عزیز بزرگترین مزیتی که این تبلت داره اینه که روش ویندوز pro نصب میشه پس الان نتیجه میگیریم برای کار شما 200 % بهتره اینو بگیرید تا اون تب سامسونگ !![]()
عزیز بزرگترین مزیتی که این تبلت داره اینه که روش ویندوز pro نصب میشه پس الان نتیجه میگیریم برای کار شما 200 % بهتره اینو بگیرید تا اون تب سامسونگ !![]()
از دیروز ساخت و ویرایش کل اسناد آفیس توسط نرم افزاری که adobe بنام office mobile منتشر کرده میشه!!عزیز ساخت و ویرایش پاورپوینت تا اونجایی که من میدونم با os android محاله !
می تونید امتحان کنید![]()
دوست عزیز من گفتم تا اونجایی که میدونم نمیشه , بعدش عزیز عمرا اون تمام کار هایی که با آفیس version pc انجام میدید ابدا نمیشه با version android انجام داد .
اصلا یکی نکنید نرم افزار pc شو با android . من گفتم اون تبلت روش ویندوز pro نصب میشه پس در اینصورت تمام انتظارات ایشون رو بر آورده میکنه .\
موفق باشید دوست عزیز .
دوست عزیز میثم جان یک مطلب دیگری هم هست که لازم دونستم ذکر کنم برای شما , درسته الان تکنولوژی در حال پیشرفته هر ثانیه اما نمیشه گفت دیگه این تبلت های اندرویدی کار ویندوز رو انجام میده !
نظر من اینه که یک تبلت اندرویدی با یک موبایل اندرویدی جز بزرگ بودن صفحه نمایش هیچ فرق دیگری ندارن ! پس یادتون باشه اصلا این دو مقوله (تبلت ویندوزی و اندرویدی) رو یکی نکنید .
باز هم موفق باشید.
بعدش یک چیز دیگر هم میتونم بگم که کلا منصرف بشید از خرید تبلت اندرویدی تا این رنج قیمت (1.800 به بالا) دوستان![]()
این تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وقتی شما خریداری میکنید یعنی با یک تیر دو نشون میزنید چون روی سیستم عامل ویندوز میتونید os android نصب کنید !!
دوست عزیز من گفتم تا اونجایی که میدونم نمیشه , بعدش عزیز عمرا اون تمام کار هایی که با آفیس version pc انجام میدید ابدا نمیشه با version android انجام داد .
اصلا یکی نکنید نرم افزار pc شو با android . من گفتم اون تبلت روش ویندوز pro نصب میشه پس در اینصورت تمام انتظارات ایشون رو بر آورده میکنه .\
موفق باشید دوست عزیز .دوست عزیز کاملا واضح هست آندروید و ویندوز دو مقوله ی جدا از هم هستن.دوست عزیز میثم جان یک مطلب دیگری هم هست که لازم دونستم ذکر کنم برای شما , درسته الان تکنولوژی در حال پیشرفته هر ثانیه اما نمیشه گفت دیگه این تبلت های اندرویدی کار ویندوز رو انجام میده !
نظر من اینه که یک تبلت اندرویدی با یک موبایل اندرویدی جز بزرگ بودن صفحه نمایش هیچ فرق دیگری ندارن ! پس یادتون باشه اصلا این دو مقوله (تبلت ویندوزی و اندرویدی) رو یکی نکنید .
باز هم موفق باشید.
خوب معلومه آندروید نمی تونه کارهای سنگین انجام بده اما به عنوان مثال nexus جدید با قیمت 300 دلار قابل مقایسه با سرفیس 4 میلیونی هست؟
طبیعتا نه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم دیگه دوست عزیز با خرید این تبلت هر دو سیستم عامل رو با حداقل قیمت داشته باشید .![]()
آدم با پولی که واسه سرفیس میخواد بده ACer w700 بخره خیلی با صرفه تر هستش تا 5 میلیون بدی سرفیس بگیری که ضعیفتر از w700 هم هست .
w700 64 gb اش 3 تومنه . (این تبلت مد نظر خودمم هست که یکی از مهمترین دلایلش باتریشه که 10 ساعت تو حالت عادی نگه میداره ! )
من مشتاق دانلود office جدید که adobe منتشر کرده شدم خوب بود اما واقعا کار راه نمی ندازه.البته ورژن کرک شده!
همین جا اعلام می کنم که درست کردن یک سند آفیس تقریبا غیر ممکن هست با یک ابزار آندرویدی.
آدم باید شهامت داشته باشه بگه اشتباهی که گفته!
اما به شخصه انتظار بیشتری از این نرم افزار داشتم
آقا سجاد این تبلتی که گفتی i3 قیمت 3 تومن هست؟یا پردازنده های مختلفی مثله i5 هم داره؟w700 64 gb اش 3 تومنه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)