تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 954 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 9536

نام تاپيک: dota allstars بازها بیان تو !!!

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

در مورد venomancer
    این هیرئ به خاطر lvl 6 خفنی که داره تا آخر بازی شاخه
    چون با یه بیلینک یا وایندواک به راحتی وسط هیروهای روبرو 6 زده و خون همشون رو حداقل نصف می کنه
    در ضمن اکه واسش آقانین ببندید 6 خیلی قویتری داره که می تونه تا 1800 تا از hp تیم مقابل کم کنه
    و در کل هر بار که ونوم 6 میزنه تیم روبرو قدرت حمله رو از دست میده
    اصلاً این هیرو شاخ نیست چون با یه Manta Style لول6 ش رو میشه از کار انداخت به همین راحتی

اگه نباشه جاش خالی می مونه MARSHAL_AOL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    North Forest Park

پيش فرض

اصلاً این هیرو شاخ نیست چون با یه Manta Style لول6 ش رو میشه از کار انداخت به همین راحتی
    بله درسته نه اینکه اصلا شاخ نباشه هیروی گروهی هستش تکی زیاد شاخ نیست LVL6 هم برا Kill گرفتن به نظر من با اجازه باید بگم که افتضاحههههههههه !!!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

یکی از هیرو هایی که به راحتی میتونه تو 1 به 1 جولوش باشه مدوسا هست.
    من با مدوسا بودم.دوستم هم با بوچر .
    ما 1 به 1 زدیم.
    بازیمون 1:20 طول کشید.
    اون همش هارت داشت با 1 انخ
    .منم 2تا اگانم , 1 لینکین , 1مانکی , 1 کلد و......
    نه مانای من تمام میشد و نه هلت اون.
    اخرش بی خیال شدیم.اومدیم بیرون.
    من باهات مخالفم .چون butcher آگه اول بازی واسش hood ببندی دیگه کسی اصلا نمی تونه جلوش بایسته(مخصوصا هیروهای agillity و intelligence که اصلا health زیاد ندارن) . نگر اینکه strengh خفن مثل sand king بیافته . حالا شما یه قرار می ذارین که با هم با اینترنت بازی کنیم؟

پروفشنال dc_error691's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهری به رنگ خاک

پيش فرض

من باهات مخالفم .چون butcher آگه اول بازی واسش hood ببندی دیگه کسی اصلا نمی تونه جلوش بایسته(مخصوصا هیروهای agillity و intelligence که اصلا health زیاد ندارن) . نگر اینکه strengh خفن مثل sand king بیافته . حالا شما یه قرار می ذارین که با هم با اینترنت بازی کنیم؟
    اینطورام نیست مثلاً با Viper یا Razor یا Phantoma Lancer با Manta Style میشه حالشو گرفت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

اینطورام نیست مثلاً با Viper یا Razor یا Phantoma Lancer با Manta Style میشه حالشو گرفت
    نه باهات مخالفم چون butcher ایتم Hood داره براش مهم نیست چقدر بهش اتک میدن . و سریعا هلسش پر میشه . در عوض health هیروی مقابل کمه و butcher میتونه لول 2 اش را فعال کنه و بعد 6 بزنه رو سر یارو اگر هم در رفت لول یک اش اماده خدمتگزاری .یعنی با یه دوره اسپل بیش از 1000 تا دمیج می زنه .از طرف دیگه مشکل هلس نداره و زود پز میشه
    از نقاط قوت دیگه لول 6 اش خیلی زود اماده میشه
    با لول 2 اش هم می تونی خیلی راحت پول دربیاری

داره خودمونی میشه owlx3000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اول از همه یه توضیحی بدبد که چه جوری با یه Manta Style می شه لول 6 ونوم رو از کار انداخت؟
    بعدش هم اینکه همونطور که گفتم ونوم هیرویی هست که با یه لولش می تونه کل hp تیم مقابل رو خراب کنه
    اوما فقط یه لول 6 نیستش
    ونوم یه هیروی اگیلیتی هستش
    پس یه هیروی اتکییه و می شه روی اتکش حساب کرد در ضمن اگه می خواهید واسه هیرو ها آیتم ضد بگید من هم بلدم که واسه چه مجیکی چی ببندم که تاثیرش کم بشه ، اما توی یه بازی 5 به 5 خیلی اوقات حتی واسه بستن یه ونگارد هم پول جور نمی شه و .....

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

بله درسته نه اینکه اصلا شاخ نباشه هیروی گروهی هستش تکی زیاد شاخ نیست LVL6 هم برا Kill گرفتن به نظر من با اجازه باید بگم که افتضاحههههههههه !!!
    با این نظر کاملا موافقم
    ونوم یه هیروی کاملا گروهی هستش و kill گرفتن باهاش افتضاحه حتی لول 6 ونم نمی تونه طرف رو بکشه و فقط خونشو به 1و 2 میرسونه
    با این تفاسیر خودتون قضاوت کنید

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اگه از اول بازی به butcher هم گیر بدن butcher هم نمی تونه قوی بشه
    در کل هیروهایی مثل بوچر یا سناتور یا ... که hp بالایی دارن رو با ارمور منفی کن "Stygian Desolator" به راحتی می شه زد
    البته با هیروهای اتکی که شانس Stun بالا مثلا void به همراه یه Cranium Basher اضافه و Mask of Madness و یه Stygian Desolator کن و هیروهای دیگه از این گروه میتونن راحت یه هیرویی مثل butcher رو بزنند
    می تونید امتحان کنید

داره خودمونی میشه saman100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

يك هشدار : ونو منسر براي نوب ها نيست چون به علت نداشتن سرعت زود ميميره. در ضمن ونو منسر ذاتن يك هروي موذي است .

اين يعني چي؟ يعني از درگيري هاي روبرو و شاخ به شاخ شدن جدان بپرهيزيد!

در جواب اين عزيز هم ميگم كه تا شما منتا استيل ببندي من آيتم هايي ميبندم كه شما فرصت نميكني مانامو بسوزوني چون تا اون موقع مردي!

مگر اين كه viper رو برداري...
    Last edited by saman100; 05-11-2007 at 07:06.

در آغاز فعالیت Evolution's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

فعلا امکان بازی online برام نیست ولی فکر نکنم بتونی جلوم واستی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •