اگه یه تاپیک برای درخواست تورنت باشه عالی میشه ...
من یه تورنت خوب از آخرین نسخه ویندوز 7 میخواستم ؟
اگه یه تاپیک برای درخواست تورنت باشه عالی میشه ...
من یه تورنت خوب از آخرین نسخه ویندوز 7 میخواستم ؟
من خیلی تورنت باز نیستم اما یه فایل خیلی مهم قدیمی دارم البته مشکلم اینا نیست
وقتی برنامه تورنت بازه لن قطع میشه ودباره وصل میشه وقتی برنامه بستست اینجوری نمیشه
بسیار موافقم...حتما این کا رو بکنید...اگه دوستان راه بدن منم فیلم معرفی میکنم...![]()
یک تاپیک عمومی باسه معرفی تورنت خوب جواب نمی ده به چند علت
اول جستجوش سخته تو بخش
بعد ممکنه در مورد یک تورنت فقط یک فایل تورنت پیدا بشه و از ان به بعد برای ان فایل تورنت ترکر بخوان بزارن.
اگر تو یک تاپیک عمومی تورنت ها باشه معلوم نیست دقیقا کدوم ترکر مال کدوم تورنت هست و....
همچنین ممکنه چند بار یک تورنت تکراری معرفی بشه که این هم تو تاپیک های عمومی یک ضعف هست
نظر شخصی اگر با مدیریت صحبت کنید تا یک زیر بخش تو گروه هاشون برای دانلود از تورنت بزارن بهتر است.
حرفتون کاملا درسته زد2 جان..
من هروقت میخوام یه فیلمی-سریالی چیزی بگیرم تقریبا تو 7-8 تا سایت معروف و غیر معروف میگردم تا بهترین سیدر و پیرها رو پیدا کنم...
منظورم این بود که دوستان دیگه این قدر نگردن و بیان از اینجا بگیرن.
مثلا همین قسمت آخر لاست...لینک مستقیم کلی بود اما سرعت لینک مستقیم واسه من خیلی پایین بود//نمیدونم واسه شما هم پایین بود یا نه///ولی رفتم سه سوت یه تورنت 350 مگی با کیفیت عالی پیدا کردم و خیلی راحت دانلود کردم...و تماشا کردم..
به هر حال نظر بقیه هم مهمه......
گود لاک
سلام، لطفا کمکم کنید
تورنت من تا نیم ساعت پیش درست کار می کرد ولی یهو اون علامت پایین زرد شد (no incoming connection) و هر کاری هم کردم دیگه نمی تونم دانلود کنم، یکی از دوستام گفت احتمالا ISP پورت تورنتتو بسته، چند تا سایت سر زدم، چیز خاصی دستگیرم نشد.
توو نرم افزار random port رو هم زدم اما وقتی تستش می کنم، همه ی پورت ها رو بسته اعلام می کنه
تورو خدا کمکم کنید
از نرم افزار bittorent استفاده می کنم، مودمم هم Tplink-8811 هست، ضمنا وقتی از طریق browser به منوی مودمم وارد می شم، منویی به نام port forwarding پیدا نمی کنم
خواهش می کنم راهنمایی کنید
ممنون
سلام.
من دنبال يه سايت ميگردم که تورنتهاي فوتبالو داشته باشه.
کسي ميتونه راهنماييم کنه؟
واقعا ممنونم.
minizoro بخواند
توی سایتهای تورنت مثل thepiratebay.org و غیره تورنت مورد نظر رو پیدا میکنی مثل این:
بعد میری فایل تورنتی که لینکش توی همین صفحه هست رو پیدا میکنی و دانلود میکنیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مثلا نوشته: Download this torrent
فایل تورنت یک فایل با حجم پایین هست.
بعد که دانلود کردی این فایل رو با کلایت تورنت (utorrent و bittorent و غیره...) باز میکنی... و بعد OK میکنی.
و دانلود شروع میشه.... در قسمت آپشن هم میتونی زمانبندی دانلود رو انجام بدی
فقط یادت باشه تورنتهای با SEED بالا انتخاب کنی چون روی سرعت خیلی تاثیر میذاره.
![]()
از کجا سرویس میگیری؟
وسط دانلود این اتفاق افتاد؟فایروال نداری؟ تو فایر وال ویندوز اجازه فعالیت برنامه تورنت فعاله؟
احتمالش هست.شما باز هم چند بار دیگه پورت هاتو عوض کن ببین چی میشه.
سلام، یه سری ترکر ورزشی هست:
برای مسائل مرتبط با فوتبال بخصوص در منطقه اروپا، من این فروم رو پیشنهاد میکنم:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تنها مشکلی که هست اینه که باید چند وقت چک کنی تا بخش ثبت نام باز بشه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)