تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدامیک از دلایل زیر را عامل اصلی کاهش ازدواج میدانید ؟

راي دهنده
726. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • مسائل مالی و آینده ی مبهم

579 79.75%
  • مهریه

112 15.43%
  • عدم اعتماد به جنس مخالف

195 26.86%
  • از بین رفتن اعتقادات

86 11.85%
  • سایر دلایل

151 20.80%
Multiple Choice Poll.
صفحه 292 از 328 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 3272

نام تاپيک: چرا ازدواج میکنم / نمیکنم ؟

آخر فروم باز shangil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

چیزی تو دنیا وجود نداره که ازش سیر نشی. هرچیزی تا وقتی نداری برات با ارزشه وقتی بهش برسی خیلی زود حتی خسته کننده میشه برات.
    با زیباترین زن دنیا هم ازدواج کنی فقط سال اول برات جذابه. این قانون از یه نظر خیلی خوبه با در نظر گرفتن اینکه در گذشته انسان های ظالم همیشه بر مسند قدرت بودن و تمامی امکانات رو تصاحب میکردن این ویژگی تکراری شدن و لذت نبردن بعد از یه مدت کوتاه میتونه وجود عدالت تو قوانین کلی هستی رو ثابت کنه.

حتی پول که با ارزش ترین چیز مادی تو دنیاست برای فقیر بزرگترین رویاشه اما یه آدم پولدار هیچ لذتی از پولش نمیبره و فقط درد بی پولی نمیکشه اما لذتی هم از پولدار بودنش نمیبره و خیلی زود واسش تکراری میشه. (اون فقیر حداقل از امید پولدار شدن در آینده لذت میبره اما اون پولدار همون امید هم نداره دیگه)
    این جمله اول که گفتید برای همه ثابت هست؟! من کمی بعید میدونم. ممکنه بازه هاش متفاوت باشه برا افراد مختلف
    در مورد مسند قدرت هم تا جایی که میدونم و دیدیم افراد به جای اینکه ارام تر بشوند کله شق تر میشوند بر مسند قدرت رفته رفته که در قدرت هستن!
    در مورد پول هم جکمتون کلی هست. حرفتون در مورد فقیر درسته و برخی پولدارها. ولی من پولدارهایی رو دیدم که هی تشنه پول هستن و میگن پول پول میاره. این سیر نشدن از پول هست که نگهشون میداره وگرنه اگر انطور نبود خب پولشون رو میبخشیدم میومدن در جمع فقرا!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

پاراگراف اخرت فکر نمیکنی کمی زیاد "فقط" گفتی! اینطوری هم نیست دیگه انصافا. نیاز جنسی هم مثل سایر نیاز ها اسمش روش هست دیگه "نیاز". همانطور که غذا خوردن لذت داره و درسته برای سیر شدن میخورید ولی قطعا لذتی همراهش هست این نیاز هم همینطور. صرف اینکه برا زاد و ولد هست بعیده درست باشه.
    درسته ولی نیاز به رعایت اخلاق مهم تر از نیاز جنسی نیست؟ کسی که رابطه جنسی خارج از اخلاق و چارچوب انسانی داشته باشه نمیشه گفت انسان سالم و پاکیه. در گذشته زندگی اینجور بوده که اگه رابطه جنسی انجام میدادی تاوانش برای مرد پدر شدن و برای زن باردار شدن و درد زایمان و مادر شدن بود. پس در گذشته دستگاه تناسلی فقط شبیه به تله ای بوده واسه اجبار موجودات به زاد و ولد و ادامه پیدا کردن حیات.

بعید میدونم بشه نیاز جنسی رو با غذا خوردن و نیاز های اولیه مقایسه کرد چون نیاز جنسی تا زمانی که خودت رو تحریک نکنی سراغت نمیاد و بیشتر شبیه به تفریح میمونه تا نیاز! غذا یا آب اگه نخوری بعد از چند روز شرایط وحشتناکی رو تجربه میکنی و خیلی زود مرگ فرا میرسه اما نیاز جنسی اگه خودت نخواهی خودت رو تحریک کنی اصلا نیاز نمیشه بهش گفت. مثل مصرف مواد مخدر که اگه نکشی چیزی نمیشه اما بکشی حال میده اما آسیب میزنه.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

درسته ولی نیاز به رعایت اخلاق مهم تر از نیاز جنسی نیست؟ کسی که رابطه جنسی خارج از اخلاق و چارچوب انسانی داشته باشه نمیشه گفت انسان سالم و پاکیه. در گذشته زندگی اینجور بوده که اگه رابطه جنسی انجام میدادی تاوانش برای مرد پدر شدن و برای زن باردار شدن و درد زایمان و مادر شدن بود. پس در گذشته دستگاه تناسلی فقط شبیه به تله ای بوده واسه اجبار موجودات به زاد و ولد و ادامه پیدا کردن حیات.

بعید میدونم بشه نیاز جنسی رو با غذا خوردن و نیاز های اولیه مقایسه کرد چون نیاز جنسی تا زمانی که خودت رو تحریک نکنی سراغت نمیاد و بیشتر شبیه به تفریح میمونه تا نیاز! غذا یا آب اگه نخوری بعد از چند روز شرایط وحشتناکی رو تجربه میکنی و خیلی زود مرگ فرا میرسه اما نیاز جنسی اگه خودت نخواهی خودت رو تحریک کنی اصلا نیاز نمیشه بهش گفت. مثل مصرف مواد مخدر که اگه نکشی چیزی نمیشه اما بکشی حال میده اما آسیب میزنه.
    بله من در مورد جمله اولتون حرفی ندارم (حالا نمیشه همه رو با هم سوزوند. متاسفانه شرایط جامعه به این سمت سوق داده شده)
    اره در گذشته رابطه یعنی بچه!
    این جمله شما تا تحریک نکنی نمیاد سراغت به نظرم برا عده قلیلی ادم nerd صادق هست. اتفاقا این نیاز میتونه بیاد سراغت مثل گشنه شدن و ... و ...
    خلاصه بکشی نکشی حال میده

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

این جمله اول که گفتید برای همه ثابت هست؟! من کمی بعید میدونم. ممکنه بازه هاش متفاوت باشه برا افراد مختلف
    در مورد مسند قدرت هم تا جایی که میدونم و دیدیم افراد به جای اینکه ارام تر بشوند کله شق تر میشوند بر مسند قدرت رفته رفته که در قدرت هستن!
    در مورد پول هم جکمتون کلی هست. حرفتون در مورد فقیر درسته و برخی پولدارها. ولی من پولدارهایی رو دیدم که هی تشنه پول هستن و میگن پول پول میاره. این سیر نشدن از پول هست که نگهشون میداره وگرنه اگر انطور نبود خب پولشون رو میبخشیدم میومدن در جمع فقرا!
    جنون قدرت که بحثش جداست و هیچ لذتی هم نداره و اسمش روشه جنون!
    در مورد پول هم من نمیگم پولدارها دوست دارن فقیر بشن. اتفاقا کسی که پول رو تجربه کرده دیگه هرگز نمیتونه فقیر باشه و مرگ رو ترجیح میده اما لذت خاصی هم از پولدار بودنش نمی بره این رو من خودم تجربه کردم. یه زمانی تو نوجونی آرزو پژو 206 داشتم! الان 10 برابر بهترش رو دارم اما تو پارکینگ چندین ماهه داره خاک میخوره چون هرچیزی تکراری میشه. هیچ انسانی تو دنیا نیست که سیر نشه.

یه زمانی آرزو داشتم یه سفر برم آمریکا چون نمی تونستم برم! الان آب خوردن میتونم برم حتی زندگی کنم اما حسش نیست

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

جنون قدرت که بحثش جداست و هیچ لذتی هم نداره و اسمش روشه جنون!
    در مورد پول هم من نمیگم پولدارها دوست دارن فقیر بشن. اتفاقا کسی که پول رو تجربه کرده دیگه هرگز نمیتونه فقیر باشه و مرگ رو ترجیح میده اما لذت خاصی هم از پولدار بودنش نمی بره این رو من خودم تجربه کردم. یه زمانی تو نوجونی آرزو پژو 206 داشتم! الان 10 برابر بهترش رو دارم اما تو پارکینگ چندین ماهه داره خاک میخوره چون هرچیزی تکراری میشه. هیچ انسانی تو دنیا نیست که سیر نشه.

یه زمانی آرزو داشتم یه سفر برم آمریکا چون نمی تونستم برم! الان آب خوردن میتونم برم حتی زندگی کنم اما حسش نیست
    افکار پولدارها برام جالب بود. حالا م اشینت روبیار بده به ما خاک نخوره الکی

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2016

پيش فرض

بله من در مورد جمله اولتون حرفی ندارم (حالا نمیشه همه رو با هم سوزوند. متاسفانه شرایط جامعه به این سمت سوق داده شده)
    اره در گذشته رابطه یعنی بچه!
    این جمله شما تا تحریک نکنی نمیاد سراغت به نظرم برا عده قلیلی ادم nerd صادق هست. اتفاقا این نیاز میتونه بیاد سراغت مثل گشنه شدن و ... و ...
    خلاصه بکشی نکشی حال میده

یهویی که نمیشه باید یه تفکری و عکسی و چیزی دیده باشی که وارد اون مرحله بشی دیگه! حتی تو اوج نوجونی هم اینجوری نیست که یهو بیاد سراغت مطمئن باش قبلش به یه چیز ناجوری فکر کردی

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

یهویی که نمیشه باید یه تفکری و عکسی و چیزی دیده باشی که وارد اون مرحله بشی دیگه! حتی تو اوج نوجونی هم اینجوری نیست که یهو بیاد سراغت مطمئن باش قبلش به یه چیز ناجوری فکر کردی
    خب خیلی از نیازها اینطورین دیگه. حتی غذا خوردن که ناخود اگاه میشه میگن ولی در اصل اعصاب مرکزی دخیله درش.

تاريخ عضويت
    Feb 2015
    محل سكونت
    ویران

پيش فرض

دوستانی که متخصص هستن یا یه چیزایی میدونن لطفا به این سوال من جواب بدن. البته میخواستم در قسمت پزشکی بپرسم ولی فکر کردم اینجا بازدید کننده زیاد داره!

من بعضا در اینترنت میخونم در فروم های روانشناسی یا ... که بعضی ها بعد ازدواج خود ارضایی میکنن. با انهایی که میگن رابطه ندارن با زنشون حالا به هر دلیلی کاری ندارم اون جدا. ولی اونهایی که با خانم هاشون رابطه دارند انها چرا چنین کاری را انجام میدهند؟ ایا خانم ها دیر به دیر دوست دارند رابطه داشته باشند؟ اون دوره عادت ماهانه که معمولا خانم ها رابطه ندارند میتونه یکی از دلایل باشه؟
    بعد، کسی که خودارضایی میکند بهتر از کسی هست که میرود با فرد دیگری رابطه ایجاد میکند؟ (این سوال یه جورایی فلسفی هست)!

با تشکر
    گفتم لابلای پستها گم نشه هر کسی نظری داره بگه. فقط بی جنبه بازی ممنوع!

حـــــرفـه ای Ar@m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

نیاز به رید* رو فراموش کردی! کسی هم نمیگه فردی که نیاز به رید* داره نره دستشویی. اما باید یه سری مسائل اخلاقی رو برای این نیازش رعایت کنه.
    نیاز جنسی هم از نظر اخلاقی باید با همون نیاز به دست آب رفتن مقایسه بشه چون جفتش به یه قسمت مربوطه.

جدا از این حرفها نیاز به رعایت اخلاق از نیاز به رابطه جنسی خیلی مهم تره چون نداشتن رابطه جنسی نه کسی رو میکشه نه به دیگران آسیب میزنه اما فرد بی اخلاق و زناکار حتما به اطرافیانش و جامعه آسیب میزنه.

اگه تحقیقی انجام بدی در مورد بدن انسان متوجه میشی نیاز جنسی فقط تلاش بدن برای زاد و ولد و ادامه بقاء و کپی کردن ژنتیکته. یعنی هدف اصلی فقط و فقط بچه دار شدنه نه استفاده از این عضو برای لذت بردن! در غیر این صورت میشه استفاده نامناسب. مثل دست که میشه باهاش کار نیک و خیر انجام داد یا برعکس میشه باهاش قتل و غارت کرد شر کرد.
    حرفتون حرف خوبی بود ولی مشکل در تعریف اخلاقه.
    جامعه ی ما اخلاق رو در ازدواج و عقد و صیغه تعریف میکنه اما یک جامعه ی دیگه اخلاق رو صرفا در تعهد نسبت به طرف مقابل میدونه. یک جامعه اخلاق رو در چند همسری مرد میدونه و در جامعه ی دیگه این برابر با بی اخلاقیه.
    سوال اینه شما اخلاق رو برای خودتون چی تعریف کردید و جامعه برای شما چی تعریفش کرده؟

درمورد هدف اصلی از نیاز جنسی اتفاقا نیازهای اساسی زندگی لذت آورن تا مشوق موجود زنده باشن برای ادامه ی زندگی. غذا خوردن لذت آوره و گرسنگی کشیدن ناراحت کننده است و اگه غیر از این بود شما زنده نبودید. میل جنسی لذت آوره برای اینکه در غیر اینصورت نیازی برای تولید مثل و حفظ حیات احساس نمیشد.

10. این کاربر از Ar@m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه behnamcp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    همدان

پيش فرض

دوستان خواهش می کنم در مورد پرسشی که در تاپیک زیر مطرح کردم نظرتون بدید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

- - - Updated - - -

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •