فرقی نمی کند از مموري به حافظه گوشي و گوشي به كامپيوتر و مموري به يه جاي ديگه هیچ فایلی انتقال پیدا نمی کند
فرقی نمی کند از مموري به حافظه گوشي و گوشي به كامپيوتر و مموري به يه جاي ديگه هیچ فایلی انتقال پیدا نمی کند
مگه دوربين w810 و k750 هر دو 2 مگا پيكسل نيست؟؟
مگه نبايد كيفيتشون مثل هم باشه؟؟؟
اين دوتا عكس رو ببينيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولي رو با w810 و دومي رو با k750 گرفتم
چرا عكسي كه با w810 گرفتم اينقدر ماته؟؟؟؟
اون يكي خيلي شفاف تره
چندين بار هم عكس گرفتم همينطوري شد
به نظر شما دوربينش مشكلي داره؟؟؟
يا كيفيتش همين طوريه؟؟؟
يا اينكه تنظيمي چيزي مي خواد؟؟؟
بارها گفته شده تو تاپيك هاي مختلف:
اون 2 مگا پيكسلس كه شما ميبينيد يكي از معيارهاي مشخص كننده كيفيت دوربين هست نه تنها معيارش.
در ضمن باز هم قبلا مطرح شده كه بدون تعصب دوربين 810 بهتر از 750 هستش.
و نكته اخر در مورد عكس شما كا 750 چون روي محافظ لنزش كاور داره كثيف نميشه معمولا اما و810 رو حتما قبل از گرفتن عكس با يه دستمال تميز محافظ لنزشو پاك كن(لنز زيز قاب هست-شيشه روي لنز زود كثيف ميشه وبا عث تار شدن شديد عكس ميشه).
ولی تاریخ گوشی من 15-02-2006 هست و اینکه اگه برچسب پشت گوشی رو هم عوض میکنن اون موقع که خیلی تابلو میشه . من برچسب گوشیم نگاه کردم فکر نمی کنم که عوض شده باشه. به هرحال آیا راه دیگه ای به غیر از آپدیت کردن گوشی از اینترنت وجود نداره که بشه فهمید سریال گوشی اصله یا نه؟
خوب دنبال كپسول دبليو 800 نگشتي؟مال 800 كه راحت پيدا مي شه...صداشم ماه![]()
احتمال خيلي بالا كلاه سرت رفته و همون طور كه دوستان گفتن...ليبل ها رو عوض مي كنن جوري كه اصل به نظر بياد...
مسعود جان كمي بيشتر در اين مورد برامون اگه ممكنه صحبت كن....اين اي سي روي برد اصليهديگه اره؟كجاشه؟؟اگه عكسي داشتي بذار...اگه ن اگه مي توني جاي دقيقشم بگو![]()
به نظرم تنظيمات گوشي...درست نبوده...برو تو تا1يك مرجع نكات..مقال دوربينش رو از تو فهرست مطالب نگاه كن..چك كن ببين تنظيماتش درست بوده يا نه
سلام
موبايل اگه رجيستر اصلي نباشه وقتي خودمون با كامپيوتر فلشش مي كنيم بعدش ديگه اصلا روشن نميشه يا روشن ميشه مي گه كه سيم كارت داخل دستگاه نيست
وقتي براي ما يه گوشي درزدي(سوني اريكسون) مياوردن ميگفتن سريالش رو عوض كن (يه گوشي ديگه) كه هيچ كس نفهمه كه اين گوشي دزديه ما هم ميومديم سريال يه گوشي از دور خارج شده رو از توي E2prom اون كپي ميكرديم و توي E2Prom گوشي دزدي رايت ميكرديم . گوشي با هر چقدر هم فلش سريالش تغيير نميكرد چون سريال با دستگاه تو گوشي رايت شده بود و غير قابل تغيير ميشود .
هر كسي نميتونه اين كار رو بكنه هر كسي اجازه ي اين كار رو نداره هر كسي نبايد اين كار رو بكنه.
اين كار حدود 30 تا 40 هزار تومن خرج داره هر كسي دستگاهش رو نداره تو اصفهان 2تا از اين نوع دستگاه هست و تو شاهين شهر 1 هست كه با مجوز اين كار رو ميكنن.
با سلام من می خواستم بدانم که آیا 3w810 تا اسپیکر داره؟؟؟؟؟اگه اینجورییه چرا صداش اینقدر کمه؟؟؟کسی رو می شناختم که می گفت 3 تا داره اما یکیش کار میکنه برای اینکه 2 تای دیگه کار کنه باید یه کد خاص بهش بدیم..راست گفته؟؟؟
در ضمن می خواست بدونم w810قابلیت ارسال mms داره یا نه؟؟؟آخه من ایرانسل دارم و تنظیمات مربوط به mms وgprs برام از ایرانسل به صورتsms فرستادن(می دونید که چه جوری میگم؟) و من هم نصبشون کردم gprsکار می کنه اما وقتی می خوام یهmmsکوچیک بفرستم کلی طول میکشه آخرش هم میگه:sending failedآیا کار دیگری هم هست که باید انجام می دادم؟؟؟
راستی یادم رفت یه چیز دیگه هم بپرسم :::وقتی میخوام با گوشی ایمیل بزنم ازم شماره ای به نام gateway numberمیخواد ...یعنی چی؟؟؟؟
چیز دیگر هم اینکه آیا میشه باw810فایلهای تصویری با پسوندotaرواس ام اس کرد؟؟چگونه؟؟
با سپاس فراوان..................
W810i همه قابليتي داره :
ٌ810ه يك اسپيكر داره نه 3تا فقط جايي كه واسش درست كردن 3تا هست .
همين .
براي بالا بردن صداش هم ميتوني درايور صدا رو عوض كني. كه صداش همه گوشي ها رو بخوره هم كيفيت هم صدا
سلام...
از كسايي كه رجيستر دستيه گوششيشون آيا كسي با ++Xs صداي گوشي رو تونسته بالا ببره؟ ( با روش آقا حميد!)
من كه چند ساعت گذاشتم و آخرش هم ارور داد!
حسابي حالم گرفته شد!
لطفا اگر كسي مي دونه يك راهنمايي بكنه! ( يا اينجا يا در پيغام خصوصي! فرقي نمي كنه)
با تشكر
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)