آیا به کسی که هر کاری برایش انجام میدهی هیچ تشکری نمیکنه باید چیزی گفت؟
من فاز بعضی افراد که اینجوری هستند را درک نمیکنم!
آیا به کسی که هر کاری برایش انجام میدهی هیچ تشکری نمیکنه باید چیزی گفت؟
من فاز بعضی افراد که اینجوری هستند را درک نمیکنم!
سلام اگه با فرد خودمونی هستید این عبارت ( دستم درد نکنه )
اونم مجبور میشه تشکر کنه.
مادرم وقتی از سر سفره بلند میشم و تشکر نمیکنم ( فراموش میکنم ) خودش میگه ( نوش جان ) منم سریعا میگم
( دستت درد نکنه ).
درکل عبارت های تعارفی مثل « خواهش میکنم، قابلی نداشت و ... » اگه قبل از تشکر فرد مقابل به کار بره میتونه برای اینجور مواقع جالب باشه.
....
اگه یکی دو بار باشه، می شه گذاشت رو حساب حواس پرتی. (که بازم می تونه بعد که یادش افتاد تشکر کنه.)
اما با توجه به اینکه شما گفتی هرکاری، برداشت من اینکه که چندین بار این اتفاق افتاده.با این وضعیت، وقتی شخص حتی در حد یه تشکر هم واسه کار شما ارزش قائل نمی شه، چرا باید بیش از این براشون وقت بذارین؟
اقا من یه اموزشگاهی میرفتم برای کامپیوتر از اول ماجرای ما با این خانوم رو میگم و اخر سر سوالم رو میپرسم
دفه اول که رفتم اون اموزشگاه من مبخواستم برای برنامه نویسی ثبت نام کنم چند تا زبون رو پرسیدم هست همشو رو گفت نه و بعد از این که چند تاش رو گفتم بعدش همش میگفت این هست این هست و تعریف میکرد از زبونه منم همون رو که میگفت نوشتم و برای ثبت نام یه فرم بود پرکردم و بعد موقع تحویل یه لب خندی زد و من خداحافظی کردم و برگشتم و رفت تا جلسه اول کلاس بعد دیدم دنبالرمن میگرده یه ۵ دقیقه دیر اومدم بعد پیدام کرد و بدون این که بپرسه چه کلاسی رو میخواستی و ... رفتیم گفت اینجاست کلاس و بعد یهو دیدم اومد سرکلاس و شروع کرد درس دادن که در همون حین من یه لب خندی زدم لبته نه به اون ولی خوب فهمید و یه جواب داد بعد از اون جلسه اقا این جونور هر وقت منو میدید میخندید تا اخر ترم بعد سال بعد که رفتم اموزشگاه یه کلاس دیگه بنویسم دوباره این بشر جلو ما سبز شد و دوباره لبخند ژکند و برای کلاس ثبت نام کردم و رفت تا جلسه اول که یهو دیدم اینم اومد سرکلاس نشست و همکلاسی ما بود و جالب بود که موقعی که تمرین ها رو چک میکردن این میومد تمرین های من رو نگاه میکرد اقا همچنان هر وقت من رو میدید میخندید یه بار سرش شلوغ بود نخندید من یه نگاه کردم و بهش و موقع رفتن گفتم ببینم اگر من لبخند بزنم چه واکنشی نشون میده از کنارش که رد میشدم یه لبخند زدم و دوبازه به همون حالت ها لبخند ژکند سبز شد و ترم تموم شد و بعد از ۲-۳ ماه من به یه قطعه مشکل داشتم با یه قطعه ای و رفتم اونجا سلامتش رو چک کنن ( اموزشگاه تعمیرگاه هم داشت) رفتم و دوباره دیدم این تا منو دید لبخنده سبز شد و اون زور حوصله ام سر رفت گفتم چرا میخندی گفت هیچی موقعی که میومدی در که بسته بود گفتیم کیه گفتی یکی از دانش اموزا به اون میخندم(امون موقع دقیقا همون موقعی بود که اسید پاشی و ... اتفاق میوفتاد تو اصفهان برای همین در اموزشگاه رو بسته بودن ساعت ۸:۳۰-۹ صبح بود کسی نبود) بعد نکته جالب این بود که من اگر یه سوتی خیلی کوچیک یا مثلا یه کاری که خیلی حالا عادی نبود انجام میدادم این لبخندش دو باره پیدا میشد
گاهی موقع ها به خودم شک میکردم میگفتم با خودم یعنی به چی میخنده ظاهرم مشکل داره نمیدونم کاری میکنم چی میشه که این همش میخنده هروقت یادم میاد اون اموزشگاه و ... این سوال سبز میشه تو ذهنم که به چی میخندید خیلی رو اعصاب بود من چیکار کنم دفه بعد که دیدمش و خندید رو مخه منظوری داره؟
چشه این چرا همچین میکنه؟
مغزم سوراخ شد بس که فکر کردم به چی میخنده
(اون شخص خانومه نمیدونم گفتم یا نه حدود ۱۰ سال هم فکر کنم از من بزرگ تر باشه)
مسئله مهمی نیست که اینقدر فکرت را مشغول کردی!
شاید از ترس آن موقع که شما آمدی چیزی از دستش افتاده یا مثلاً از ترس خورده به در اتاقش یا از صندلیاش افتاده! بعد هر وقت شما را میبینه یاد سوتی که داده میافته و خندهاش میگیره!
(اگر واقعاً خیلی به این موضوع فکر کردی و به موضوعات روزمره دیگه زندگیات هم اینقدر فکر میکنی و اذیت میشی ممکنه "وسواس فکری" داشته باشی میتونی درباره آن در اینترنت بخوانی و بعد هم با مشاور صحبت کنی)
بعضی مواقع روی بعضی موضوعات فکر میکنم و فکرم رو مشغول میکنه
ممکنه چیز مهمی هم نباشه یا حرف های حتی ببهوده ای که میزنیم اما لزوما این که بخواهم ببینم که چرا این حرف رو زد و .... همین طوری فکر میکنم مثلا اگر خنده دار بوده میخندم و ... یا اگر حرفش مثلا برام جذاب بوده تو ذهنم میمونه همین
با دوستمون موافقم.فکرتون رو زیاد درگیر نکنید.اگر ایراد از ظاهر شما یا طرز برخوردتون بود بجز ایشان دیگران هم به شما میخندیدند.
ممکنه ایشان با دیدن شما یاد شخصی می افتد.یا خاطره ای توی ذهنشان مرور میشود......که اگر این باشد نهایت کم شعوری خودش را با این حرکت نشان میدهد
ممکن هم هست که کلا به همه لبخند میزنند ولی شما متوجه این موضوع نشده باشید
شاید هم چهره شما ،چهره ای هست که با دیدنش ادم لبخند میزنه.ببینید منظورم اینه که مثلا با دیدن یک چهره عبوس ادم ممکنه نا خداگاه اخم کنه.با دیدن یک چهره غمگین ادم نا خوداگاه غمگین میشه.ولی با دیدن چهره ی یک ادم شاد یا مهربان یا یک ادم خوش اخلاق ادم ناخداگاه لبخند میزنه
مثلا من خودم هر وقت پست های یکی از کاربرها رو میخونم چون خیلی خانم خوب و مهربونی هست و منم خیلی دوسش دارم لبخند میزنم.
به هر حال دلیل لبخند این خانم هر چه باشد شما نباید خودتان را ناراحت کنید.چون نه تنها چهره و ظاهر و برخورد شما مشکلی نداره بلکه ممکنه خیلی بیشتر از انچه که فکر میکنید خوب باشه
هرکسی با برخورد خودش شخصیت خود و خانواده خودش رو نشون میده . من معمولا چیزی نمیگم چون رفتار مردم معرف شخصیت درونی خودشون هستش
نه نمیشه از یک رفتار به شخصیت کسی پی برد! همه ما لحظاتی داریم که حالمان خوب نیست و بد انتخاب میکنیم و بد برخورد میکنیم ولی دیگران نمیتوانند از یک رفتار و یک برخورد بد ما یک برچسب به ما بزنند که پس شخصیت تو فلان است و یا تربیت خانودادگیات فلان است!
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان
اگه میشه طرز عید دیدنی و خوش آمد گویی های عید رو بگید
جملات سنگین تبریک عید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)