تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به کدام آنتی ویروس رای می دهید؟

راي دهنده
219. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Avast

16 7.31%
  • Avira

24 10.96%
  • Baidu

1 0.46%
  • Bitdefender

35 15.98%
  • Bull Guard

2 0.91%
  • COMODO

30 13.70%
  • DR.Web

4 1.83%
  • ESET - NOD32

48 21.92%
  • Emsisoft

11 5.02%
  • F_Secure

4 1.83%
  • G Data

2 0.91%
  • Kaspersky

63 28.77%
  • Mcafee

8 3.65%
  • Microsoft

5 2.28%
  • Norman

2 0.91%
  • Panda

6 2.74%
  • Qihoo

3 1.37%
  • Quick Heal

2 0.91%
  • Symantec - Norton

29 13.24%
  • Trend Micro

5 2.28%
  • Trustport

1 0.46%
  • Viper

1 0.46%
  • Webroot

6 2.74%
  • ZoneAlarm

7 3.20%
  • ضد بدافزار ایمن

1 0.46%
Multiple Choice Poll.
صفحه 292 از 402 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4018

نام تاپيک: بحث و گفتگو برای انتخاب آنتی ویروس مناسب ╣══ نتایج نظرسنجیهای سالیانه در پست اول ══╠

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من COMODO استفاده می‌کنم و از امکاناتش راضی هستم. ترجیح میدم آنتی‌ویروس و فایروال و سندباکس رو داشته باشم که داره اما کمی به لحاظ Performance جالب نیست و پروسه‌هائی داره که گاه بالا میان و اذیت می‌کنن. کسپر که عالی هست ولی امتحانش نکردم و بیت‌دفندر رو هم می‌تونم بخرم (کلا یا رایگان یا لایسنس قانونی میخوام) شما تجربه‌ای با اینا نداشتین؟‌ اینکه از جهت Performance مشکلی به چشم کاربر نیاد و بار پردازنده رو در حالت عادی یا در حین انتقال فایل نگیره.

اگر هم بجز کسپر و بیت‌دفندر راه‌حل دیگه‌ای رو مد نظر دارید لطفا بگید. در ضمن قبلا از ترکیب آویرا (آنتی‌ویروس) و کمودو (فایروال) استفاده میکردم که ترکیب خوبی بود و فقط گزینه‌ی محیط مجازی رو نداشت و دیگه اینکه دو محصول متفاوت کنار هم شاید خودش سبب حفره‌ی امنیتی بشه یا به احتمال بیشتر بد کار کردن بهرحال با تجربه‌ی فعلی چند ماهه‌ام با کمودو از طرفی امکانات و امنیتش رو دوست دارم از طرفی ترکیب قبلی به نظر راحت‌تر و کارارتر میومد.

پ.ن: :لطفا آنتی‌ویروس‌های خیلی گرون یا اونائی که لایسنسشون در ایران قابل تهیه نیست رو معرفی نکنید.

2. 2 کاربر از MasterGeek بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال vxp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

اق یک بسته امنیتی معرفی می کنید که تو سیق مود نصب و اجرا بشه ویندوزم گرفتار ویروسی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده که نمی گذاره حالت معمولی بالا بیاد!
    کومودو داشتم واقعا در تعجبا نمی ذونم چرا این طوری شد ولی مثلما تقصیر خودم بود!
    ممنون.

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

درود

اگر وقت دارید به طور تخصصی مشکل شما را حل کنیم:

1- برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کنید. این برنامه پرتابل است و نیازی به نصب نیست. آن را در پوشه ای در دسکتاپ از حالت زیپ خارج کنید. پوشه را باز کنید و روی فایل اجرایی برنامه دبل کلیک کنید تا اجرا شود. از شما برای آپدیت کردن برنامه پرسش می شود، دکمه Yes را بزنید. سپس که آپدیت کامل شد. از منوی سمت چپ به Scan PC رفته و Smart Scan را انتخاب کنید و دکمه Scan را بزنید. بگذارید اسکن کامل شود. توجه: بعد از اسکن هیچ مورد پیدا شده ای را حذف یا قرنطینه نکنید. تنها گزارشی که در پایان اسکن می دهد (Log) را برای ما ارسال کنید. و برنامه را ببندید. لاگ به نام: Emsisoft Emergency Kit log

2- برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] را دانلود کنید. زمان اجرای برنامه روی Yes کلیک کنید. سپس Scan را بزنید. این برنامه دو تا لاگ به نام های

• FRST.txt
    • Addition.txt ایجاد می کند که هر دو را ارسال کنید.

همین 3 تا لاگ را ارسال کنید تا سیستم شما را تخصصی برای حذف مخرب راهنمایی کنیم.
    دوست عزیز اخه اینجا جای این بحث هستش؟

شما باید تایپک درست رو به این دوستمون نشون میدادی و بعد اونجا کمکش میکردی

اینم تاپیک درستش
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. این کاربر از pedram_01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای *Batman*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    Virtual Environment

پيش فرض

من COMODO استفاده می‌کنم و از امکاناتش راضی هستم. ترجیح میدم آنتی‌ویروس و فایروال و سندباکس رو داشته باشم که داره اما کمی به لحاظ Performance جالب نیست و پروسه‌هائی داره که گاه بالا میان و اذیت می‌کنن. کسپر که عالی هست ولی امتحانش نکردم و بیت‌دفندر رو هم می‌تونم بخرم (کلا یا رایگان یا لایسنس قانونی میخوام) شما تجربه‌ای با اینا نداشتین؟‌ اینکه از جهت Performance مشکلی به چشم کاربر نیاد و بار پردازنده رو در حالت عادی یا در حین انتقال فایل نگیره.

اگر هم بجز کسپر و بیت‌دفندر راه‌حل دیگه‌ای رو مد نظر دارید لطفا بگید. در ضمن قبلا از ترکیب آویرا (آنتی‌ویروس) و کمودو (فایروال) استفاده میکردم که ترکیب خوبی بود و فقط گزینه‌ی محیط مجازی رو نداشت و دیگه اینکه دو محصول متفاوت کنار هم شاید خودش سبب حفره‌ی امنیتی بشه یا به احتمال بیشتر بد کار کردن بهرحال با تجربه‌ی فعلی چند ماهه‌ام با کمودو از طرفی امکانات و امنیتش رو دوست دارم از طرفی ترکیب قبلی به نظر راحت‌تر و کارارتر میومد.

پ.ن: :لطفا آنتی‌ویروس‌های خیلی گرون یا اونائی که لایسنسشون در ایران قابل تهیه نیست رو معرفی نکنید.
    سلام
    از نظر Performance هر دو محصول بیت دیفندر و کسپرسکی 2014 شبیه به هم هستن و وضعیت خیلی خوبی دارن.
    تعدادی از کاربران کسپرسکی اعلام کردن که نسخه 2014 کماکان پایدار نیست و مشکلاتی رو براشون بوجود اورده.( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ، [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بیشترین شکایتی که کاربران بیت دیفندر از این محصول دارن مربوط میشه به مصرف زیاد ترافیک و آپدیت های بزرگ.
    چون شما با کومودو کار کردید راحت میتونید مصرف ترافیک رو در بیت دیفندر کنترل کنید.

اق یک بسته امنیتی معرفی می کنید که تو سیق مود نصب و اجرا بشه ویندوزم گرفتار ویروسی به نام [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] شده که نمی گذاره حالت معمولی بالا بیاد!
    کومودو داشتم واقعا در تعجبا نمی ذونم چرا این طوری شد ولی مثلما تقصیر خودم بود!
    ممنون.
    شما مشکل ویروس رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مطرح و حل و فصل کنید و فقط برای انتخاب آنتی ویروس از این تاپیک استفاده کنید.
    اگر کومودو مقصر نیست پیشنهاد میکنم پاکش نکنید و فقط ویروس رو از بین ببرید.
    موفق باشید.

7. 6 کاربر از *Batman* بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال پرسش و پاسخ پزشكی laxer's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    Th

پيش فرض

هرچند من به avast رای دادم ولی زیاد ازش راضی نیستم
    دلیل رای من هم اینه که من فقط از دو آنتی ویروس استفاده کردم nod 32 و avast از بین این دوتا هم که avast بهتر بود.
    متاسفانه avast با استفاده از تکنولوژی web sheild و یک افزونه کروم شما رو در برابر حملات اینترنتی ایمن میکنه ولی سرعت رو به نصف کاهش میده.( سایت های مثل گوگل رو به صورت encrypt بازی میکنه و با پروتکل http مشکل داره ...)
    آخرین آپدیت که مال اولین ماه سال 2014 هست رو نصب کردم و یه فایل که از قبل میدونستم ویروس هستش رو باهاش اسکن کردم و جواب not threat گرفتم که حاکی بر ضعف این آنتی ویروسه.
    الان تصمیم گرفتم که آنتی ویروس کاسپر اسکای رو تست کنم ( بنا بر رای و نظر دوستان این تایپیک) امیدوارم از avast بهتر باشه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.New's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

هرچند من به avast رای دادم ولی زیاد ازش راضی نیستم
    دلیل رای من هم اینه که من فقط از دو آنتی ویروس استفاده کردم nod 32 و avast از بین این دوتا هم که avast بهتر بود.
    متاسفانه avast با استفاده از تکنولوژی web sheild و یک افزونه کروم شما رو در برابر حملات اینترنتی ایمن میکنه ولی سرعت رو به نصف کاهش میده.( سایت های مثل گوگل رو به صورت encrypt بازی میکنه و با پروتکل http مشکل داره ...)
    آخرین آپدیت که مال اولین ماه سال 2014 هست رو نصب کردم و یه فایل که از قبل میدونستم ویروس هستش رو باهاش اسکن کردم و جواب not threat گرفتم که حاکی بر ضعف این آنتی ویروسه.
    الان تصمیم گرفتم که آنتی ویروس کاسپر اسکای رو تست کنم ( بنا بر رای و نظر دوستان این تایپیک) امیدوارم از avast بهتر باشه.
    100درصد شک نکنید که کاسپر بهتره اگه امنیت بالا رو میخواهید
    یا بیتدفندر یا کاسپر اسکی رو نصب کنید

10. 2 کاربر از Mr.New بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

من هم از کسپر و بیت استفاده کردم.کسپر در نسخه 2014 خیلی سبکتر از قبل شده،اگه تنظیمات نرمال باشه چیزی حس نمیشه.
    میزان استفاده کسپر در حال حاضر(مدیا پلیر،موزیلا،یاهو،اسکایپ،د ر حال اجرا)
    cpu 00
    ram 50 mb
    مهمترین مشکل کسپر در استارت آپ هست که وقتی ویندوز بالا میاد دو دقیقه نباید با سیستم کار کنید تا سرعت سیستم به حالت عادی برسه.
    البته برخی دوستان مشکلات دیگه ای هم در تاپیک کسپر عنوان میکنن که من اصلا ندیدم.

بیت دیفندر رو هم یه مدت از اینترنت سکوریتی اش استفاده کردم اما زیادی مختصر هست و تنظیمات حرفه ای مثل ایجاد قوانین فایروال(مثل packet rules) رو نداره.
    الان هم آنتی ویروس بیت رو روی ویندوز 8.1 در کنار فایروال کومودو دارم.کلا بیت بسیار آرومه و تاثیری هم در سرعت سیستم و نت برای من نداشته.قدرتش هم که در تستهای شخصی عالی بود

در کل هر دو محصولات بسیار بسیار خوبی در آنتی ویروس هستند اما امکانات در فایروال کامل کومودو و خصوص مجازی سازی رو ندارن.از فایروال کومودو به سختی میشه گذشت و بنظر من تنها جایزین فایروال کومودو،نسخه اینترنت سکوریتی کسپر هست.

12. 4 کاربر از mohammad_87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه **--**'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام
    من یه آنتی ویروس میخوام که سرعت سیستم رو پایین نیاره.همیشه توی گشت و گذر توی اینترنت هستم نمیخوام ک ویروسی شم.
    دوستان چی رو پیشنهاد میدن؟

Sent from my GT-I9300

آخر فروم باز hamidreza2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    اینتـــــرنت

پيش فرض

سلام
    من یه آنتی ویروس میخوام که سرعت سیستم رو پایین نیاره.همیشه توی گشت و گذر توی اینترنت هستم نمیخوام ک ویروسی شم.

Sent from my GT-I9300
    سلام
    دوست من هیچ وقت امنیت 100 درصد وجود نداره
    ولی به هرحال نود 32 و اویرا و واست هستن که سرعت رو نمیارین پایین ولی خب به قدرت کسپر و بیت نمیرسه اما اینا سرعت رو یکم میارن پایین

15. این کاربر از hamidreza2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال arfnpm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام

Sent from my GT-I9300
    Emsisoft Anti-Malware

17. این کاربر از arfnpm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •