تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 602 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه Dearhossein's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

سلام به دوستان کارشناس. میخواستم هدفون فول سایز بخرم تا رنج قیمت حدود 200 تومن
    سبک موسیقی که گوش میدم بیشتر پاپ.الکترونیک .بی کلام هم گوش میدم...راک و جاز گوش نمیدم.برام راحتی استفاد مهمه چون میخوام طولانی فیلم هم ببینم
    کیفیت ساختشم مطلوب باشه سورسم هم کامپیوتره...چون تجربه استفاده حرفه ای از هدفونم نداشتم خیلی جنس صدارو نمیشناسم ولی میخوام بیس شفاف و متوسط داشته باشه. وضوح صدا مهمه
    خودم نظرم روی hd202 و hd205 هستش که 205 گرونتره که حالا نمیدونم ارزش هزینه بیشتر رو داره ؟کدوم بهتره؟
    کلا نظر شما چیه؟گزینه بهتری هم هست؟خیلی ممنون و متشکر

خب یک کارشناسی هم جواب سوالات من رو بده لطفا ..... امروز میخوام حرید کنم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    من یه هدفون با کیفیت می خوام بگیرم که باهاش اصلا" آهنگ گوش نمیدم فقط واسه قرآن گوش دادن می خوام باس اصلا" برام مهم نیست شفافیت و وضوح صدا و کیفیت خیلی برام مهمه قیمتش هم تا سقف 250 تومان اینم بگم تا حالا هدفون فیلیپس Philips Headphone SHE8000 استفاده می کردم اما یه چیز با کیفیت تر می خوام که شفافیت و وضوح صدای عالی و با کیفیتی داشته باشه و از این هدفون فیلیپس SHE8000 هم بهتر باشه لطفا" راهنمایی کنید
    خیلی ممنون
    Last edited by Parsa Jaan; 09-07-2013 at 15:15.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان
    یه هدفون تا 200 تومن میخوام،بیشتر متال گوش میدم فکر نکنم فول سایز خوبی تو این قیمت باشه اگه بود که چه بهتر.سورسم گوشیه که قابلیت بیتس هم داره(که فقط یه چیزه تبلیغاتیه).لطفا راهنماییم کنید.

داره خودمونی میشه airplay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

سلام بی زحمت یه هدست تا 50 هزار تومن واسه آموزش زبان!با واسه چت با اسکایپ معرفی کنید
    میکروفونش کیفیتش خوب باشه و راحت
    با عینک هم مشکلی نداشته باشه
    ممنون
    امروز هدست a4tech hs-7p رو 35 هزار تومن گرفتن
    1- میکروفونش صدا رو با نویز ضبط می کنه
    2-بعد نیم ساعت سر درد می گیری
    3-رو گوش کیپ نمیشه
    من موس a4tech دارم کیفیتش خیلی عالیه اما این ...
    برم ببینم می تونم امروز عوضش کنم
    Last edited by airplay; 09-07-2013 at 15:03.

داره خودمونی میشه imanasgharpour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام.مرسی ک ج دادی.
    اما این چ کمکی بود؟ این تایپکو خودم دیده بودم دنبال جایی برای خریدش میگردم

6. این کاربر از imanasgharpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

مرسی از توضیحتون.
    چی بگم اینجا ایرانه دیگه. از دوستان میخوام بهم راهنمایی کنن. چند بار سوال پرسیدم کپی میکنم:
    من رپ و پاپ و راک گوش میدم. صدای واضح و جزئی پرداز و شفاف میخوام. کمیت بیس زیاد مهم نیست بیشتر کیفیت مهمه تقریبا مثل M50 باشه خوبه یعنی من کلا از صدای M50 خوشم اومد. سورس هم کارت صوتی کامپیوتر و موبایل S2 هست. شاید هم بعدا اقدام به خرید امپ بکنم ولی فعلا قصدشو ندارم.
    .
    بعد دوستان یه سوال هدفون XB1000 سونی که قیمتی 285 دلاری تو امازون داره تو ایران قیمتش خوبه (حدود 650) تو خارج تقریبا لوکس حساب میشه ولی تو ایران با این قیمتا خیلی گرون نیست. به نظرتون میارزه xb1000 بخرم؟ من به شخصه دوست دارم پولی که به کالا میدم هزینه ساختش باشه نه پول واسطه (وارد کننده ها) و ... بشه. همچنین این تو store.sony.co مینویسه موجود نیست ولی تو ایران هست (ایران رهجو) اینا همون ساخت اصلی شرکت سونی هستن یا توسط سونی چین یا شرکتای وابسطه تولید میشن؟ (یعنی کیفیت ساخت شاید بیاد پایین)
    مرسی
    ویرایش: xb1000 روی سر خوب جا میگیره؟ شل هست یا سفت؟ راحت هست؟ از روی سَر، سُر نمیخوره؟ (اینا رو میپرسم چون امکان تست ندارم)
    از کیفیت EX1000 های داخلی خبر ندارم ولی یادمه یکی از کاربرها راضی بودن از نظر ظاهر تفاوتی با نمونه های خارجی نداشت ولی خیلی مطمئن نمیشه گفت بی ایراد باشن چون همون زمان (بیش از یک سال پیش) قیمتش با دلار حدود 1200 تومن ، بسیار ارزون قیمت فروخته میشد که جای تعجب داشت چون ورژن ژاپنی این هدفون همون موقع به دلار حدود 1 تومن میشد ولی با قیمت حدود 600 تومن اینجا حراج شده بود

به هر حال کیفیت صدای خیلی خوبی داره و یک هدفون مانیتور خیلی خوبه اما به دلیل نیاز به توان بالا در مقایسه با توان پلیرهای پرتابل بعید میدونم کیفیت صدای واقعی این هدفون رو بتونید بشنوید و حالا که قصد خرید آمپ هم ندارید انتخاب کمی سخت تر هم میشه
    خب یک کارشناسی هم جواب سوالات من رو بده لطفا ..... امروز میخوام حرید کنم
    HD202 انتخاب خیلی بهتری برای کاربرد شما هست
    سبک الکترونیک کار رو کمی سخت کرد ولی اگه زیاد این سبک رو گوش نمیدادید سنهایزر گزینه های متفاوتی داشت که مناسب کاربرد شما بودند
    سلام دوستان
    من یه هدفون با کیفیت می خوام بگیرم که باهاش اصلا" آهنگ گوش نمیدم فقط واسه قرآن گوش دادن می خوام باس اصلا" برام مهم نیست شفافیت و وضوح صدا و کیفیت خیلی برام مهمه قیمتش هم تا سقف 250 تومان اینم بگم تا حالا هدفون فیلیپس Philips Headphone SHE8000 استفاده می کردم اما یه چیز با کیفیت تر می خوام که شفافیت و وضوح صدای عالی و با کیفیتی داشته باشه و از این هدفون فیلیپس SHE8000 هم بهتر باشه لطفا" راهنمایی کنید
    خیلی ممنون
    سورس بی کیفیت شاخص اصلی کاربرد شماس یعنی تقریبا اکثر تراکهای رکورد شده قرانی بسیار بی کیفیت هستند و هدفون معجزه ای نمیکنه اما انتخاب هر هدفوی که مید خیلی شفافی داشته باشه برای شما عالی ترین انتخابه اما پیشنهاد بهتره اینه که به جای تعویض هدفون با اکولایزر پلیرتون کمی کیفیت صدا رو تصحیح کنید و برای مورد شما:
    بیس رو حدود 5 دسی بل کم کنید
    مید رو 2 دسی بل افزایش بدید
    های رو 1 دسی بل افزایش بدید ولی اگه نوییز هیس زیاد بود های رو تا منفی 1 دسی بل کم کنید
    به هر حال سونی و سنهایزر برند محبوب کاربرد شما میشه چون این دو برند جنس صدایی دارند که دقیقا معایب صوتی کاربرد شما رو کمتر نشون میده

سلام دوستان
    یه هدفون تا 200 تومن میخوام،بیشتر متال گوش میدم فکر نکنم فول سایز خوبی تو این قیمت باشه اگه بود که چه بهتر.سورسم گوشیه که قابلیت بیتس هم داره(که فقط یه چیزه تبلیغاتیه).لطفا راهنماییم کنید.
    متاسفانه بر اساس قیمت نمیتونم پیشنهاد بدم ولی فول سایز ارزون قیمت اون زمان که ارزونتر بود میشید AKG K99 که یه پله ارزونتر K77 که هر دو مناسب کابرد شما هستند بخصوص مید گرمی که این برند داره
    متال سبک خیلی راحتی با برندهای سونی و سنهایزر نیست

شما هم موفق باشید.

8. 7 کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امروز که دوباره از فروشگاه دنیای سونی استعلام گرفتم هدفون EX1000 رو موجود داشتن به قیمت 830 هزار تومن.
    البته فقط فروش حضوری دارن و برای شهرستان ها ارسال نمیکنند.
    اینقدر از قیمتش تعریف کردیم تا آخر گرون شد. هرچند که هنوز هم به قیمت واقعیش نرسیده ولی خب 830 هزار تومن هم خیلی زیاده. فکر کنم باید m50 رو بفروشم تا بتونم پولشو جور کنم
    او لالا!
    تازه قیمت دلاریش 500$ هست!

این نمایندگیای برندای معتبر هدفونو کسی میدونه کجاست تو تهران؟
    میذارن صدای هدفونارو تست کنیم؟

10. این کاربر از alone one بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

از کیفیت EX1000 های داخلی خبر ندارم ولی یادمه یکی از کاربرها راضی بودن از نظر ظاهر تفاوتی با نمونه های خارجی نداشت ولی خیلی مطمئن نمیشه گفت بی ایراد باشن چون همون زمان (بیش از یک سال پیش) قیمتش با دلار حدود 1200 تومن ، بسیار ارزون قیمت فروخته میشد که جای تعجب داشت چون ورژن ژاپنی این هدفون همون موقع به دلار حدود 1 تومن میشد ولی با قیمت حدود 600 تومن اینجا حراج شده بود

به هر حال کیفیت صدای خیلی خوبی داره و یک هدفون مانیتور خیلی خوبه اما به دلیل نیاز به توان بالا در مقایسه با توان پلیرهای پرتابل بعید میدونم کیفیت صدای واقعی این هدفون رو بتونید بشنوید و حالا که قصد خرید آمپ هم ندارید انتخاب کمی سخت تر هم میشه.
    شما مدل خاصی رو در نظر دارین که به من پیشنهاد کنین؟
    امپ هدفون که خیلی خیلی گرونه ولی خروجی از کارت صوتی های خوب چطور؟ مثلا یه کارت صوتی حدود 300 400 تومن میتونه برای همچین هدفون هایی خوب باشه؟
    ویرایش: یه اشتباه باحال اتفاق افتاده. من هدفون xb1000 (فول سازی 70 میلیمتری) رو پرسیدم. شما ex1000 رو توضیح دادین. البته خود منم تا الان نفهمیده بودم الان که دوباره خوندم درک نمودم.
    به نظرتون xb1000 ساخت تایلند (چند کلیپ تو یوتوب دیدم همشون تایلند بودن مال ایران رهجو هم تایلنده) کیفیت خوبی داره؟ و روی سر خوب جا میگیره؟ صداش رو نشنیدم ولی تعریفشو چرا
    Last edited by pedi_xx; 10-07-2013 at 18:58.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام من بین این دو مدل موندم
    apple earpods اصل
    beats tour که البته غیر اصله ولی خود یارو میگه کیفیت صداش مثل اصلیه و از این چرندیات ولی لینکشو میزارم یه نگاهی بندازین:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    میخام بیس قوی داشته باشه ولی اذیت نکنه، بیشتر موسیفی که گوش میدم پاپ، پاپ راک، کلاسیک و سافت هستن - متال و آهنگایی که زیاد داد میکشن اصلا گوش نمیدم!
    بعضی اوقات باهاش فیلم هم میبینم یعنی ممکنه طولانی مدت توی گوشم باشه
    سورس هم کامپیوتر هست و گوشی HTC دارای Beats Audio
    نهایت بودجه هم 150 هست اگه مدل مناسب دیگه ای سراغ دارید ممنون میشم معرفی کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

نوشته شده توسط Parsa Jaan [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سلام دوستان
    خیلی ممنون

سورس بی کیفیت شاخص اصلی کاربرد شماس یعنی تقریبا اکثر تراکهای رکورد شده قرانی بسیار بی کیفیت هستند و هدفون معجزه ای نمیکنه اما انتخاب هر هدفوی که مید خیلی شفافی داشته باشه برای شما عالی ترین انتخابه اما پیشنهاد بهتره اینه که به جای تعویض هدفون با اکولایزر پلیرتون کمی کیفیت صدا رو تصحیح کنید و برای مورد شما:
    بیس رو حدود 5 دسی بل کم کنید
    مید رو 2 دسی بل افزایش بدید
    های رو 1 دسی بل افزایش بدید ولی اگه نوییز هیس زیاد بود های رو تا منفی 1 دسی بل کم کنید
    به هر حال سونی و سنهایزر برند محبوب کاربرد شما میشه چون این دو برند جنس صدایی دارند که دقیقا معایب صوتی کاربرد شما رو کمتر نشون میده

لطفا" تا سقف 170 تومان سونی و سنهایزر خوب معرفی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •