تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 475 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4744

نام تاپيک: » مـشـاوره برای خرید تبـلت هـای اندرویـد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sajjad_doost's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

عزیز بزرگترین مزیتی که این تبلت داره اینه که روش ویندوز pro نصب میشه پس الان نتیجه میگیریم برای کار شما 200 % بهتره اینو بگیرید تا اون تب سامسونگ !

پروفشنال Meisam.apk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

عزیز ساخت و ویرایش پاورپوینت تا اونجایی که من میدونم با os android محاله !
    از دیروز ساخت و ویرایش کل اسناد آفیس توسط نرم افزاری که adobe بنام office mobile منتشر کرده میشه!!
    می تونید امتحان کنید

3. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

از دیروز ساخت و ویرایش کل اسناد آفیس توسط نرم افزاری که adobe بنام office mobile منتشر کرده میشه!!
    می تونید امتحان کنید

دوست عزیز من گفتم تا اونجایی که میدونم نمیشه , بعدش عزیز عمرا اون تمام کار هایی که با آفیس version pc انجام میدید ابدا نمیشه با version android انجام داد .

اصلا یکی نکنید نرم افزار pc شو با android . من گفتم اون تبلت روش ویندوز pro نصب میشه پس در اینصورت تمام انتظارات ایشون رو بر آورده میکنه .\

موفق باشید دوست عزیز .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز میثم جان یک مطلب دیگری هم هست که لازم دونستم ذکر کنم برای شما , درسته الان تکنولوژی در حال پیشرفته هر ثانیه اما نمیشه گفت دیگه این تبلت های اندرویدی کار ویندوز رو انجام میده !

نظر من اینه که یک تبلت اندرویدی با یک موبایل اندرویدی جز بزرگ بودن صفحه نمایش هیچ فرق دیگری ندارن ! پس یادتون باشه اصلا این دو مقوله (تبلت ویندوزی و اندرویدی) رو یکی نکنید .

باز هم موفق باشید.

6. این کاربر از sajjad_doost بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

بعدش یک چیز دیگر هم میتونم بگم که کلا منصرف بشید از خرید تبلت اندرویدی تا این رنج قیمت (1.800 به بالا) دوستان

این تبلت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو وقتی شما خریداری میکنید یعنی با یک تیر دو نشون میزنید چون روی سیستم عامل ویندوز میتونید os android نصب کنید !!

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوست عزیز من گفتم تا اونجایی که میدونم نمیشه , بعدش عزیز عمرا اون تمام کار هایی که با آفیس version pc انجام میدید ابدا نمیشه با version android انجام داد .

اصلا یکی نکنید نرم افزار pc شو با android . من گفتم اون تبلت روش ویندوز pro نصب میشه پس در اینصورت تمام انتظارات ایشون رو بر آورده میکنه .\

موفق باشید دوست عزیز .
    دوست عزیز میثم جان یک مطلب دیگری هم هست که لازم دونستم ذکر کنم برای شما , درسته الان تکنولوژی در حال پیشرفته هر ثانیه اما نمیشه گفت دیگه این تبلت های اندرویدی کار ویندوز رو انجام میده !

نظر من اینه که یک تبلت اندرویدی با یک موبایل اندرویدی جز بزرگ بودن صفحه نمایش هیچ فرق دیگری ندارن ! پس یادتون باشه اصلا این دو مقوله (تبلت ویندوزی و اندرویدی) رو یکی نکنید .

باز هم موفق باشید.
    دوست عزیز کاملا واضح هست آندروید و ویندوز دو مقوله ی جدا از هم هستن.
    خوب معلومه آندروید نمی تونه کارهای سنگین انجام بده اما به عنوان مثال nexus جدید با قیمت 300 دلار قابل مقایسه با سرفیس 4 میلیونی هست؟
    طبیعتا نه.

9. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گفتم دیگه دوست عزیز با خرید این تبلت هر دو سیستم عامل رو با حداقل قیمت داشته باشید .

تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    سمنان

پيش فرض

دوست عزیز کاملا واضح هست آندروید و ویندوز دو مقوله ی جدا از هم هستن.
    خوب معلومه آندروید نمی تونه کارهای سنگین انجام بده اما به عنوان مثال nexus جدید با قیمت 300 دلار قابل مقایسه با سرفیس 4 میلیونی هست؟
    طبیعتا نه.
    آدم با پولی که واسه سرفیس میخواد بده ACer w700 بخره خیلی با صرفه تر هستش تا 5 میلیون بدی سرفیس بگیری که ضعیفتر از w700 هم هست .

w700 64 gb اش 3 تومنه . (این تبلت مد نظر خودمم هست که یکی از مهمترین دلایلش باتریشه که 10 ساعت تو حالت عادی نگه میداره ! )

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من مشتاق دانلود office جدید که adobe منتشر کرده شدم خوب بود اما واقعا کار راه نمی ندازه.البته ورژن کرک شده!
    همین جا اعلام می کنم که درست کردن یک سند آفیس تقریبا غیر ممکن هست با یک ابزار آندرویدی.
    آدم باید شهامت داشته باشه بگه اشتباهی که گفته!
    اما به شخصه انتظار بیشتری از این نرم افزار داشتم

13. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

w700 64 gb اش 3 تومنه
    آقا سجاد این تبلتی که گفتی i3 قیمت 3 تومن هست؟یا پردازنده های مختلفی مثله i5 هم داره؟

15. این کاربر از Meisam.apk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •