تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 427 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4267

نام تاپيک: كلوپ w810i

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اصلا متوجه نميشم ميشه واضحتر توضيح بديد. خوب ميخاي فايل رو از كجا به كجا كپي كني؟ از مموري به حافظه گوشي يا برعكس؟ يا از گوشي به كامپيوتر يا از يه جاي مموري به يه جاي ديگه مموري؟ يا اينكه ميخاي يه فايل رو بلوتوث كني؟؟؟؟؟؟؟ اصلا متوجه نشدم احتمالا گوشيت هم مشكل منو داره.
    فرقی نمی کند از مموري به حافظه گوشي و گوشي به كامپيوتر و مموري به يه جاي ديگه هیچ فایلی انتقال پیدا نمی کند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مگه دوربين w810 و k750 هر دو 2 مگا پيكسل نيست؟؟
    مگه نبايد كيفيتشون مثل هم باشه؟؟؟
    اين دوتا عكس رو ببينيد
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اولي رو با w810 و دومي رو با k750 گرفتم
    چرا عكسي كه با w810 گرفتم اينقدر ماته؟؟؟؟
    اون يكي خيلي شفاف تره
    چندين بار هم عكس گرفتم همينطوري شد
    به نظر شما دوربينش مشكلي داره؟؟؟
    يا كيفيتش همين طوريه؟؟؟
    يا اينكه تنظيمي چيزي مي خواد؟؟؟

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

اين دوتا عكس رو ببينيد

اون يكي خيلي شفاف تره
    يا كيفيتش همين طوريه؟؟؟
    بارها گفته شده تو تاپيك هاي مختلف:
    اون 2 مگا پيكسلس كه شما ميبينيد يكي از معيارهاي مشخص كننده كيفيت دوربين هست نه تنها معيارش.
    در ضمن باز هم قبلا مطرح شده كه بدون تعصب دوربين 810 بهتر از 750 هستش.
    و نكته اخر در مورد عكس شما كا 750 چون روي محافظ لنزش كاور داره كثيف نميشه معمولا اما و810 رو حتما قبل از گرفتن عكس با يه دستمال تميز محافظ لنزشو پاك كن(لنز زيز قاب هست-شيشه روي لنز زود كثيف ميشه وبا عث تار شدن شديد عكس ميشه).

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

عزيزم يه چيزي بگم :
    اگه كسي گوشي ساخته شده در نيمه ي دوم 2006 يا از 2007 به بعد رو گفته باشه سريال اصلي بدون كه راست نميگه چون مخابرات به هيچ وجه گوشي رجستر نميكنه يعني نميتونه كه بكنه به غير از شركت ماديران.
    برچسب پشت گوشي رو ميكنن و مثل سريالي كه خودشون چنج كردن رو رايت ميكنن و پشت گوشي و روي جلد كارتون ميزنن و ميگن كه سريال اصله.
    نكته : فقط يك راه مكنه كه آي سي E2prom گوشي رو عوض كنن و يه آي سي گوشي رجستر شده روي گوشي بزارن . كه با فلش كردن رجستر نپره .
    همين .
    ولی تاریخ گوشی من 15-02-2006 هست و اینکه اگه برچسب پشت گوشی رو هم عوض میکنن اون موقع که خیلی تابلو میشه . من برچسب گوشیم نگاه کردم فکر نمی کنم که عوض شده باشه. به هرحال آیا راه دیگه ای به غیر از آپدیت کردن گوشی از اینترنت وجود نداره که بشه فهمید سریال گوشی اصله یا نه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسي دستت درد نكنه آقا مصطفي
    نه كپسولي W 850 پيدا نكردم
    خوب دنبال كپسول دبليو 800 نگشتي؟مال 800 كه راحت پيدا مي شه...صداشم ماه
    يه سوال در مورد رجيستر گوشي:

قبلا تو همين تاپيك يه سايتي معرفي شده بود كه وقتي سريال 15 رقمي گوشي رو تو اون سايت مي نوشتي نام و مشخصات گوشي رو مي نوشت.

اينم آدرس اون سايته : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من تقريبا 2 هفته ميشه كه گوشيمو خريدم( w810i ) سريال اصلي و ساخت مالزي و با گارانتي نوين. هر 3 تا شماره داخل گوشي و روي شاسي گوشي و روي جعبه باهم برابرند ولي وقتي سريال گوشي رو تو اين سايت ميزنم گوشي رو Nokia 7260 مياره. آيا اطلاعاتي كه اين سايت ميده درسته يا نه ؟ و اگه درسته پس چرا گوشي منو Nokia 7260 مياره ( نكنه سرم كلاه رفته باشه ! )

ممنون ميشم دوستان جواب بدن.
    احتمال خيلي بالا كلاه سرت رفته و همون طور كه دوستان گفتن...ليبل ها رو عوض مي كنن جوري كه اصل به نظر بياد...
    نكته : فقط يك راه مكنه كه آي سي E2prom گوشي رو عوض كنن و يه آي سي گوشي رجستر شده روي گوشي بزارن . كه با فلش كردن رجستر نپره .
    همين .
    مسعود جان كمي بيشتر در اين مورد برامون اگه ممكنه صحبت كن....اين اي سي روي برد اصليهديگه اره؟كجاشه؟؟اگه عكسي داشتي بذار...اگه ن اگه مي توني جاي دقيقشم بگو

اين دوتا عكس رو ببينيد

اون يكي خيلي شفاف تره
    يا كيفيتش همين طوريه؟؟؟
    به نظرم تنظيمات گوشي...درست نبوده...برو تو تا1يك مرجع نكات..مقال دوربينش رو از تو فهرست مطالب نگاه كن..چك كن ببين تنظيماتش درست بوده يا نه

آخر فروم باز sabasistem_co's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    اینجا !

پيش فرض

سلام
    موبايل اگه رجيستر اصلي نباشه وقتي خودمون با كامپيوتر فلشش مي كنيم بعدش ديگه اصلا روشن نميشه يا روشن ميشه مي گه كه سيم كارت داخل دستگاه نيست

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

مسعود جان كمي بيشتر در اين مورد برامون اگه ممكنه صحبت كن....اين اي سي روي برد اصليهديگه اره؟كجاشه؟؟اگه عكسي داشتي بذار...اگه ن اگه مي توني جاي دقيقشم بگو
    وقتي براي ما يه گوشي درزدي(سوني اريكسون) مياوردن ميگفتن سريالش رو عوض كن (يه گوشي ديگه) كه هيچ كس نفهمه كه اين گوشي دزديه ما هم ميومديم سريال يه گوشي از دور خارج شده رو از توي E2prom اون كپي ميكرديم و توي E2Prom گوشي دزدي رايت ميكرديم . گوشي با هر چقدر هم فلش سريالش تغيير نميكرد چون سريال با دستگاه تو گوشي رايت شده بود و غير قابل تغيير ميشود .
    هر كسي نميتونه اين كار رو بكنه هر كسي اجازه ي اين كار رو نداره هر كسي نبايد اين كار رو بكنه.
    اين كار حدود 30 تا 40 هزار تومن خرج داره هر كسي دستگاهش رو نداره تو اصفهان 2تا از اين نوع دستگاه هست و تو شاهين شهر 1 هست كه با مجوز اين كار رو ميكنن.

پروفشنال babak_deghat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شــیــر ا ز

پيش فرض

با سلام من می خواستم بدانم که آیا 3w810 تا اسپیکر داره؟؟؟؟؟اگه اینجورییه چرا صداش اینقدر کمه؟؟؟کسی رو می شناختم که می گفت 3 تا داره اما یکیش کار میکنه برای اینکه 2 تای دیگه کار کنه باید یه کد خاص بهش بدیم..راست گفته؟؟؟
    در ضمن می خواست بدونم w810قابلیت ارسال mms داره یا نه؟؟؟آخه من ایرانسل دارم و تنظیمات مربوط به mms وgprs برام از ایرانسل به صورتsms فرستادن(می دونید که چه جوری میگم؟) و من هم نصبشون کردم gprsکار می کنه اما وقتی می خوام یهmmsکوچیک بفرستم کلی طول میکشه آخرش هم میگه:sending failedآیا کار دیگری هم هست که باید انجام می دادم؟؟؟
    راستی یادم رفت یه چیز دیگه هم بپرسم :::وقتی میخوام با گوشی ایمیل بزنم ازم شماره ای به نام gateway numberمیخواد ...یعنی چی؟؟؟؟
    چیز دیگر هم اینکه آیا میشه باw810فایلهای تصویری با پسوندotaرواس ام اس کرد؟؟چگونه؟؟
    با سپاس فراوان..................

آخر فروم باز masoud_ac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

با سلام من می خواستم بدانم که آیا 3w810 تا اسپیکر داره؟؟؟؟؟اگه اینجورییه چرا صداش اینقدر کمه؟؟؟کسی رو می شناختم که می گفت 3 تا داره اما یکیش کار میکنه برای اینکه 2 تای دیگه کار کنه باید یه کد خاص بهش بدیم..راست گفته؟؟؟
    در ضمن می خواست بدونم w810قابلیت ارسال mms داره یا نه؟؟؟آخه من ایرانسل دارم و تنظیمات مربوط به mms وgprs برام از ایرانسل به صورتsms فرستادن(می دونید که چه جوری میگم؟) و من هم نصبشون کردم gprsکار می کنه اما وقتی می خوام یهmmsکوچیک بفرستم کلی طول میکشه آخرش هم میگه:sending failedآیا کار دیگری هم هست که باید انجام می دادم؟؟؟
    راستی یادم رفت یه چیز دیگه هم بپرسم :::وقتی میخوام با گوشی ایمیل بزنم ازم شماره ای به نام gateway numberمیخواد ...یعنی چی؟؟؟؟
    چیز دیگر هم اینکه آیا میشه باw810فایلهای تصویری با پسوندotaرواس ام اس کرد؟؟چگونه؟؟
    با سپاس فراوان..................
    W810i همه قابليتي داره :
    ٌ810ه يك اسپيكر داره نه 3تا فقط جايي كه واسش درست كردن 3تا هست .
    همين .
    براي بالا بردن صداش هم ميتوني درايور صدا رو عوض كني. كه صداش همه گوشي ها رو بخوره هم كيفيت هم صدا

عضو تیم زیرنویس فارسی p30time's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    يه جاي خوب

پيش فرض

سلام...
    از كسايي كه رجيستر دستيه گوششيشون آيا كسي با ++Xs صداي گوشي رو تونسته بالا ببره؟ ( با روش آقا حميد!)
    من كه چند ساعت گذاشتم و آخرش هم ارور داد!
    حسابي حالم گرفته شد!
    لطفا اگر كسي مي دونه يك راهنمايي بكنه! ( يا اينجا يا در پيغام خصوصي! فرقي نمي كنه)

با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •