همه بین المللی ها پولیه برای مهندسی فکر کنم ترمی 3.5 تومنه.
همه بین المللی ها پولیه برای مهندسی فکر کنم ترمی 3.5 تومنه.
در کل صنعتی ها کوچیکتر از دانشگاه کلیه !مثلا دانشگاه صنعتی قم با دانشگاه قم قابل مقایسه نیست .اما دانشگاه قم تفکیک جنسیتی و فضای سنگینی داره به دلیل همین موضوع !اما صنعتی قم اینطور نیست و کلا رتبه های بهتری هم میگیره صنعتی قم !
سلام
تا جایی که من اطلاع دارم رشته های علوم پایه و محض نسبت به علوم مهندسی شانس بالاتری برای گرفتن پذیرش با فاند از دانشگاه های خارجی دارند. خصوصا اینکه در دانشگاه های تاپ تهران هم لیسانس بگیرید که شانس پذیرش خیلی بالاتر میره.
البته تاکید میکنم با علاقه دست به انتخاب بزنید. اگر علاقه نداشته باشید هر رشته ای و هر دانشگاهی که انتخاب کنید براتون عذاب آور میشه.
درباره شیراز و صنعتی شیراز هم میشه بگید کدوم بهتره؟
و معماری شیراز می ارزه بزنم یا یک سال دیگه بخونم؟
مکانیک و صنایع قم چی به نظرتون خوب هست؟؟؟
دانشگاه شیراز بهتر دانشگاه صنعتیش هست
معماری شیراز هم خوبه اگه معماری دوس داری برو شک نکن
خدايي در گفتوگو با فارس:
بيشترين آمار پذيرش دانشجو در كنكور 90 مختص دانشگاه پيامنور است
خبرگزاري فارس: معاون سازمان سنجش آموزش كشور گفت: در كنكور 90 در دوره روزانه 89 هزار و 502 نفر، در دوره شبانه 27 هزار و 246 نفر، در دوره نيمه حضوري 1660 نفر، در دانشگاه پيامنور 366 هزار و 583 نفر، در مؤسسات آموزش عالي غيرانتفاعي 86 هزار و 386 نفر و در دوره مجازي 2 هزار و 680 نفر پذيرش ميشوند.(واقعا متاسفم به جای اینکه ظرفیت روزانه بیشتر بشه روز به روز پیام نور مثل باکتری و انگل و قارچ رشد میکنه.)
سرورالدين در گفتوگو با فارس:
پاسخنامههاي داوطلبان كنكور 90 فردا منتشر ميشود
خبرگزاري فارس: رئيس سازمان سنجش آموزش كشور گفت: پاسخنامههاي داوطلبان گروه رياضي، فني و تجربي و انساني كه رتبه زير 75 هزار آوردهاند و پاسخنامههاي داوطلبان گروههاي هنر و زبان خارجي كه رتبه زير 10 هزار آوردهاند روز 17 مرداد ماه روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور منتشر ميشود.
نه بین المللی امام خمینی قزوین پولی نیست
سلام
اقا من رتبم توی منطقه 1 شده 2426 ..میتونم کامپیوتر یا IT توی یکی از دانشگاه های تهران قبول شم..؟؟
نه دولتیه..فقط اسمش بین المللیه
---------- Post added at 01:45 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
ITشریف که قبول نیستین...
ITتهرانم همین طور...
شاید امیرکبیر قبول بشین اونم احتمالش کمه...اما اصفهان ITقبول هستین
رتبتون چندشده شما؟
دانشگاه صنعتی شیراز رشته هاش خیلی کمه در مقطع لیسانس وکلا خود دانشگاه شیراز خیلی بهتر از صنعتیش هست.اگه رتبتون می خوره و علاقه هم دارید معماری شیراز خیلی عالیه
اگه رتبتون رو بگید بهتر میشه راهنمایی کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)