درایور وبکم viustac platinum برای وندوز 7 میخوام کسی لینکش داره برام بزاره با تشکر
درایور وبکم viustac platinum برای وندوز 7 میخوام کسی لینکش داره برام بزاره با تشکر
سلام دوستان
لطفا درایور EnGenius wireless lan برای win xp بزارید. ممنون
لطف کنید درایور این اسپیکر رو برام بذارید:
karaoke .sp-2018
برای ویندوز 7
در خواست درایور موس و کیبورد وایرلس xpire model Mk2052wc
بچه ها دارم دیوووووونه میشم از بس گشتم و درایورای genius colorpage - HR6X slim رو پیدا نکردم ! من سی دی این مدلو گم کردم الانم هرچی میگردم ینست واسه دانلود !درایورهای کاملشو احتیاج دارم واقعا احتیاجه . خواهشا کمک کنید. مرسی
سلام.من درایو کارت کپچر Snazzi* III PCI رو میخواستم ممنون.
سلام دوستان درایور کپی پرینتر AR-M300N یا همون AR-M300U رو می خواستم
تو رو خدا کمکم کنید واقعا نیازمندم
با سلام من یه دسته بازی دارم وقتی به سیستم وصل میکنم میگه usb device not recognizedd فکر کنم چون درایورش نیست اینجورس شده و دسته کار نمیکنه مدلشم H.B usb-8887 هست ممنون میشم کمکم کنید.ممنون
سلام دوستان من یه سوال داشتم البته خواستم یه پست جدید بزارم اما دیدیم شاید قبلا بوده تکرار نکنم بهتره.
اما نتونستم پیدا کنم دوستان اگه مرتبط با این چیزی که من میخوام مطلب هست ارجا ء بدن
میخواستم بدونم برای آپدیت کردن درایو های سخت افزار ی سیستمم چی کار باید بکنم ؟؟تا به حال اینکارو نکردم !
آیا باید از طریق اینترنت برم به سایتشون و اونجا دانلود کنم و بعد نصب ؟؟؟؟!!!!!
آیا باید تو خود ویندوز کاری کنم تا بره به سایتش !! و آپدیتها و آخرین به روز رسانیهاشو بگیره ؟؟؟؟
یا !آیا باید برم از بیرون و نرم افزار فروشی ها بخرم ؟؟؟
این dvd ها هست میگه توش اخرین ورژن تمام درایورهای سخت افزاری تمام قطعات !! رو داره ، اینا میتونه کارمو برای داشتن آخرین به روز رسانی ههای سخت افزار سیستمم حل کنه ؟؟
لطفا یه توضیح کاربردی بدین![]()
من کارت درایور کارت توی مو گم کردم لطفا واسم بزارینش
مدل: iliya tv mini
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)