تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 311 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 3109

نام تاپيک: کرک و سریال محصولات Norton ← ابتدا پست اول را مطالعه کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

nis serial plz

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    در تکمیل صحبت دوست خوبم ....

چیز شکن هایی احتمالاً غیر از اونایی که تونل میزنند.

اون چیز شکنی که گفتم روی نورتون کار نمیکنه هم آی پی رو تغییر میده ولی روی نورتون عمل نمیکه . احتمالاً فقط روی مرورگرها تغییراتش اعمال میشه نه روی سیستم .
    شاید نورتون تو تنظیماتش داشته باشه که از تنظیمات اینترنت اکسپلورر پیروی کنه که البته من پیدا نکردم. مثل دانلود منیجر و گوگل کروم و ...
    شایدم بشه با تنظیم Internet Options در کنترول پنل این مشکل رو حل کرد.
    این راه ها رو دنبالش نرفتم و تست نکردم . فقط ایده بود. اگه کسی تست کرد اعلام کنه.

ولی راه حل قطعی و تست شده اون استفاده از چیز شکنی مثل همونی که دوستمون گفتند هست. یعنی وی چیز ان و یا کر چیز که دوستمون بهش اشاره کردند. تو اینترنت بگردید پیدا میشه.
    آره با این تنظیمات کار کردن

سلام
    آقا یه مشکل جدید. نمیدونم بقیه هم به این مشکل برخوردند یا نه.
    زمانی که به اینترنت وصل هستم نورتون هی سریالشو چک میکنه و بعد میگه باید کلید بخرم و غیر فعال میشه. از دیشب تا حالا این چندمین باره که این اتفاق می افته.
    بعد باید دوباره چیز شکن رو فعال کنم و سریال رو دوباره وارد کنم تا فعال بشه. (جای شکرش باقیه که خوشبختانه سریال رو دوباره قبول میکنه)
    فعلاً اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ببینم درست میشه یانه. اگه ایراد از فعال بودن اتوماتیک آپدیت باشه و با این تغییر درست بشه باید فقط زمانی که چیز شکن فعال هست آپدیت کنم.
    این موضوع در حال تسته و بعد از گذشت 24 ساعت تست خبرشو میدم.
    ببینم بقیه یه همچین مشکلی ندارند ؟ اصلاً اتوماتیک آپدیت شما از زمان این تحریم جدید نورتون فعاله یا نه ؟
    منم این مشکل رو داشتم ولی دو دفعه مجددا سریالو وارد کردم و الان راحتم حتی 4 بار تا الان با فاصله زمانی زیاد آپدیت کردم و مشکلی نیست
    Last edited by Lord of english; 15-08-2014 at 06:23.

3. این کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آره با این تنظیمات کار کردن

منم این مشکل رو داشتم ولی دو دفعه مجددا سریالو وارد کردم و الان راحتم حتی 4 بار تا الان با فاصله زمانی زیاد آپدیت کردم و مشکلی نیست
    یعنی هر چند بار که سریال غیرفعال میشه دوباره وارد کنیم؟
    من بیشتر از 5 یا 6 بار اینکارو کردم اما فایده ای نداره
    کسی نمیدونه چکار باید کرد تا غیر فعال نشه بعد چند دقیقه یا چند ساعت؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

آقا من یه روش انجام دادم فعلا حدوده یه ساعته جواب داده
    قبل از نصب به چیزشکن وصل شدم و تا آخره آپدیت وصل بودم، یعنی بار اول با چیزشکن آپدیت کردم، البته ورژن نورتون رو هم عوض کردم و آخرین رو نصب کردم.
    امیدوارم این روش جواب بده و ضایع نشم

پروفشنال Lord of english's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

یعنی هر چند بار که سریال غیرفعال میشه دوباره وارد کنیم؟
    من بیشتر از 5 یا 6 بار اینکارو کردم اما فایده ای نداره
    کسی نمیدونه چکار باید کرد تا غیر فعال نشه بعد چند دقیقه یا چند ساعت؟
    آره مال من که اینجور بود...
    با چیز شکن و تنظیم Internet Options رجیستر کردم بلافاصله آپدیت کردم بعد چیزشکن رو قطع و تنظیم پرو کسی رو برداشتم بلافاصله سریال پرید دوباره با چیز شکن رجیستر کردم بعد اینترنت رو قطع و تنظیمات پرو کسی رو برداشتم سیستم رو ری استارت کردم و دیگه بعدش بدون چیز شکن و پرو کسی بصورت عادی به اینترنت وصل میشدم و مشکلی نبود و همونطور که گفتم چندین بار حتی همین الان دارم آپدیت میکنم

7. 2 کاربر از Lord of english بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان .
    این مسئله رو بگم که اصلاً به آپدیت ربطی نداره . تو دو تا پست قبل تر خودم هم اینو گفتم.

تست کردم و اتوماتیک آپدیت رو غیر فعال کردم ولی بازم غیر فعال شد . غیر فعال شدن ربطی به آپدیت کردن یا نکردن نداره. با خیال راحت آپدیت کنید(البته فعلاً)

سوال : چه موقع غیر فعال میشه ؟

جواب : وقتی سیستم رو روشن میکنیم بین 8 تا 10 دقیقه بعد. (البته به شرط آنکه به اینترنت هم وصل باشید) . (حالا میخواد ویندوز رو ری استارت کرده باشید یا لوگ اوت و لوگین یا از هایبرنیت درآورده باشید فرقی نمیکنه بعد از ده دقیقه نورتون غیر فعال میشه.
    Last edited by saeedsaeed123; 15-08-2014 at 14:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

آقا من یه روش انجام دادم فعلا حدوده یه ساعته جواب داده
    قبل از نصب به چیزشکن وصل شدم و تا آخره آپدیت وصل بودم، یعنی بار اول با چیزشکن آپدیت کردم، البته ورژن نورتون رو هم عوض کردم و آخرین رو نصب کردم.
    امیدوارم این روش جواب بده و ضایع نشم
    برای آپدیت نیازی به چیز شکن نیست. البته سیستم خونه رو که آپدیت کردم یه پچ دانلود کرده بود و اجازه گرفت نصب کنه. برای نصب پچ نیاز بود اکسپلورر و شاید خود نورتون رو ری استارت کنه و این عمل باعث شد بعد چند دقیقه غیر فعال بشه که دوباره سریال رو زدم درست شد(این هم یه جور ری استارت بود)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

برای آپدیت نیازی به چیز شکن نیست. البته سیستم خونه رو که آپدیت کردم یه پچ دانلود کرده بود و اجازه گرفت نصب کنه. برای نصب پچ نیاز بود اکسپلورر و شاید خود نورتون رو ری استارت کنه و این عمل باعث شد بعد چند دقیقه غیر فعال بشه که دوباره سریال رو زدم درست شد(این هم یه جور ری استارت بود)
    من هم همینطور میشد دقیقا، همونطور که بالا گفتم آخرین ورژن نورتونو دانلود کردم و نصب کردم (یعنی با آپدیت نگرفتم)، ورژن قبلی حدوده 250 مگ آپدیت میکرد ولی این حدود 36 مگ گرفت زمان آپدیت
    در نتیجه با این دوتغییر واسه من درست شده: 1) نصب آخرین ورژن (حدود 350 مگ) 2) تمام مراحل شامل نصب و دادن سریال و اولین آپدیت با چیزشکن
    الان بدون چیزشکن هم آپدیت میشه و مشکلی نداره
    اینکار را رو انجام بدین امیدورام واسه شما هم جواب بده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام ..

آقا بالاخره کشفش کردم. یافتم.

یه راه حل کاربردی که فعلاً میتونه راه مناسبی برای مشکل ما باشه.

(یعنی اونایی که هی سریال آنتی ویروس نورتون شون غیر فعال میشه)

تو چند تا پست قبل تر یادتونه گفتم نورتون باید تنظیمات استفاده از چیز شکن رو داشته باشه .

داره ... گشتم و پیداش کردم.

شما برای انجام اون باید وارد تنظیمات نورتون بشید. در نتیجه:

فقط توجه داشته باشید که زمانی میتونید وارد تنظیمات نورتون بشید که نورتون شما فعال باشه در غیر این صورت گزینه تنظیمات خاموشه. (این مشکل فقط برای اولین بار وجود داره) بعد که یک بار تنظیم کنید برای همیشه راحت میشید. حتی اگر زمان اعتبار سریال تون تموم شده باشه. (اگر سریال معتبر دارید و نورتونتون غیر فعال هست و سریال رو قبول نمیکه تو پست های قبلی دوستان گفتند باید چی کار کنید)

برای این کار شما باید برای نورتون یه پرو -- کسی تعیین کنید. در ضمن باید همیشه یه چیز شکن خیلی معمولی در دسترستون باشه مثل فررررررررریییی --- گ -- ی‌ -- ت

خب بریم سراغ انجام تنظیمات . تنظیمات رو برای دو تا ورژن از نورتون اینترنت سکیوریتی میگم. ورژن 18.7.2.3 که روی لپ تاپم دارم و برای سال 2010 هست. و ورژن 21.4.0.13 که روی سیستم خونه نصبه و ورژن جدیدی هست. (کسایی که نورتون آنتی ویروس یا نورتون 360 دارند هم باید یه چیزی تو همین مایه ها باشه . باید بگردند دنبال تنظیمات پرو -- ‌کسی تو قسمت تنظیمات نورتونشون)

دوستان من سعی میکنم خیلی ساده و روان توظیح بدم که برای افراد مبتدی هم قابل درک باشه . اساتید ببخشند.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

برای ورژن های چند سال پیش مثل ورژن سال 2010

ابتدا وارد تنظیمات شوید گزینه Settings
    سپس تنظیمات مربوط به Miscellaneous Settings رو انتخاب کنید (همونی که عکس آچار کنارش هست از بالا سربرگ چهارمی میشه)
    حالا وارد تنظیمات گزینه Network Proxy Settings بشید (یعنی [+] Configure رو که روبروش نوشته بزنید)
    حالا در وسط صفحه (قسمت Proxy settings ) تیک کنار Use a proxy server for your HTTP connections رو بزنید.
    حالا در قسمت Address: و همچنین Port: تنظیمات مربوط به چیز شکنتون رو وارد کنید. (این که چی باید وارد کنید مربوط به نوع چیز شکنتون داره که معمولاً تو خود چیز شکن نوشته اعداد مربوط به اون رو)
    بعد در آخر گزینه Apply و OK رو بزنید تا تنظیمات اعمال بشه .
    و در آخر Ok رو بزنید تا صفحه تنظیمات بسته بشه.
    تمام.
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

برای ورژن های جدید .

ابتدا وارد تنظیمات شوید گزینه Settings
    سپس تنظیمات مربوط به Network رو انتخاب کنید ( در بالا سربرگ سومی میشه)
    حالا در چپ روی تنظیمات مربوط به Network Security Settings کلیک کنید.
    حالا وارد تنظیمات گزینه Proxy Server بشید .(یعنی [+] Configure رو که روبروش نوشته بزنید)
    حالا در وسط صفحه (قسمت Proxy settings ) تیک کنار Use a proxy server for your HTTP connections رو بزنید.
    حالا در قسمت Address: و همچنین Port: تنظیمات مربوط به چیز شکنتون رو وارد کنید. (این که چی باید وارد کنید مربوط به نوع چیز شکنتون داره که معمولاً تو خود چیز شکن نوشته اعداد مربوط به اون رو)
    بعد در آخر گزینه Apply و OK رو بزنید تا تنظیمات اعمال بشه .
    و در آخر Ok رو بزنید تا صفحه تنظیمات بسته بشه.
    تمام.

با این کار نورتون میخواد از طریق پرو‌ ---‌ کسی به اینترنت وصل شه که چون چیز شکن شما بسته هست نمیتونه در نتیجه دسترسی نورتون به اینترنت قطع میشه . نه میتونه سریال رو چک کنه نه میتونه آی پی شما رو چک کنه و نه آپدیت بشه.

با این کار نورتون فقط زمانی میتونه به اینترنت دسترسی داشته باشه که چیز شکن شما باز باشه و فقط از طریق چیز شکن به سرورهای خودش دسترسی داره. وقتی چیز شکن شما باز باشه نورتون آپدیت میشه . آی پی شما رو هم چک میکنه و چون با واسطه چیز شکن به اینترنت وصله آی پی واقعی شما رو هم نمیشناسه. در نتیجه غیر فعال نمیشه.

پیشنهاد من اینه که اتوماتیک آپدیت نورتون فعال باشه تا هر وقت که چیز شکن شما باز بود نورتون خودش رو آپدیت کنه.

با این کار مثل قدیم میتونید از نورتونتون لذت ببرید. هر وقت هم که زمان اعتبار سریالتون تموم شد و نورتون غیر فعال شد با استفاده از همون چیز شکنی که تنظیمات پرو -- کسی اون رو در نورتون وارد کردید میتونید سریال جدید رو وارد کنید. بدون استفاده از چیز شکن هایی مثل وی چیز ان .

دقت داشته باشید که اگر خواستید نوع چیز شکنتون رو عوض کنید باید تنظیمات مربوط به اون رو در نورتون هم عوض کنید.

امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم. موفق باشید.
    Last edited by saeedsaeed123; 16-08-2014 at 00:26.

12. 2 کاربر از saeedsaeed123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

میشه دو سه تا سریال هینترنت سکوریتی برام بفرستید
    هر سه تا آنتی ویروس اکسئایر شدن ... کمکککک :(

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •