تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 942 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 9419

نام تاپيک: »» کلیه بحث های مربوط به ایـــــرانـــــســـــل فـقـط در این تاپیک

آخر فروم باز vahooli's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

11

ممنون دوست عزیز که اطلاع دادی ولی یه چنتا سوال داشتم

من که از اعتباری استفاده میکنم نوشته شده که بعد از 30 روز به حالت اولیه بر میگردیم!!! و اگه بخوایم مجددا از طرح استفاده کنیم باید مبلغی را بپردازیم!!!
    خوب این مبلغ جقدره؟؟؟

ممون از توضیحاتت
    همون مقداری که مخصوص اون طرحه .برای طرح قرمز 2500 تومن و آبی 5000 تومن.

آخر فروم باز Maziar_69's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

برای اینکه به شمار هایی مثل 3000و 2000و1000 از ایرانسل اس ام اس بزنید باید از شماره مسیج سنتر مخابرات استفاده کنید. یعنی شماره مسیج سنتر گوشیتون رو به 9891100503+ تغییر بدین، اس ام اس رو بفرستین، بعد دوباره مسیج سنتر رو به 989350001400+ برگردونید

البته توی بعضی گوشی ها مثل نوکیا سری 60 این امکان وجود داره که چندتا مسیج سنتر داشته باشه و هنگام ارسال اس ام اس کافیه که Options رو بزنید، بعد Sending Options رو انتخاب کنید و بعدش مسیج سنتر مورد نظر رو انتخاب کنید و در آخر مسیج رو بفرستید
    مرسی که جواب دادین.
    اقای XGAME یه راهی هم واسه نوکیا بگین.

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

14

بچه ها من یه چیز از این هدایا تابستونی نفهمیدم ! ببینم وقتی ما تعرفه را عوض می کنیم مثلا مقدار 2500 برا طرح قرمز از اعتبار کم میشه؟ و ازون به بعد نرخ ها بر اساس این طرح ها کم میشه؟ یعنی من که اعتباری دارم اگه بخوام طرح قرمزا انتخاب کنم وقتی طرحما عوض کردم 2500 از اعتبارم کم میشه و تا یک ماه تعرفه ها بر اساس طرح حساب میشه ؟!؟! درست میگم؟

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آقا مسعود به هیچ عنوان اینجا نمیشه به خدمات ایرانسل زنگ زد! حتی با تکرار زیاد یا تماس با 09351350000 ! شاید با تلفن منطقه شما بشه اما اینجا که عمرا !
    Last edited by vahooli; 31-05-2007 at 11:35.

اگه نباشه جاش خالی می مونه XGAME's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

ممنون دوست عزیز که اطلاع دادی ولی یه چنتا سوال داشتم

من که از اعتباری استفاده میکنم نوشته شده که بعد از 30 روز به حالت اولیه بر میگردیم!!! و اگه بخوایم مجددا از طرح استفاده کنیم باید مبلغی را بپردازیم!!!
    خوب این مبلغ جقدره؟؟؟

ممون از توضیحاتت
    هر كدوم رو كه دلت بخواد
    يا 2500 تومني يا 5000 تومني

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

بچه ها من یه چیز از این هدایا تابستونی نفهمیدم ! ببینم وقتی ما تعرفه را عوض می کنیم مثلا مقدار 2500 برا طرح قرمز از اعتبار کم میشه؟ و ازون به بعد نرخ ها بر اساس این طرح ها کم میشه؟ یعنی من که اعتباری دارم اگه بخوام طرح قرمزا انتخاب کنم وقتی طرحما عوض کردم 2500 از اعتبارم کم میشه و تا یک ماه تعرفه ها بر اساس طرح حساب میشه ؟!؟! درست میگم؟
    دقيقا درسته
    در ضمن در هنگام استفاده از طرح قرمز و آبي طرح تعرفه تبديل به ثانيه ميشود و در هنگام استفاده از طرح نميشه تعرفه رو به دقيقه تغيير داد مگر بعد از 30 روز

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

مرسی که جواب دادین.
    اقای XGAME یه راهی هم واسه نوکیا بگین.
    من ديگه بي خيالش شدم
    چون اگه طرف وارد باشه ميتونه برنامه MyPhoneExplorer رو روي كامپيوتر نصب كنه و از داخل اون برنامه هر چي ترفندم بزني باز شماره اصلي رو نشون ميده
    مگه اينكه طرف تو كامپيوتر وارد نباشه
    در اون صورت كار جالبيه
    Last edited by XGAME; 31-05-2007 at 12:29.

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

حالا دوباره تاپيك فعال شد
    فقط جاي عليرضا خارجي خاليه
    فكر كنم از وقتي كه من با اسمش اومدم تو تاپيك از من دلخور شده باشه
    آقا معذرت
    قدم رنجه بفرما بيا پست بده

در ضمن يكي از علل فعال نبودن تاپيك مثل قبل به خاطر نزديك شدن به فصل امتحاناته

راستي هر كس خبري از قزوين داره بگه ببينيم جشنواره پنجشنبه چه طور برگزار شده

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه چیزو نفهمیدم...
    با سیم کارت دائمی برای 3 ماه در پلن گلد فقط باید 15 تومن پرداخت؟ یا هر ماه 15 تومن یا به عبارتی کلا" 45 تومن؟؟
    و اینکه به نظر شما این طرح ارزش امتحان کردن رو داره؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2006

12

سلام دوستان
    من یه چیزو نفهمیدم...
    با سیم کارت دائمی برای 3 ماه در پلن گلد فقط باید 15 تومن پرداخت؟ یا هر ماه 15 تومن یا به عبارتی کلا" 45 تومن؟؟
    و اینکه به نظر شما این طرح ارزش امتحان کردن رو داره؟؟
    جواب سؤالت در اين دو قسمت هستش
    يعني بايد 3 تا 15 هزار تومن يعني 45000 تومن براي اين كه اين سرويس رو براي هر 3 ماه داشته باشي بپردازي

در مورد سؤال دوم هم بايد بگم كه اگه فكر ميكني كه به اندازه 15 هزار تومن يا بيشتر از خدماتش استفاده ميكني
    و يا با اينكه GPRS ش رايگان هست آيا برات به صرفه تر نيست كه با كامپيوتر به اينترنت وصل بشي
    ميتوني از اين طرح استفاده كني

ضوابط و شرايط:

1. این طرح تشویقی به مدت سه ماه قابل اجرا خواهد بود.
    2. تمامی مشترکین سیم کارت دائمی و اعتباری ایرانسل (مشترکین فعلی و آنهایی که به شبکه ایرانسل می پیوندند) می توانند در این طرح شرکت کنند.
    3. مدت این تعرفه های تشویقی برای مشترکین سیم کارتهای اعتباری (از زمان فعال شدن)30 روز می باشد. در صورت تمایل به باقی ماندن در طرح انتخابی، مشترک می تواند مجدداً با پرداخت اشتراک ماهانه تشویقی آن را برای دوره 30 روزه بعدی تمدید نماید.
    4. مشترکین سیم کارت اعتباری، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (30 روز) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.
    5. در صورت انتخاب هر یک از طرحهای تعرفه تشویقی، مشترکین سیم کارت اعتباری نمی توانند پیش از پایان دوره 30 روزه آن، مبادرت به تغییر تعرفه نمایند.
    6. طرحهاي تعرفه تشويقي مربوط به سيم كارت دائمي، از زمانيكه فعال شوند تا پايان شهريورماه فعال مي مانند. در صورتيكه مشترك مايل به برگشت به طرح تعرفه قبلي باشد، مي تواند در هر زمان به سادگي از طريق روشهاي ذكر شده در بروشور تعرفه ايرانسل، طرح تعرفه خود را تغيير دهد.
    7. با انتخاب هر یک از طرح های تعرفه تشویقی، مشترکین سیم کارت دائمی می توانند در هر زمان در صورت تمایل به هر یک از تعرفه های تشویقی دیگر انتقال یابند.
    8. مشترکین سیم کارت دائمی، پس از پایان مدت زمان طرح تعرفه تشویقی (پایان دوره صورتحساب شهریور ماه و آغاز دوره صورتحساب مهر ماه 86) بصورت خودکار به طرح تعرفه قبلی خود بازگردانده می شوند.
    9. در صورتیکه مشترکین سیم کارت دائمی هر یک از تعرفه های تشویقی را از روز اول ماه فعال کرده باشند، دیگر نیازی به پرداخت اشتراک ماهانه نداشته و تنها باید هزینه فعال سازی طرح انتخابی (هزينه ماهانه طرح تشویقی) را بپردازند.
    10. توجه داشته باشید در صورتیکه طرح تشویقی برای بخشی از یک ماه فعال شده باشد، هزینه مشترک به نسبت تعداد روزهایی که هر یک از طرح ها (تعرفه پایه و تعرفه تشویقی) فعال بوده است، محاسبه می شود.
    11. طرح تعرفه انتخابی ظرف 24 ساعت پس از ارسال درخواست، با دریافت پیام کوتاه تأیید فعال می شود.
    12. توجه فرمایید امکان استفاده همزمان از "طرحهای تعرفه تشویقی" و طرح "1000 دقیقه مکالمه رایگان" موجود نمی باشد. به عبارت دیگر، با انتخاب طرحهای تعرفه تشویقی، دقایق باقیمانده از طرح "1000 دقیقه مکالمه رایگان" قابل استفاده نخواهد بود.
    13. بهای سیم کارت دائمی ایرانسل150هزار تومان و بهای سیم کارت اعتباری 29هزار تومان می باشد.
    14. مشترکین می توانند طرح تعرفه فعال خود را از طریق سرویس کنترل حساب اینترنتی (E-Care) مشاهده نمایند.
    15. تعرفه های فوق همانند تمامی تعرفه های مخابراتی، بدون در نظر گرفتن مالیات فروش و عوارض می باشد. مطابق قوانين مالياتي كشور، ماليات فروش و عوارض مربوطه 6 درصد مي باشد.
    16. هزینه ماهانه طرح تشویقی برای مشترکین سیم کارت دائمی در صورتحساب ماهانه آنها منظور مي شود.
    17. هزینه ماهانه طرح تشویقی برای مشترکین سیم کارت اعتباری از اعتبار مکالمه آنها کسر می شود. لازم به ذکر است مشترکین به هنگام انتخاب طرح مورد نظر باید اعتبار مکالمه کافی در حساب خود داشته باشند.
    18. در زمانيكه مشتركين از طرح تشويقي استفاده مي كنند، محاسبه نرخ مكالمات بصورت ثانيه اي خواهد بود. بديهي است پس از پايان دوره طرح تشويقي مشتركيني كه قبلاً از طرح دقيقه اي استفاده مي كردند به طرح ‌"پايه دقيقه اي" و مشتركيني كه قبلاً از طرح ثانيه اي استفاده مي كردند به طرح "پايه ثانيه اي" بازگردانده مي شوند. توجه فرماييد اين انتقال كاملاً رايگان و بصورت خودكار انجام مي شود.
    19. پس از پايان دوره طرح تعرفه تشويقي، مشتركين يك پيام كوتاه مبني بر بازگشت به طرح تعرفه قبلي خود دريافت خواهند كرد.
    Last edited by XGAME; 31-05-2007 at 13:43.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •