یعنی این کارشون تخلف هست؟
تو قوانین جایی مخصوص به این نکته اشاره کرده؟
+
اگر از سایت خود شاتل ثبت نام کنم چی؟
+
تازه نماینده به من گفت 15 دی ماه نامه رو می زنیم؟
از این نظر چی ؟
ممنون از شما
یعنی این کارشون تخلف هست؟
تو قوانین جایی مخصوص به این نکته اشاره کرده؟
+
اگر از سایت خود شاتل ثبت نام کنم چی؟
+
تازه نماینده به من گفت 15 دی ماه نامه رو می زنیم؟
از این نظر چی ؟
ممنون از شما
دوستان چند سوال بی زحمت اگه جواب بدید :
1.سرویسهای اکو دانلود شبانه شون چقدر رایگانه و معمولا تا قبل از محدودیت چقدر میشه دانلود کرد .
2.سرویس گیم رو که فعال کنی ایا واقعا تو پینگ تاثیر داره ؟ روی سرویسهای ارت هم میشه فعال کرد ؟ تاثیری هم روی سرعت و محدودیت دانلود سرویسهای ارت هم داره یا نه ؟ بعد از ارتقای سرویس ارت این سرویس گیم هم روش فعال میمونه یا نه ؟
3.به نظرتون اگه من روزی فقط یک گیگ بخوام از ارت 1 استفاده کنم تا اخر ماه محدود میشم ؟ این زمان محدودیت فقط به میزان دانلود بستگی داره یا به پراکندگی دانلود هم بستگی داره ؟ منظور اینکه اگه پشت سر هم دانلود کنی فرق داره با اینکه پراکنده دانلود کنی ؟
4.بعد از محدودیت سرویس ارت ، سرعت سرورهای داخلی هم کم میشه یا محدودیت فقط واسه سرورهای خارجیه ؟
ممنون میشم جواب بدید . چون دو روز دیگه مخابراتم دیگه تمومه و شاید بیام شاتل .
محتوای مخفی: سوال
-بله تخلف است.
-آيا مشتري در انتخاب سرويس حق انتخاب دارد؟
انتخاب نوع سرويس بعهده مشتري است و سرويس دهنده نميتواند هيچگونه خدماتي را خارج از درخواست مشتري تحميل نمايد مگر در مواردي كه به لحاظ قانوني واگذاري يك نوع سرويس غير مجاز باشد. به عنوان مثال اگر درخواست كاربر خانگي سرعت بالاي 128kb/sباشد سرويس دهنده مي بايست از واگذاري سرويس مذكور خودداري نمايد ولي اگر درخواست سرويس نامحدود كرده باشد سرويس دهنده نمي تواند به اجبار سرويس با حجم محدود را به مشتري تحميل نمايد.
سلام
سرویس های آرت 1 و 2 جدا از سرعت دانلودشون، سرعت وبگردی و لوود ویدیوشون در مقایسه با اکو 1024 چطوره؟
ممنون از شما
حالا 6 ماهه بگیریم یا 3 ماهه مثلا می تونیم وسط قرارداد سرویس رو به آرت بالاتر تغییر بدیم؟
بله سرویس گیم فعاله.
پینگ به خارج بستگی به مسیر اینترنت داره ولی پینگ به 8.8.8.8 بین 150 تا 200 متغیره.
خواهش میکنم...
والا این مورد رو تا حالا امتحان نکردم ولی فکر کنم مثلا شما آرت 1 رو ( 3ماهه ) میگیری 89728 ، اگه بخوای به آرت 2 ( 3 ماهه ) که قیمتش 115365 تومن هستش ، ارتقا بدی ، باید مبلغ 25637 تومن رو به ازای ما به تفاوت دو سرویس پرداخت کنی! و اگه بخوای آرت 1 سه ماهه رو به آرت 2 یک ماهه تغییر بدی ، 50 تومنت سوخت میشه و سرویست تبدیل به آرت 2 یک ماهه میشه!
در نهایت اینکه شما از این شرکت در سایت 195 شکایت کن و بنویس که منو مجبور کردن که ازشون سرویس 6 ماهه بگیرم ،در صورتی که پورت خالی دارند و به فکر سودجویی هستند و مابقی جملات... و به نظر من ، در شاتل ، اصلاا به فکر گرفتن سرویس چند ماهه نباش ، چون اذیت میشی و هیچ کاریم نمیتونی بکنی.
دوستان سرویس art 2 سرعت و محدودیتش چجوریه؟ تا چند گیگ پرسرعته و بعد از اون سرعت چقدر میشه؟
بعد به نماینده میگم اگر راضی نبودیم از اینترنت هزینه رو نمی دی ؟ میگه نه!
جالبه بهش میگم اگر راضی نبودیم چی ؟ میگه راضی می مونی!
اینا پیش خودشون چه فکری می کنن؟
راستی یه سوال دیگه
این نماینده به من گفت سر 11 گیگ فکر کنم
محدود می شم!واسه ارت1
حرفش درسته ؟
Last edited by Armin.Computer; 10-12-2015 at 12:05.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)