سلام
پکیج اپتیما دارم و 3 ماه پیش خریدم
الان مدتی همش خاموش میشه و الان صدای روشن شدنش هم بیشتر شده یعنی وقتی میخواد روشن بشه یه صدای انفجار مانند داخلش میاد و روشن میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام
الان مدتی همش خاموش میشه و الان صدای روشن شدنش هم بیشتر شده یعنی وقتی میخواد روشن بشه یه صدای انفجار مانند داخلش میاد و روشن میشه
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوستان تاپیک قبلیم که پاسخی داده نشد حالا علت خرابی منبع انبساط چیه فشار بار پکیج بالا بود نزدیک ۳ بود همیشه و از پشت چکه میکرد سرویسکار گفت منبع انبساط باید عوض بشه هزینش ۴۰۰ تا۵۰۰ میشه زور داره به خدا مدل پکیج ایساتیس
سلام خدمت تعمیرکار عزیز
به دلیل اینکه مجبورم پکیج رو داخل آشپزخانه نصب کنم کم بودن صداش برام خیلی مهمه. لطفا بفرمایید کدوم پکیج های فن دار موجود در بازار علاوه بر کیفیت، صدای کمی هم دارند.
نظرتون رو در مورد پکیج های ایمرگاس هم از نظر کیفیت و صدا بفرمایید.
با تشکر
سلام دوست عزیز
فکر کنم یه اشتباهی شده باشه ایساتیس را من نمیدونم اما منبع انبساط قیمتش باید یه چیزی حدود 100 تا 200 باشه بستگی به مارک و قدرت دستگاه
یا شاید قطعه های دیگری هم میخواد با اونا و اجرت نصب اینجور قیمت داده
شما با یه خدمات دیگه و یا با واحد خدمات شرکت تماس بگیرید
البته دوست عزیزمون آقای تعمیرکار بهتر میتونند راهنمایی کنند
سلام اقای تعمیرکار میشه لطف کنید و پاسخ من رو بدید
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام دوست عزیز
الکترود جرقه زن پکیجتون فاصلش تنظیم نیست و باید تنظیم و تمیز شود
توی گزینه های شما بنسر از همه بهتره. فقط باید با توجه به شرایط محل نصب فن دار یا بی فن بدون دستگاه را مشخص کرد.
متراژ 150 هست و بنسرو 30 فقط فن داره ک هم هزینش بالاست هم یکم زیادی بالاست
همون 28 کافیه بنظرم اما چی بهتره؟
فرولی خواستم بگیرم اما چون خدمات نداره رد میشه
چیکار کنم؟
با سلام
پکیج خونه من رادیاتش رسوب گرفته بود و فشا آب گرم خیلی کم شده بود که بعداز رسوب زدایی مشکلش حل شد ولی الان یه مشکل دیگه براش پیش اومده اینکه توی حموم آب بصورت ناگهانی سردوگرم میشه واذیت میکنه میخواستم در این مورد راهنمایی کنین
ممنون![]()
جناب تعمیرکار ممنون میشم یه مدل خوب پیشنهاد بدین برم بگیرم چون زمان انتخابم تموم شده
اگر جایی با اون قیمت میشناسید خصوصی کنید
همچنین اگر جایی بنسره 30 هم داشتند معرفی کنید
Last edited by تپل; 10-04-2015 at 21:59.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)