تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 396 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

راستی یه دریبلی هست که طرف داره با سرعت میره بعد توپو چند متر میندازه جلو میدوه به دنبال توپ بارها اینو این دیریبلو سی پی یو زده این چه شکلیه؟

2. این کاربر از saadat68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اصولا باید با RS باشه ولی منم نمیدونم چرا هیچ وقت بازیکنم به اندازه CPU توپ رو نمیندازه جلو حتی اگه فضا باز باشه

4. این کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

راستی یه دریبلی هست که طرف داره با سرعت میره بعد توپو چند متر میندازه جلو میدوه به دنبال توپ بارها اینو این دیریبلو سی پی یو زده این چه شکلیه؟
    lمنظورتون اینه که توپو چند متر میندازه جلو ؟؟؟ استارت میزنه در واقع ؟؟ واسه انجامش باید شوک سمت راست (RS ) رو به همون سمتی که در حال حرکتی بکشی.

6. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال goldenmember's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2011
    محل سكونت
    همین اطراف

پيش فرض

سلام دوستان من قبلا pes بازی میکردم که البته regular بازی میکردم
    تصمیم گرفتم فیفا 13 بازی کنم
    تو یکی از دوستان نسخه 12 رو دیدم خوشم اومد
    حالا اینو چطوری بازی کنم.هر چیو میزنم اتصال من به سرور رو چک میکنه.
    به بازی اومدم دیدم خودش داره بازی میکنه
    چطوری مثل آدم یه مسابقه میاره؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    فوتبال زیاد سرم نمیشه آخه.طوری بگید که آماتورایی مثل منم بفهمن
    ممنون

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها چندتا دریبل آسون که با کیبرد بشه انجامش داد میشه بهم بگین

بعد تای career که به عنوان بازیکن بازی میکنیم چی کار باید کرد که پنالتی و ضربه آزاد هم بذارن بزنم چون همشونو خودشون میزنن

تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

lمنظورتون اینه که توپو چند متر میندازه جلو ؟؟؟ استارت میزنه در واقع ؟؟ واسه انجامش باید شوک سمت راست (RS ) رو به همون سمتی که در حال حرکتی بکشی.
    ببخشید این rs توی کیبرد کدوم دکمه میشه یا توی تنظیمات گزینه اش چیه که براش دکمه انتخاب کنم

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

برای اینکه توپو زیاد بندازه جلو باید RS رو دوبار پشت سر هم به جلو بزنی

11. 2 کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    Gelspie

پيش فرض

ببخشید این rs توی کیبرد کدوم دکمه میشه یا توی تنظیمات گزینه اش چیه که براش دکمه انتخاب کنم
    متاسفانه واسه کیبورد RS نداریم. فقط مخصوص دسته های شوک دار هست !!!

13. این کاربر از H 2 H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

سلام
    من تازه fifa13 نصب کردم چند تا سوال داشتم :
    تو همه فوتبال هایی که تو پلی استیشن و همچنین pes2013 بازی کردم r1 سرعت و مربع شوت و دایره سانتر بود ولی تو فیفا برعکس هست میشه کاریش کرد خودمون تغییر بدیم ؟
    من دسته پلی استیشن یک رو با کانورتر برای pc هم اوردم شوک دار هم هست تو pes2013 مشکلی ندارم ولی انگار تو فیفا13 rs کار نمیکنه چون چند تا حرکت که میزنم اصلا کار نمیکنه ...چجوری تنظیم کنم که کار کنه ؟

حـــــرفـه ای Arrowtic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Westeros

پيش فرض

دوستان این که میگن کریر مشکل داره,از کی مشکل به وجود میاد؟چون یکی از دوستان گفتن بعضیا شانسشون خوبه و مشکل ندارن(و گویا مشکل در یک زمان مشخص به وجود میاد).من الآن اولای فصل دو هستم و یک بازی در لیگ هم توی فصل دومم انجام دادم بدون مشکل.یعنی دیگه برام پیش نمیاد اون مشکل؟
    میگم بیاید تیمامونو توی Career Mode بذاریم اینجا بقیه نظر بدن و توضیح بدیم و خوبیای ترکیبمونو بگیم تا بقیه استفاده کنن.اینطوری فکر کنم هم حال بده هم از هم دیگه یه چی یاد بگیریم.با توضیح کامل و تصویر لاین آپ تیم.
    خودم شروع میکنم : دی

تیم:رئال مادرید
    تعداد فصل های بازی کرده:یکیو خرده ای
    افتخارات:قهرمان Spanish Cup و League BBVA
    درجه سختی:Legendary
    ترکیب تیم

ذخیره های مهم :
    Di Maria
    Kaka
    Higuain
    Coentrao
    Essien
    Albiol
    Hulk به صورت قرضی داره یه جا دیگه بازی میکنه

توضیحات:
    اولین فصلم چندین بازیکن خریدم:آباته,هالک,ال شراوی,ناواس (که ناواس رو برای یه فصل گرفتم و انقدر بد بود دادم رفت)
    2 بازی اولم مقابل بارسا برای Spanish Cup رو باختم و جام رو از دست دادم : دی
    اولای فصل اوزیل زد زیر گریه قهر کرد رفت : دی و جاشو با کاکا پر کردم چرا که موردریچ با وجود Overall بهتر اصلا نتونستم باهاش روون بازی کنم.دیماریا هم وینگر بازی میکرد.تا اواسط فصل تیم فوق العاده بود به خصوص بنزما و دیماریا به طوری که Overall هر دوشون به بالای 90 رسید.اما از شانس بد دیماریا یه مصدومیت بزرگ گرفت و باعث شد که تا چند ماه نباشه.چند بازی جاشو با ناواس پر کردم ولی واقعا نا امیدم کرد.در نتیجه هالک رو گذاشتم اونم خیلی بد کار کرد.ال شراوی رو گذاشتم که با وجود Overall بسیار پایینش نسبت به بقیه خیلی برام عالی بازی کرد و در یک بازی که جای هالک در دقیقه 60 اومد تا دقیقه 90 بازی که دو هیچ عقب بودم رو 3 بر 2 کرد.دو تا گل و یک پاس گل.
    تازه دوباره تیم رو روال افتاد که بنزمای رو فرم هم مصدوم شد برای 8 هفته.هیگواین رو به اجبار گذاشتم که بعد از چند بازی خیلی خوب کار کرد برام و گل های زیادی زد.نقطه عطف تیم کاکا بود که به قدری پاسای خوب داد که باعث شد به صدر جدول برسم.
    بنزما از مصدومیت برگشت که دیدم کاکا هم مصدوم شد تا آخر فصل در نتیجه موردریچ رو اوردم جاش.په په و مارسلو هم با هم مصدوم شدن که این مصدوم ها باعث شدن در 2 بازی پشت سر هم باخت های بدی رو داشته باشم.ولی مصدومیت ها که تموم شد و دیماریا برگشت و فقط کاکا رو نداشتم دیدم که دیماریا دیگه دیماریا نیست و دوباره ال شراوی رو اوردم که فوق العاده شده بود با سرعت و دریبل عالیش.
    در نهایت با اختلاف 7 امتیاز قهرمان شدم.فصل دوم هم توش موردریچ رو فروختم به من سیتی و گوتزه رو بسیار بسیار گرون خریدم و گذاشتم وسط جای کاکا.توی 2 بازی کاپ مقابل بارسا هم برام یه گل زد و 2 پاس گل داد و با مجموع 5 بر 4 قهرمان شدم.
    الآن هم فعلا با این تیم دارم میرم که ببینم چی میشه.

پیشنهاد من:ال شراوی و آباته بسیار قوی و عالی کار کردن برای من.حتما بخریدشون به خصوص که قیمتشونم به نسبت پایینه.

بزرگترین اشتباه من:خرید وینگر های زیاد به طوری که ناواسو هالک رو میشه گفت الکی گرفتم.

برای عکس ترکیب تیمتون یا از تو بازی عکس بگیرید یا تو سایت زیر بچینید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Arrowtic; 14-12-2012 at 22:08.

16. این کاربر از Arrowtic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •