو درک کنید.... الان بنظرتون میاد که همین کافیه...
    من فکر نمیکنم این شکل اینترنت قطره چکونی که ما تو ایران داریم هیچ کجای دنیا رواج داشته باشه... (البته به جز آفریقا)
    البته ممکنه واقعاً بعضیا همین شکل استفاده براشون کافی باشه ولی فکر نمی کنم تعدادشون اونقدرها زیاد باشه...

اول بحث فایل قانونی و غیرقاونی برای من مضحک هست بخوام دربارش بحث کنم چون اولا کدوم قانون؟دوما خواست و علاقه هرکس بخودش مربوطه و لاغیر
    دوم هم بحث اینکه ما داریم اینترنت هست یا ترتونت! دیگه خز شده و همه اینارو میدنن و ...
    من منظورم بیشتر قانون کپی رایت بود(دانلود این فایلایی که ما میگیریم تو خارج جرم نسبتاً سنگینیه)... در واقع منظور من اینه که اینترنتی که توی ایران هست روز به روز با اونچیزی که توی دنیا هست فاصله میگیره و دیگه ما نمیتونیم ادعا کنیم که داریم از اینترنت جهانی استفاده میکنیم... البته این نوع استفاده تماماً مضر نیستش (در شرایط خاص کشور ما).....و همونطور که گفتم خودم هم از همین دانلودها استفاده میکنم.....
    Last edited by netstat; 09-03-2014 at 00:29.

5. این کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام بر دوستان

من از سرویس نامحدود پارس استفاده میکنم و میخاستم تغییر سرویس بدم به محدود(به دلیل سرعت بالاتر).
    امروز که رفتم توی سایت پارس نوشته بود تا حد امکان برای تمامی کاربران بالای 128 سعی میکنن سرعت رو به 9 مگ برسونن.
    حالا من میخام سرویس 10 گیگ در ماه بگیرم و میخاستم بدونم با این حساب فرق سرویس 10 گیگ با سرعت 256 با سرویس 10 گیگ با سرعت 512 چیه و چرا باید یکم بیشتر پول بدم؟

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

شبها به علت دانلود زیاد کاربران، سرور ها هم مشکل پیدا میکنن

رپیدباز ،

و ... توی ساعت های رایگان نمیتونن لینک تبدیل بکنن

گوشی ویندوز فونی من هم برای دانلود از استور مایکروسافت کلا تو ساعت های رایگان تعطیله، یک کیلو بایت هم نمی تونم استفاده کنم

سرویسم یک مگه، در حالی که شبا بین ۴ تا ۱۲ گیگ با لپ تاپ می تونم دانلود داشته باشم (سرویسم کلا جزو سرویس های خوب هست)

یکی از دلایل اصلی همین فشار بر روی سرور ها و همچنین ترافیک بالای پهنای باند کشور، مخصوصا روی سرورهای خارج کشور هست

Sent from Nokia Lumia 920 using Tapatalk
    خوش به حالتون ما که با ٢ مگ نمیتونیم شبانه بالای ۴ دانلود کنیم با ٣٢ کانکشنه و هارد ssd و سیستمی که حیفه الکی شب روشن باشه...مصرف برقش بماند!!
    سرورای خارجی هیچ مشکلی ندارند,دانلود به خاطر پایین اومدن تک کانکشنه میاد پایین.
    ویندوزفون هم با ست کردن این dns ها تو مودم درست میشه.
    8.8.8.8
    207.68.222.222

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
    Last edited by fight12; 08-03-2014 at 21:04.

پروفشنال fight12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

اولاً من با دانلود شبانه هیچ مشکلی ندارم... نمیدونم چرا شماها اینطوری برداشت کردین....
    اصولاً دانلود شبانه به دلیل ترافیک کمتر و .... تا حدودی توی تمام دنیا مرسومه....
    مشکل من اینه که میگم چرا شما روز از اینترنتت استفاده نمی کنی؟؟؟ چرا وقتی خود ISP ها میان به زور! مجانی! به شما حجم میدن، همتون صداتون در می آد که آی چرا به ما حجم دادین ... چرا ارزون نکردین و به قول خودت بلا بلا بلا....
    من ماه به ماه نرم افزارامو آپدیت شده میگیرم و ویندوز ٧ و ٨ و xp و ... در ماه حدود 20 گیگ فقط دانلود نرم افزار دارم بقیه بماند...
    چطوری روزانه دانلود کنم؟
    قبلا نامحدود مخابرات داشتم که دیگه نداره.

Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
    Last edited by fight12; 08-03-2014 at 21:01.

آخر فروم باز lionf3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ایــــ تهــران ـــران

پيش فرض

دمِ پارس گرم
    چپ و راست داره حال میده
    داستانِ این ۱ گیگ چی بود؟
    به همه دادن مثل اینکه.

10. این کاربر از lionf3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز netstat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

شدیدا موافقم الان که هیچی دانشجو شدیم این چیزا گذشت از سرمون ولی دوران مدرسه طرف میگفت 100 گیگ از این چیزا دانلود کردم یعنی چی اخه خوب نگیر دیگه لامصب... الان walking dead بیاد یا Game of throne سرعت نداریم دیگه
    این البته به خاطر مدیریت احمقانه ی ISP های محترمه! (یا نمیدونم PAP یا هر چی...)
    یکی 24 تومن میده ماهی 300 گیگ شبانه + 4 گیگ روزانه دانلود میکنه اونوقت ما 27 تومن میدیم 15 گیگ رو هم با سرعت پلکانی بهمون میدن!

12. 2 کاربر از netstat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز s_paliz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

آقا من نامحدود یه ماهه واسه اولین بار گرفتم. یه چند گیگی دانلود کردم که یهو از چند شب پیش سرعتم یک سوم شد دلیلش چیه مچم رو گرفتن؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk

پروفشنال hamidchi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Right there where they belong

پيش فرض

آقا من نامحدود یه ماهه واسه اولین بار گرفتم. یه چند گیگی دانلود کردم که یهو از چند شب پیش سرعتم یک سوم شد دلیلش چیه مچم رو گرفتن؟

Sent from my SM-P601 using Tapatalk
    تو سایت خودشون که نوشتن نامحدود رو به صورت سه سرعت ارایه میکنن 10 گیگ اول رو با سرعت بالا . از 10 تا 15 با سرعتی متوسط و ما بقی با سرعت نامی

15. این کاربر از hamidchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •