تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 457 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

داره خودمونی میشه FarshadBandari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

اول باید یه مقداری ذهنتون را نسبت به اتوسندباکس روشنتر بکنید. در واقع اگر مطالبی در مورد سندباکس روی نت میخونید خیلی ارتباطی با اتوسندباکس کومودو نداره.

اتوسندباکس کومودو یک مسدودگر رفتار است با سطح های مختلف (وقتی میگم سطحهای مختلف یعنی همانطور که مسدود کردن در اتوسندباکس تعریف شده، اجازه دادن هم تعریف شده!) و این نکته کلید قضیه است که هر چه سطح پاینتری انتخاب بشه فایل اجازه دسترسی بیشتری به سیستم شما داره. اصلا بحث دور زدن اتوسندباکس کومودو بی معنی است. اگر فرضاً یک نمونه در سطح X در نسخه مثلا 6.1 میتونست آزادی بیشتری داشته باشه (کاربر فکر میکرد اتوسندباکس در سطح X را دور زده! در صورتیکه طبق اهداف و عملکرد تعریف شده اتوسندباکس برای اون سطح خاص، اتوسندباکس کارشو انجام داده و دور زدنی در کار نبوده) ولی مثلا در نسخه 6.3 همون نمونه نمیتونه به اهدافش برسه، به دلیل این هست که محدودیت و قوانین پشت پرده اتوسندباکس در همون سطح X محدودتر شده! (خیلی وقتها کاربران از تیم کومودو میخواد که یک سطح را محدودترش بکنه یا ازاد ترش بکنه)

بنابراین چیزی به عنوان عبور از اتوسندباکس کومودو اساساً وجود نداره،

اما در ادامه سطح کاملاً مجازی در اتوسندباکس کومودو شامل فرمایشات شما میشه، و از حالت مسدودگر رفتار خارج میشه و وارد فاز محیط مجازی میشه. بنابراین اینجا میشه مورد شما را بررسی کرد. و مهمترین و اصلی ترین نکته این هست که آیا یک نمونه در حالیکه وارد سندباکس مجازی کومودو شده قادر هست روی سیستم اصلی آسیب بزنه یا نه؟
    خب پاسخ به این سوال را نباید قاطعانه بدم و بهتره پاسخم ملایمتر باشه..... بنابراین احتمال این امر وجود داره، اما اینکه خودم تا به حال بهش برخورد کردم یا نه باید بگم که خیر. با توجه به اینکه هر روز کلی ویروس تست میکنم؛...... و سطح مجازی بسیار پرقدرت است. و دلتون را قرص کنم و بگم: بهش اعتماد کن!

بهش اعتماد کن را به خاطر این میگم که اگر فرضا یک نمونه یافت شد یک استثناست و فرق استثناء و شایع (یعنی شما نمونه های بیشتر بتونید در این مورد پیدا بکنید) از زمین تا آسمونه.

=====

نکته: من خودم با HIPS کار میکنم.. اصلیترین دلیلش این هست که اختیار (مسدود/اجازه) دست کاربره.
    خیلی ممنون از پاسختون
    یه سوال دیگه اینکه به غیر از حالت کاملاً مجازی، کدوم گزینه در اتوسندباکس بیشترین امنیت و بیشترین محدودیت رفتار رو برای فایل های ناشناخته اجرا میکنه؟
    کومودوی من انگلیسی هست، از بین این گزینه ها کدوم رو انتخاب کنم؟
    Limited
    Restricted
    Untrusted
    ?
    کدوم یک از این 3 گزینه محدودیت رفتاری بیشتری رو برای فایل ایجاد میکنه؟

2. این کاربر از FarshadBandari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

خیلی ممنون از پاسختون
    یه سوال دیگه اینکه به غیر از حالت کاملاً مجازی، کدوم گزینه در اتوسندباکس بیشترین امنیت و بیشترین محدودیت رفتار رو برای فایل های ناشناخته اجرا میکنه؟
    کومودوی من انگلیسی هست، از بین این گزینه ها کدوم رو انتخاب کنم؟
    Limited
    Restricted
    Untrusted
    ?
    کدوم یک از این 3 گزینه محدودیت رفتاری بیشتری رو برای فایل ایجاد میکنه؟
    سلام

Untrusted ؛

====

حالا که بحث اینها شد این نکته هم خالی از لطف نیست که ویروسکوپ به دلیل اینکه یک سیستم تجزیه و تحلیل پویا (Dynamically Analyzes) هست. اونوقت اگر اتوسندباکس فعال باشه ویروسکوپ موارد مسدود شده را نمیتونه ردیابی بکنه (منظورم این هست که جزو رفتار فایل محسوب نمیکنه به دلیل اینکه رفتارهای مسدود شده عملا روی سیستم رخ نداده)...... ؛ در واقع من حس میکنم کومودوی که -به زعم من- با این مبنا استوار است که یک فایل مشکوک اصلا اجرا نشه(خیلی بخواهد به فایل حال بده میگه محدود اجرا شو).... الان دچار چالش شده.

البته چند وقت پیش بهشون پیشنهاد دادم که میشه از انلایز استاتیک بهره گرفت که به شدت مورد استقبال قرار گرفت...... اگر نردبان 100 پله ای داشته باشیم، ویروسکوپ الان فقط روی پله اول هست!!

4. 7 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال siyasiya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

دوستان عزیز

من kaspersky pure 3 دارم. تا 10 روز دیگه بیشتر کار نمیکنه و کلید جدید هم پیدا نکردم. میخوام COMODO بعدش اینترنت سکیوریتی نصب کنم. با توجه به اینکه این نرم افزار مجانی هست، فکر میکنید که میتونه به خوبی کاسپر، سیستم من رو در مقابل ویروسها و... محافظت کنه؟

با تشکر
    دوستان گل
    کسی من رو راهنمایی نمیکنه؟

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

دوستان عزیز

من kaspersky pure 3 دارم. تا 10 روز دیگه بیشتر کار نمیکنه و کلید جدید هم پیدا نکردم. میخوام COMODO بعدش اینترنت سکیوریتی نصب کنم. با توجه به اینکه این نرم افزار مجانی هست، فکر میکنید که میتونه به خوبی کاسپر، سیستم من رو در مقابل ویروسها و... محافظت کنه؟

با تشکر
    سلام

اگر سوال شما را در این خلاصه بکنم که : با توجه به اینکه این نرم افزار مجانی هست ، باید عرض کنم که فرقی با آنتی ویروس های پولی نداره. در واقع میشه به کومودو به چشم یک محصول غیررایگان نگاه کرد.

بنابراین رایگان بودن ؛ نه تنها این محصول و حفاظت از سیستم شما را محدود نمیکنه بلکه یک برگ برنده هم میتونه باشه. به واسطه اینکه شما پولی بابت خرید یک آنتی پرداخت نمیکنید و یا اینکه به دنبال کرک و سریال براش نیستید.

اما اینکه میتونه به اندازه سایر آنتی ویروسها از سیستم شما حفاظت بکنه، پاسخ کلی نمیشه داد. بستگی به خودتون داره، از این زاویه که ، شما بتونید با یک آنتی ویروس (حالا هر چی) کار بکنید یا نه. اگر کاربر بتونه با کومودو کار بکنه امنیت خوبی را برای خودش تامین کرده و اگر نه که کومودو نتونسته با سلایق شما جور باشه (این مورد برای تمامی آنتی ها صادق است)

اما ورای آنچه در موردش صحبت کردم. اگر بخوام از یک زاویه دیگری به قضیه نگاه بکنم میتونم بگم البته که کومودو میتونه درصد قابل قبولی از امنیت را برای شما فراهم بکنه، همینطور که بقیه!

7. 9 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

با سلام
    دوستان ادرس سایت یاهو که با کومودو قرارداد داره برای صفحه اول دراگون رو می خواستم . من تغییرش دادم اما الان دوباره می خوام قرارش بدم ولی فکر کنم صفحه اصلی یاهو نبود در واقع انتهای ادرس یه چیزایی اضافه داشت

اینو بهتره ما در قبال اینهمه خدمات رایگان کومودو در home page دراگون قرار بدیم تا بتونیم کمی از کومودو تشکر کرده باشیم

9. 3 کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آنتی‌ویروس و نرم‌افزارهای امنیتی Captain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام
    دوستان ادرس سایت یاهو که با کومودو قرارداد داره برای صفحه اول دراگون رو می خواستم . من تغییرش دادم اما الان دوباره می خوام قرارش بدم ولی فکر کنم صفحه اصلی یاهو نبود در واقع انتهای ادرس یه چیزایی اضافه داشت

اینو بهتره ما در قبال اینهمه خدمات رایگان کومودو در home page دراگون قرار بدیم تا بتونیم کمی از کومودو تشکر کرده باشیم
    بفرمایین خدمت شما

http://us.yahoo.com/?fr=fpc-comodo

11. 6 کاربر از Captain بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

و اینم نسخه 7 بتای منتشر شده توسط کومود حالش رو ببرید

Comodo Internet Security
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Size: 220M ( 229650600 )
    MD5: bc913946ab679a1649e64a3882155595
    SHA1: a794052e6f9e4ab3ec040ccc9de84a85e4ec707f

Comodo Antivirus

Size: 220M ( 229650592 )
    MD5: 05e5c7645e8f127cde2c405342c34ecd
    SHA1: 0219f90855dbc1bd1d1780758ae5fed22cdb3f63

Comodo Firewall

Size: 220M ( 229650592 )
    MD5: 049a42ee95eaf61acb6301bf9f910f67
    SHA1: 9c2490cdc555c16d0ecc7d3c6c55b4df9c338d4a

13. 3 کاربر از kavehch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

عموما چند روز بعد از بتا نسخه اصلی میاد؟

15. 3 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.New's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

یه عکس از نسخه7میزارید؟
    از نسخه فارسیش

17. این کاربر از Mr.New بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام

اگر سوال شما را در این خلاصه بکنم که : با توجه به اینکه این نرم افزار مجانی هست ، باید عرض کنم که فرقی با آنتی ویروس های پولی نداره. در واقع میشه به کومودو به چشم یک محصول غیررایگان نگاه کرد.

بنابراین رایگان بودن ؛ نه تنها این محصول و حفاظت از سیستم شما را محدود نمیکنه بلکه یک برگ برنده هم میتونه باشه. به واسطه اینکه شما پولی بابت خرید یک آنتی پرداخت نمیکنید و یا اینکه به دنبال کرک و سریال براش نیستید.

اما اینکه میتونه به اندازه سایر آنتی ویروسها از سیستم شما حفاظت بکنه، پاسخ کلی نمیشه داد. بستگی به خودتون داره، از این زاویه که ، شما بتونید با یک آنتی ویروس (حالا هر چی) کار بکنید یا نه. اگر کاربر بتونه با کومودو کار بکنه امنیت خوبی را برای خودش تامین کرده و اگر نه که کومودو نتونسته با سلایق شما جور باشه (این مورد برای تمامی آنتی ها صادق است)

اما ورای آنچه در موردش صحبت کردم. اگر بخوام از یک زاویه دیگری به قضیه نگاه بکنم میتونم بگم البته که کومودو میتونه درصد قابل قبولی از امنیت را برای شما فراهم بکنه، همینطور که بقیه!
    سلام اقای jadda

من فکر نمیکنم بشه کومودو رو با یک انتی ویروس پولی مثل نورتون 360 یا بیت دفندر توتال یا کاسپر پیور مقایسه کرد .

میشه گفت پر امکانات ترین و بهترین انتی ویروس رایگان .

مثلا من تو یک هتل به وای فای وصل میشم اگه فایروال نداشته باشم ( فایروال خود ویندوز کافی نیست ) اون صاحب هتل اگه بخواد میتونه ببینه من تو چه سایتی رفتم و ...

حالا اگه کمودو رو هم داشته باشم میتونه اینکارو بکنه اما اگه یک محصول پولی مثل نورتون 360 یا بیت دفندر توتال یا کاسپر پیور داشته باشم نمیتونه ای کارو بکنه چون اطلاعات رو رمزنگاری میکنن

این فقط یک مثال ساده بود که نمیشه کمودو رایگان رو با یک محصول پولی مقایسه کرد که من کلی مثال دیگه هم دارم ولی فکر میکنم همین کافی باشه

19. 3 کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •