اصلاً این هیرو شاخ نیست چون با یه Manta Style لول6 ش رو میشه از کار انداخت به همین راحتی
اصلاً این هیرو شاخ نیست چون با یه Manta Style لول6 ش رو میشه از کار انداخت به همین راحتی
بله درسته نه اینکه اصلا شاخ نباشه هیروی گروهی هستش تکی زیاد شاخ نیست LVL6 هم برا Kill گرفتن به نظر من با اجازه باید بگم که افتضاحههههههههه !!!
من باهات مخالفم .چون butcher آگه اول بازی واسش hood ببندی دیگه کسی اصلا نمی تونه جلوش بایسته(مخصوصا هیروهای agillity و intelligence که اصلا health زیاد ندارن) . نگر اینکه strengh خفن مثل sand king بیافته . حالا شما یه قرار می ذارین که با هم با اینترنت بازی کنیم؟
اینطورام نیست مثلاً با Viper یا Razor یا Phantoma Lancer با Manta Style میشه حالشو گرفت
نه باهات مخالفم چون butcher ایتم Hood داره براش مهم نیست چقدر بهش اتک میدن . و سریعا هلسش پر میشه . در عوض health هیروی مقابل کمه و butcher میتونه لول 2 اش را فعال کنه و بعد 6 بزنه رو سر یارو اگر هم در رفت لول یک اش اماده خدمتگزاری .یعنی با یه دوره اسپل بیش از 1000 تا دمیج می زنه .از طرف دیگه مشکل هلس نداره و زود پز میشه
از نقاط قوت دیگه لول 6 اش خیلی زود اماده میشه
با لول 2 اش هم می تونی خیلی راحت پول دربیاری
اول از همه یه توضیحی بدبد که چه جوری با یه Manta Style می شه لول 6 ونوم رو از کار انداخت؟
بعدش هم اینکه همونطور که گفتم ونوم هیرویی هست که با یه لولش می تونه کل hp تیم مقابل رو خراب کنه
اوما فقط یه لول 6 نیستش
ونوم یه هیروی اگیلیتی هستش
پس یه هیروی اتکییه و می شه روی اتکش حساب کرد در ضمن اگه می خواهید واسه هیرو ها آیتم ضد بگید من هم بلدم که واسه چه مجیکی چی ببندم که تاثیرش کم بشه ، اما توی یه بازی 5 به 5 خیلی اوقات حتی واسه بستن یه ونگارد هم پول جور نمی شه و .....
با این نظر کاملا موافقم
ونوم یه هیروی کاملا گروهی هستش و kill گرفتن باهاش افتضاحه حتی لول 6 ونم نمی تونه طرف رو بکشه و فقط خونشو به 1و 2 میرسونه
با این تفاسیر خودتون قضاوت کنید
اگه از اول بازی به butcher هم گیر بدن butcher هم نمی تونه قوی بشه
در کل هیروهایی مثل بوچر یا سناتور یا ... که hp بالایی دارن رو با ارمور منفی کن "Stygian Desolator" به راحتی می شه زد
البته با هیروهای اتکی که شانس Stun بالا مثلا void به همراه یه Cranium Basher اضافه و Mask of Madness و یه Stygian Desolator کن و هیروهای دیگه از این گروه میتونن راحت یه هیرویی مثل butcher رو بزنند
می تونید امتحان کنید
يك هشدار : ونو منسر براي نوب ها نيست چون به علت نداشتن سرعت زود ميميره. در ضمن ونو منسر ذاتن يك هروي موذي است .
اين يعني چي؟ يعني از درگيري هاي روبرو و شاخ به شاخ شدن جدان بپرهيزيد!
در جواب اين عزيز هم ميگم كه تا شما منتا استيل ببندي من آيتم هايي ميبندم كه شما فرصت نميكني مانامو بسوزوني چون تا اون موقع مردي!
مگر اين كه viper رو برداري...
Last edited by saman100; 05-11-2007 at 07:06.
فعلا امکان بازی online برام نیست ولی فکر نکنم بتونی جلوم واستی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)