تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 601 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 6010

نام تاپيک: اینترنت بر بستر فیبر نوری FTTH مخابرات، تانوما

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخواستم برای اینترنت ftth اقدام کنم متاسفانه خط تلفنم کابل مسی هست .بعد از پیگیری و صحبت با رییس مرکز مخابراتی مشخص شد نزدیکترین باکس FAt تو محلمون با من تقریبا 200 متری فاصله داره
    میخواستم بدونم کابل کشی خارج ساختمان مگر به عهده مخابرات نیست؟ چون به من گفتند هزینشو باید خودت بدی
    دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنمایی کنید

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

شما تاحالا روی vr900 سرویس Vdsl داشتید ؟ امکان انتخاب پروفایل وجود داره یا نه فقط Modulation ?
    نه پروفایل رو نمیشه انتخاب کرد دستی فقط میشه گذاشت رو vdsl2 که خودکار خودش تعیین میکنه و تا 30a ساپورت میشه، و داخل مشخصات خط هم نشون نمیده که روی کدوم پروفایل هست، مودم asus میشه انتخاب کرد و مودم هواوی هم می دونم که نشون میده

3. این کاربر از farshad_scientist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام برای اینترنت ftth اقدام کنم اما تلفنم کابل مسی هست بعد از پیگیری و صحبت با رییس مرکز مخابراتی مشخص شد که نزدیکترین باکس fat در محلمون با من 200 متر حدودا فاصله داره
    میخواستم بدونم که هزینه کابل کشی خارج از ساختمان مگه به عهده مخابرات نیست؟ چون به من گفتند خودتون باید کابل کشی رو انجام بدید
    دوستانی که تجربه دارند ممنون میشم راهنماییم کنن

5. 2 کاربر از maddamin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من میخوام برای اینترنت ftth اقدام کنم اما تلفنم کابل مسی هست بعد از پیگیری و صحبت با رییس مرکز مخابراتی مشخص شد که نزدیکترین باکس fat در محلمون با من 200 متر حدودا فاصله داره
    میخواستم بدونم که هزینه کابل کشی خارج از ساختمان مگه به عهده مخابرات نیست؟ چون به من گفتند خودتون باید کابل کشی رو انجام بدید
    برای من هم حدودا فاصله همینقدر هست که یک سال تا چند ماه پیش مراجعه می کردم گفتن خودت باید پولش رو بدی که من مخالفت کردم هزینشم یک و ۶۰۰ اینا بود ولی الان چون اومدن یک جا دیگه FAT زدن ایندفعه به من گفت هزینه سیم کشی با خود ما نمی دونم چرا ولی خب همین هزینه مودم و سیم کشی داخلی و اینترنت دمار در میاره تو این گرونی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به شماره تو‌ این سایت زنگ بزن پیمان کار های مخابرات هستند برات انجام میدن، بعد هم که هماهنگ کردی باهاشون سوال هاتو کردی بهت یک شماره همراه whatsapp میده که عکس FAT فعال رو بهش میفرستی و بقیه داستان، موفق باشی.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

بهتون نگفتن با کابل دو کور میکشن یا دوازده کور؟ به من گفتن بهتره که دوازده کور بکشی چون دو کور امکان قطع شدن داره
    اختلاف قیمتش هم زیاد بود تقریبا

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    کابل کشی تا FAT رو مخابرات گردن میگیره منظورشون از داخلی هم از FAT تا ساختمونه، مخابرات محل ما هم شماره پیمانکارشونو داد گفت خواستی بکشی به این زنگ بزن، گفت به من متری ده تومن حالا نمیدونم گرون گفته یا ارزون بچه ها اگه بیان بگن متری چند کشیدن خوبه تکلیف ما هم معلوم میشه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

نه پروفایل رو نمیشه انتخاب کرد دستی فقط میشه گذاشت رو vdsl2 که خودکار خودش تعیین میکنه و تا 30a ساپورت میشه، و داخل مشخصات خط هم نشون نمیده که روی کدوم پروفایل هست، مودم asus میشه انتخاب کرد و مودم هواوی هم می دونم که نشون میده

این بزرگترین مشکل مودمای VDSL برند Tplink هست.

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها m_amin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004

پيش فرض

دوستانی که مودم ۸۲۴۵ هواوی دارند ستیمگ ون رو چجوری باید تنظیم کرد؟ خاموش هست همه چیش!
    و اینکه MRU رو چند گذاشتید؟
    الان دقت کردم خیلی جاهای دیگه هم خاموش هست!
    یوزر روت وارد شدم
    یوزر دیگه ایی داره؟ یا نصاب قفل کرده؟
    حتی قسمت dhcp واسه لن اون قسمت dns گذاشتن هم خاموش هست
    Last edited by m_amin; 05-10-2020 at 16:56.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

کابل کشی تا FAT رو مخابرات گردن میگیره منظورشون از داخلی هم از FAT تا ساختمونه، مخابرات محل ما هم شماره پیمانکارشونو داد گفت خواستی بکشی به این زنگ بزن، گفت به من متری ده تومن حالا نمیدونم گرون گفته یا ارزون بچه ها اگه بیان بگن متری چند کشیدن خوبه تکلیف ما هم معلوم میشه
    به من هم متری 10 تومان با کابل دو کور قیمت دادن/متری 30 تومان هم با کابل دوازده کور
    و تاکید داشتن که به خاطر مسافت بهتره از دوازده کور استفاده بشه

12. 3 کاربر از maddamin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال. این باکسهای fat ظرفیت دارن؟ یعنی صرف وجود یکی از این باکسها نزدیک خونه برای دریافت سرویس تانوما کفایت میکنه یا باید ظرفیت خالی هم داشته باشن؟
    من دوروبر خونه مون گشتم این چند تا باکس رو تونستم پیدا کنم. از اینا هیچ کدوم مربوط به فیبر نوری میشه؟
      محتوای مخفی: 1 

Last edited by Bobby Sands; 06-10-2020 at 12:31.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •