تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 848 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 8471

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

بستگی به مصرفتون داره اگر فکر میکنید نیاز دارید 512 بخرید

راستی دوستان میگن پارس سرویس گیم داره

میخاین درخواست بدید شاید براتون انجام بدن ولی نمیدونم برای همه هست یا برای 512 به بالا؟؟!!
    برای سرویس گیم گفتم ولی از همون ساعت که گفتم کمبود پهنای باند پیدا می کنه ...این اولویت بندی از مخابرات شهرمون اجرا میشه یا از تهران 512 نگیریم فرقی نکنه !

کاربر فعال شبکه اینترنت و سرویس های آنلاین
    تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اگر اشتباه نکنم یکی از دوستان بهم گفت از شهرتون

یعنی مخابرات یه پهنایی به شرکت تو شهرتون میده حالا اگر پهنا کم بیارن اونوقت اولویت بندی هم صورت میگیره

راستش من تو شهرمون که دارم 512 هر از گاهی کم میاره تو پینگ و تایم اوت وگرنه سرعت دانلودش خوبه

بهتره از دوستی یا آشنایی که تو شهرتون پارس داره بپرسید ببینید اونا چی میگن

3. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر می کنم این دوبل کم کردن و شارژ دزدی پارس آنلاین با مدل سرویسی که داریم نسبت مستقیم داره
    یعنی هرچی سرویستون پر حجم تر باشه به همون نسبت شارژ دزدی و دوبل کم کردنشون بیشتره

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

برای سرویس گیم گفتم ولی از همون ساعت که گفتم کمبود پهنای باند پیدا می کنه ...این اولویت بندی از مخابرات شهرمون اجرا میشه یا از تهران 512 نگیریم فرقی نکنه !
    اکانتینگ پارس انلاین تهرانه و همه شهرا از تهران کنترل میشن مثل مخابرات نیست که هر استان جدا باشه و از مرکز استان کنترل بشه
    حالا یاخودشون از اکانتینگ سرعتو محدود میکنن یا اینکه سرعتا رو بیش از حد از اکانتینگ باز گذاشتن و اون ساعت ترافیک میره بالا و سرعتتون کم میشه اگه خودشون محدود کنن مشخصه سرعت از یه حدی بالاتر نمیره شما چند تا دانلود با هم بزار ببین سرجمع چند کیلوبایت میده اگر باز همون 50کیلوبایت بود که از اکانتینگه و خودشون محدود میکنن
    Last edited by farshad0123; 15-02-2016 at 02:38.

6. این کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

درود
    شما الان با 16 مگ ، سرعت دانلودتون چقدر هست ؟
    سلام صبح بخير به همگي
    ديشب تو ساعت هاي مختلف و اول صبح تست كردم
    بعد از تغيير لاينم از 9 مگ به 16 مگ و با اشتراك 512 حجمي وضعيت دانلود من به اين صورته : دوستان نظر بدن. ممنون

Last edited by tornado_irtr; 15-02-2016 at 08:15.

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اکانتینگ پارس انلاین تهرانه و همه شهرا از تهران کنترل میشن مثل مخابرات نیست که هر استان جدا باشه و از مرکز استان کنترل بشه
    حالا یاخودشون از اکانتینگ سرعتو محدود میکنن یا اینکه سرعتا رو بیش از حد از اکانتینگ باز گذاشتن و اون ساعت ترافیک میره بالا و سرعتتون کم میشه اگه خودشون محدود کنن مشخصه سرعت از یه حدی بالاتر نمیره شما چند تا دانلود با هم بزار ببین سرجمع چند کیلوبایت میده اگر باز همون 50کیلوبایت بود که از اکانتینگه و خودشون محدود میکنن
    تا قبل ساعت 11 مشکلی ندارم 400 kb سرعت داره بعد 11 افت شدید دارم میره روی 50 1 ساعت بعد میره رو 80 سرعت همینطور کم زیاد میشه تا با مداد ! الان این مشکل پهنای باند پارس هست 512 تمدید کنم باید رفع بشه درسته ؟

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

تا قبل ساعت 11 مشکلی ندارم 400 kb سرعت داره بعد 11 افت شدید دارم میره روی 50 1 ساعت بعد میره رو 80 سرعت همینطور کم زیاد میشه تا با مداد ! الان این مشکل پهنای باند پارس هست 512 تمدید کنم باید رفع بشه درسته ؟
    من 512 دارم خوزستانم

اتفاقا نیمه شبا سرعت دانلودم بالای 1 مگ هم میره

به نظرم شما تو شهرتون پهنا کم اوردن به خاطر همینه که سرعت دانلودتونو کم میکنن

شما هم 128 دارید درسته؟

تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من 512 دارم خوزستانم

اتفاقا نیمه شبا سرعت دانلودم بالای 1 مگ هم میره

به نظرم شما تو شهرتون پهنا کم اوردن به خاطر همینه که سرعت دانلودتونو کم میکنن

شما هم 128 دارید درسته؟
    اره 128 1ساله دارم .
    خط من روی 4 مگ هست که ساعت 12 بامداد تا 11 خوبه بعد اون نمیدونم پهنای باند شهرمون کم میاره یا چون 128 دارمه!

پینگ شما8.8.8.8 روی چنده ؟
    Last edited by IRAN_KING; 15-02-2016 at 10:50.

تاريخ عضويت
    Oct 2015

پيش فرض

اره 128 1ساله دارم .
    خط من روی 4 مگ هست که ساعت 12 بامداد تا 11 خوبه بعد اون نمیدونم پهنای باند شهرمون کم میاره یا چون 128 دارمه!
    اگر روی 4مگ بسته شده خب پس سرعت دانلود تا 400 کیلو عجیب نیست

ظاهرا دوستان میگفند اونایی که نامحدود دارند رو بعد از مدتی محدود میکنن ولی شما که سرویستون محدوده

نگاه کنید تو ساعات شلوغی اینطوری میشه که اگر پهنا کم بیارن اولویت رو میدن با اونی که سرویسش بالاتتره

ولی شما میگید همیشه همینطوریه

یعنی تو شهر شما همیشه ساعات 11 به بعد ساعات شلوغی میشه و پهنا کم میارن

به نظرم خودشون شما رو محدود کردند و فکر کنم شکایت هم نمیتونید بکنید چون خلاف قوانین نیست

حالا میخاین بذارید بقیه هم نظر بدند

12. این کاربر از محمد7966 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال NEED FOR PC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

عجب
    من هروقت زنگ میزنم پشتیبانی رشت همونجا میگم سرعتو بیارین پایین فرتی میاره پایین یا برعکس
    اصلا دلیلی نداره اکانتینگ پارس تو تهران باشه فقط

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •