تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 456 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4557

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی FC Barcelona | آبی اناری ها

حـــــرفـه ای boy iran's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

تیترهای روزنامه های بارسلونا در 6ژانویه ی 2012

اسپورت

عشق بارسایی

13000 طرفدار در تمرینات بارسا

کودکان گریه کنان :" پپ ، بمان!"

یک اتوبوس 5 ستاره برای بارسا ، شامل آشپزخانه

ال موندو

آنها کاری کردند تا طرفداران عشق و علاقه و هیجان خود را ابراز کنند

استقبال جنون آمیز : 12.974 نفر از طرفداران در تمرینات حضور پیدا کردند

پس از تمرین ، بازیکنان برای کودکانِ هشت بیمارستان بارسلونا شادی و خنده به ارمغان آوردند

زوج مرگبار: مسی و فابرگاس 44 گل از 99 گل بارسا را به ثمر رسانده اند

نامه به سلطان جادویی : هوادارن از مسی درخواست قرار داد مادام العمر با بارسلونا کردند

کاریکاتورهای روزانه ی اسپورت در 6 ژانویه ی 2012

این یک ویروس آنفولانزا برای یک فرد عادی است .... و این ویروس آنفولانزای مسی است

2. 7 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض بوکستس: «ما تلاش می کنیم متنوع بازی کنیم».

سرجیو بوکستس گفت که تیم سخت کار می کند تا بهتر شود و امیدوار است گواردیولا بماند «این به صلاح تیم و باشگاه است». او درمورد مسابقه یکشنبه گفت: «این یک دربی است و به معنی انگیزه بیشتر است. اسپانیول تیم جوانی دارد و آنها فصل خوبی دارند». در مورد نحوه بازی او گفت: «من امیدوارم که بهتر از این بازی کنم».

بعد از تمرین عمومی امروز صبح مینی استادی، سرجیو بوکستس یک کنفرانس مطبوعاتی در نیو کمپ داشت. وقتی از او سوال شد که آیا معتقد است که بارسای گواردیولا آیین تازه ای را در جهان فوتبال پایه گذاری کرده است، این هافبک گفت: «مربیان و بازیکنان تلاش می کنند تنوع در بازی تیم داشته باشند، در نتیجه ما می توانیم بهتر حمله کنیم و بیشتر گل بزنیم، که این مهمترین چیز است. من حد و مرزی برای نوآوری نمی شناسم. این برای کسانی است که تاریخ فوتبال را برای تصمیم گیری دنبال می کنند».

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد تمدید قرارداد مربی، بوکستس با بقیه تیم در مورد اینکه گواردیولا خواهند ماند هم عقیده است: «من امیدوارم او برای مدت طولانی در تیم بماند. ماندن او نه تنها برای تیم، بلکه برای باشگاه نیز حیاتی است. خیلی خوب خواهد شد اگر او مانند فرگوسن در مربیگری باشد».

این هافبک امیدوار است به عنوان بازیکن به پیشرفت کردن ادامه دهد: «من تلاش می کنم که بهترین کار ممکن را برای کمک به تیم انجام دهم، اما همچنان معتقدم که روزهای خوب من هنوز نیامده اند. من 23 سال دارم، من باور دارم که هنوز جوان هستم».

انگیزه برای دربی یکشنبه

بعد از بازی مقابل اوساسونا، تیم بر دربی روز یکشنبه در کرنلا تمرکز کرده است. «این یک دربی است و این یعنی ما انگیزه ی دو برابر داریم. ما بهترین کار را برای تیم انجام می دهیم. من باور دارم که این یکی از سخت ترین بازی هاست. آنها تیم خوبی هستند که پرس خوبی در زمین انجام می دهند. حتی با وجود اینکه آنها تعدادی از بازیکنانشان را فروختند و تیم جوانی دارند، آنها فصل خوبی داشته اند».

سرانجام، بوکستس با توجه به وضعیت جسمانی مسی، تصریح بود: «راز این است که مسی از بهترین بازیکنان جهان است. او فقط یک یا دو بار تمرین می کند، اما او از نظر جسمانی کارش را خوب انجام می دهد. او تقریبا همه بازی های سال را بازی می کند. او قوی است، او صبح بازی زیاد احساس خوبی نداشت اما بعد از ظهر بهتر شد و توانایی بازی را پیدا کرد».

نتیجه ی خوب در برابر اوساسونا

در شب قبل از بازی مقابل اوساسونا بوکستس گفت: «همیشه بازگشت از تعطیلات سخت است، اما ما برگشتیم و یک بازی خوب را در مقابل یک حریف پیچیده ارائه دادیم». گرچه این هافبک باور ندارد که همه چیز تمام شده است: «من مطمئن هستم که ما لحظه های پیچیده ای در پامپلونا خواهیم داشت. اوساسونا تیم بزرگی است و آنها فصل خوبی دارند، در خانه آنها شما را زیاد تحت فشار قرار خواهد داد». بوکستس درباره ی رقیب احتمالی بارسا در مرحله بعد گفت: «تا زمانی که همه چیز تمام شود صحبت در مورد رقیب احتمالی کمی بی احترامی است».

4. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

Guardiola voted IFFHS’ World’s Best Club Coach

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

6. 8 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض

نتایج 6 بازی اخیر رو در رو ( آخرین بازی تو جام کاتالونیا هستش که بارسا 3-0 باخته ) :

آمار 39 بازی رو در روی دو تیم :

6 بازی آخر بارسا قبل از این بازی :

6 بازی آخر اسپانیول قبل این بازی:

مقایسه ی وضعیت کلی دو تیم در لالیگا:

آمار گلزنی دو تیم در دقایق مختلف در لالیگا :

آقای گل ها و پاس گل ها و دارندگان کارت زرد دو تیم :

8. 11 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض گواردیولا؛ بهترین مربی باشگاه در جهان!

مربی باشگاه بارسلونا، برای دومین سال متوالی، با توجه به بررسی انجام شده توسط فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال (IFFHS)، بهترین مربی جهان نامیده شده است.

گواردیولا با داشتن 201 امتیاز در رای گیری و در نهایت جلوتر از خوزه مورینیو و سر الکس فرگوسن قرار گرفت.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    مربی باشگاه بارسلونا هنوز هم مورد تمجید قرار می گیرد. این بار فدراسیون بین المللی آمار و تاریخ فوتبال (IFFHS) است؛ که یک بار دیگر او را بهترین مربی در جهان نامیده است. گواردیولا 201 امتیاز در آرا، توسط کارشناسانی در 81 کشور، در همه قاره ها که سالانه در این انتخابات شرکت می کنند، بدست آورد.

گواردیولا جلوتر از خوزه مورینیو مربی رئال مادرید و سر الکس فرگوسن از منچستر یونایتد، که به ترتیب دوم و سوم شدند، کار را تمام کرد.

فوتبال شگفت انگیز بارسا و تعداد زیادی از رتبه های کسب شده در سال 2011 هنوز هم برای جهان شناخته شده است و گواردیولا شایسته این است که برای کار فوق العاده ای که در حال انجام آن است مورد افتخار قرار گیرد.

طبقه بندی:

1- پپ گواردیولا
    اف سی بارسلونا، 201 امتیاز
    2- خوزه مورینیو
    رئال مادرید، 112 امتیاز
    3- سر الکس فرگوسن
    منچستر یونایتد، 107 امتیاز
    4- آندره ویا-بواس
    چلسی، 78 امتیاز
    5- روبرتو مانچینی
    منچسترسیتی، 45 امتیاز
    6- مورسی لامارو
    سانتوس، 20 امتیاز

10. 6 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    طحرآن

پيش فرض یادداشت روز: قاتل مادرید، عاشق زیبایی، فاتح قهرمانی

هرچند گواردیولا وارث سبک یوهان کرویف افسانه ای در بارساست اما با تاکتیک های به روزی که در سال جدید برای تیمش رو کرده نشان داد او خود در حال افسانه شدن و جاودانگیست.

سایت گل- پپ گواردیولا. بهترین مربی سال 2011. عنوانی که لیاقتش را داشت. صاحب سبکی متفاوت از تیکی تاکا که در آن تنها مالکیت بالای توپ و پاس های زیاد ملاک نیستند و حتی آغاز کردن بازی از کنار دروازه هم با فلسفه فوتبالی تکامل یافته تیمش همخوانی دارد. گواردیولا به سبک فوتبال هجومی بارسا ایمان و علاقه دارد چرا که این روشی است که با آن تمرین داده شده و به همین دلیل نیز توانسته آن را به بازیکنانش منتقل کرده و با افزودن سخت کوشی، فوتبال را به کاری لذت بخش برای آنها بدل کند تا هم اکنون و بدون احساس خستگی در حال درخشش در فوق العاده ترین دوران تاریخ باشگاه باشند.

فاتح 6 جام در یک فصل، چیزی که بیشتر شبیه یک رویاست! فقط به خاطر سیر نشدن از موفقیت و پیشرفت و تشنه ی پیروزی بودن از او رهبری ساخته برای ارائه نمایش فوتبالی مدرن و زیبا. زیباییِ همراه با موفقیت. موفقیت هایی پیاپی به مانند جام های فراوان و پیروزی های پشت سرهم در ال کلاسیکوهای بزرگ! بزرگِ تیم بودن. در تیمی یک دست و قهرمان. قهرمان لیگ، اروپا و جهان. نه، اینها در ستایش او کافی نیست.
    «نمی دانی چطور بازی کنی. اگر آنها را تحت فشار قرار دهی،هشت گل به تو می زنند و اگر در انتظار آنها بایستی و منتظرشان شوی هم همین طور!» این یکی از معروفترین جملات سال 2011 فوتبال دنیاست که بعد از باخت 0-8 اوساسونا مقابل ارکستر سنفونیک بارسلونا در نیوکمپ به رهبری گواردیولای جوان، خوسه لوئیس مندیلیبار مربی اوساسونا را وادار به بیان چنین جملاتی داشت.
    هرچند او وارث سبک یوهان کرویف افسانه ای در بارساست اما با تاکتیک های به روزی که در سال جدید برای تیمش رو کرده نشان داد او خود در حال افسانه شدن و جاودانگیست. چرا که نه! افسانه ی مربی ای کاردان و موفق در قرن جدید. او معمار تیمی است که خود از بازیگران سبک خاص و لذت بخشش بوده است. تیم او با زبانی دیگر در زمین سخن می گوید و خود او نیز اینگونه است. گواردیولای نامی و موفق، خوش اخلاق است و همین هم باعث می شود تمام تمرکزش را فقط بر روی فوتبال بگذارد. به داوری اعتراض نمی کند و هیچ گاه آرامش را از تیمش نمی گیرد. (که اگر قرار بود از کوره در برود مقابل استاد جنگ های روانی، مورینیو، برنده نبود.) به جای کارهای بی فایده او تمام وقت و توانش را برای دیدن، آنالیز کردن و ساختن تاکتیک های جدید فوتبال می گذارد.
    همیشه به حریف احترام می گذارد و به همین دلیل مرد جذابی شناخته شده که همین رفتارهای شایسته از او الگویی مناسب ساخته است.
    «اونای امری سرمربي تيم فوتبال والنسيا در مصاحبه ای پس از یکی از بازی هایش مقابل بارسا گفت: متحير شدم، فروتني مرد بزرگي مثل گوارديولا مثال زدني است. شخصیت گواردیولا فوق العاده جذاب و دوست داشتنی است، آرزوی من است که مثل او قهرمانی در اروپا، لالیگا، جام حذفی و جهان را جشن بگیرم؛ اما با رفتار خوبم بر سایرین تاثیر بگذارم، او چنین می‌کند و این بسیار ارزشمند است.
    وی افزود: در میان دو نیمه کمی دیر به سمت نیمکت حرکت کردم و متوجه شدم که گواردیولا برای دست دادن با من برای دقایقی معطل مانده و منتظر آمدنم بوده است.»
    پپ خود محصول آکادمی باشگاه بارسلونا بوده و همین هم باعث شده توجه ویژه ای به لاماسیا داشته باشد. به عنوان نمونه از 14 بازیکنی که در آخرین ال کلاسیکو برای بارسا در این بازی حضور داشتند،9 نفر از رده جوانان به تیم ملحق شده اند: والدز، پویول، پیکه، بوسکتس، ژاوی، اینیستا، سسک، مسی و پدرو. در حالیکه برای رئال مادرید فقط کاسیاس چنین شرایطی داشت. همین رویکرد او رونق لاماسیا را به همراه داشته و همان طور که جوانان با استعدادش را به بهترین نحو پرورش می دهد، کودکان و جوانان بسیاری را نیز در سراسر جهان به آبی انارها علاقمند ساخته است.
    روشی که گواردیولا در پیش گرفته است علاوه بر اینکه الگویی برای تیمداری پدید آورده او را نیز از خریدهای گران قیمت بی نیاز می سازد. هرچند در خرید هم بسیار با دقت و هوشمندانه عمل می کند. الکسیس و سسک، دو خرید تابستانی 2011 بارسا که هر دو در آخرین ال کلاسیکو در ترکیب اولیه نیز بودند، هر کدام گلی را نیز به ثمر رساندند.
    این مربی با قناعت نسبت به امکانات هیچ گاه از کمبودها حرفی نمی زند. رو آوردن به جوان های گمنام به دلیل همین قناعت هاست. بوسکتس بازیکنی لاغر اندام و قد بلند، از محصولات لاماسیا، شبیه به جوانی های خودش آن هم در همان پست هافبک دفاعی با حضور او به ترکیب اصلی رسید اما با وجود شباهت های ظاهری این دو، پپ با خرید سسک فابرگاس بود که دوباره جوان شد و توانست خود نیز در ترکیب تیم بارسای رویایی قرن بیست و یکم بازی کند! به راستی می توان گفت خرید بزرگ فصل جدید بارسا خود پپ بود! با ورود سسک به جمع آبی اناری ها او خلاقیت ها و ابداعات بیشتری در ترکیب انجام داد. سیستم سه دفاعه ی مدرن او به خاطر این خرید آگاهانه شکوفا شد. بارسا حالا با سسک صاحب یک پلان بی کامل شده و دیگر بازیش برای حریفان یک دست و یکنواخت و قابل پیش بینی نیست تا در روزهای سخت مقابل تاکتیک های ضد بارسایی گاس هیدینگ و ژوزه به داد کاتان ها برسد.
    حالا و با حضور سسک، ژاوی که تا پیش از این حرف از خداحافظیش بود در سی و یک سالگی تازه شکوفا شده! (به آمار گلزنی او دقت کنید.) دانی آلوس به راحتی در هر سه خط به خوبی جای می گیرد و فشار روی ستاره ها کمتر شده.
    اما مهمترین نکته برای پپ (خصوصاً برای طرفداران دو آتشه کاتالان) این است که بارسا تحت مربیگری گواردیولا تا بدین جا در برنابئو نباخته است! از 6 بازی انجام شده در مادرید، آمار چهار برد (3 بازی در لیگ و یک بازی هم در لیگ قهرمانان) و دو تساوی را نشان می دهد. این آمار خیره کننده باعث شده تا هر بارسایی بهترین رقیب برای تیم مورد علاقه اش را رئال مادرید (دشمن دیرینه) بداند چرا که با حضور پپ خیالشان از بابت ال کلاسیکو راحت است. بارسا در چند سال حضور او روی نیمکت، به واقع رئال را قورت داده و از این تیم بزرگ اسپانیا و اروپا یک بازنده ی به تمام معنا ساخته!
    او با جمله ی معروف «من نمی توانم وعده قهرمانی بدهم، ولی بدون شک مردم به ما افتخار خواهند کرد» شروع به تاریخ سازی کرد. مرد شجاع و باهوشی که هیچ گاه برای اثبات شایستگی ها و جایگاهش وعده ای به هواداران نداده بلکه همواره عملکرد فوق العاده و شاهکارهای فراوانش بوده که ساندرو روسل را واداشته تا درباره قرارداد او اینگونه بگوید: گواردیولا از زمانی که قرارداد قبلی اش را امضا کرده، قرارداد بعدی اش را روی میز می بیند. او می داند که می تواند یک، دو یا سه تا قرارداد امضا کند. هرچه خودش می خواهد. این خود گواردیولاست که تصمیم می گیرد. ما هر کاری که از دستمان برمی آید انجام می دهیم تا گواردیولا به باشگاه« نه» نگوید. او در آستانه تعطیلات سال نوی میلادی و کریسمس گفت:«از بابا نوئل تمدید قرارداد گواردیولا را می خواهم.»
    راستی می دانید لقب گواردیولای کبیر در بین کاتان های متعصب بارسلون چیست؟! بُت معبد نیوکمپ. نامی مقدّس در کاتان! قاتل مادرید، عاشق زیبایی، فاتح قهرمانی

12. 5 کاربر از boy iran بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 2raj_a's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان کسی میدونه بازی با اسپانیول تلویزیون ایران پخش میکنه یا نه؟ بازی ساعت چند برگزار میشه؟

14. 3 کاربر از 2raj_a بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ویا:بعد از جراحی،تنها یک روز استراحت کرده ام؛هدفم بازگشت در زودترین زمان ممکن است

ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا بی صبرانه درانتظار بازگشت به زمین چمن است

سایت گل- داوید ویا، ستاره اسپانیایی باشگاه بارسلونا که اخیرا به دلیل شکستگی استخوان قوزک پایش زیر تیغ جراحی رفته، روز جمعه با تله سینکو به صحبت پرداخت
    ویا این روزها مراحل نقاهت و بازیابی را پشت سرمی گذارد و در این گفت و گو از شرایط فیزیکی اش صحبت کرده است
    او دراین باره گفت:« از زمانی که پایم را مورد عمل جراحی قرار داده ام تنها یک بعد ازظهر استراحت کرده ام.»
    داوید ویا در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با شدت هرچه بیشتری تمرینات بازیابی اش را انجام می دهد تا هرچه زودتر براین مصدومیت غلبه کرده و به زمین چمن بازگردد.
    ویا در ادامه با شفافیت تمام از برنامه هایش در آستانه رقابتهای یورو2012 صحبت کرد و گفت:« هدف من ،فقط رسیدن به این رقابتها نیست. من می خواهم خیلی زودتر از اینها و زودتر از موعد مقرر به میادین ورزشی بازگردم.»
    او که با خوشبینی تمام روزهای مصدومیت را پشت سرمی گذارد ادامه داد:« تعطیلات سال نوی امسال تعطیلات متفاوتی بود ولی اوضاع این گونه بود. نباید از انگیزه های من کاسته شود.باید هر روز به تمرین کردن ادامه دهم تا در زودترین زمان ممکن به میادین بازگردم.»

16. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مندیلیبار:بارسایی ها حقه نزدند؛از آنها عصبانی نیستم

مربی اوساسونا در صحبتهایی درمورد بازی تیمش مقابل بارسا در جام حذفی اسپانیا صحبت کرده

سایت گل- خوسه لوئیس مندیلیبار در پایان دیدار دو تیم اوساسونا و بارسلونا که چند روز پیش در ورزشگاه نوکمپ برگزار و با برد تیم کاتالان به پایان رسید، گلایه خاصی نداشت.
    این درحالی بود که پیش از آغاز آن دیدار مسئولان بارسلونا اعلام کرده بودند که چمن ورزشگاه نوکمپ برای این بازی تعویض می شود و از غیبت لیونل مسی به دلیل سرماخوردگی خبر داده بودند ولی این دو اتفاقی بود که دقیقا برعکس آن د مصاف با اوساسونا اتفاق افتاد
    با این وجود مربی اوساسونا چنین احساسی ندارد و معتقد است که از بارسایی ها رودست نخورده است:« من درپایان مسابقه اصلا عصبانی نبودم. من نباید از کسی توضیحی بخواهم. درکنفرانس خبری بعد از بازی هم گفتم که چه اتفاقاتی افتاده ، همین و بس.این حرفهایی که من زدم نه از روی دلخوری بود و نه از روی ناراحتی و عصبانیت.»
    این درحالی است که مربی اوساسونا از تفسیر صحبتهایش توسط رسانه های خبری ناراحت و عصبانی است:« شما گاهی وقتها دوست داید که چنین تفسیرهایی داشته باشید.»
    این مربی اهل ایالت باسک برای اولین بار در مورد احتمال حضورش برروی نیمکت اوساسونا در فصل آینده گفت:« من شرایط خوبی در پامپلونا و باشگاه اوساسونا دارم. من از آن دسته افرادی نیستم که در انتظار تیمی جدید یا دستمزدی بیشتر باشم. اگر ازجایی خوشم بیاید، دوست دارم آنجا بمانم.»

مسی:امیدوارم که تا زمانی که ازمن خسته شوند،در بارسا بمانم

ستاره آرژانتینی در گفت و گویی ویژه به آنالیز کارنامه ورزشی ش در بارسا و رابطه اش با هم تیمی هاایی مثل بویان، اتوئو و ایبرا پرداخته

سایت گل- لیونل مسی ستاره آرژانتینی باشگاه بارسلونا در گفت و گو با مجله دن بالون اکوادور به بررسی کارنامه ورزشی اش در باشگاه کاتالان پرداخته

مسی درمورد بارسلونا گفته:« من در بهترین تیم دنیا هستم و هیچ تیمی نمی تواند به اندازه بارسلونا مرا مملو از احساسات کند.امیدوارم که تا زمانی که از من خسته می شوند،بتوانم به حضورم در بارسا ادامه دهم و امیدوارم که آن روز هیچ وقت نرسد.»

ستاره آرژآنتینی درمورد جدایی اش از بارسا و پیوستن به تیمی دیگری گفت:« من نمی توانم خودم را با پیراهن رئال و یا پیراهن هر تیم دیگری تصور کنم.»

در حالی که روز دوشنبه مراسم اهدای توپ طلای سال 2011 برگزار خواهد شد،مسی درمورد رشد و پرورشش و رسیدن به مرحله ای که نامزد دریافت توپ طلا شده است گفت:« من در لاماسیا رشد کردم و این مرا مبدل به مردی کرد که پیراهن آبی و اناری برتن دارد.»

درادامه این گفت و گو سوالاتی درمورد رابطه او با مربی و هم تیمی های سابقش مطرح شد. مسی در پاسخ به سوالی درمورد گواردیولا به تمجید از ویژگی های خوب اخلاقی او پرداخت و گفت:« مربی تیم، بهتر از هریک از ماها، تیم را می شناسد. او توپ چمع کن، بازیکن و الان مربی بارسا بوده. گواردیولا واقعا باهوش است و دقیقا می داند که در هر لحظه باید چه کاری انجام دهد و با هر بازیکنی چطور رفتار کند.گواردیولا یک انگیزه دهنده فوق العاده است.من واقعا از کارکردن با او لذت می برم.»

مسی در مورد رابطه اش با سه بازیکن اخیر بارسا که لباس 9 را برتن می کردند، گفت:« احمقانه است بگوئید که من رابطه خوبی با آنها نداشته ام.من درک خیلی خوبی از هر سه آنها داشتم و واقعا در کنار هم خوب بازی می کردیم. اگر آنها اکنون در تیم ما نیستند، به خاطر تصمیمات تکنیکی بوده.»

مسی در پاسخ به این سوال که آیا خودش را بهترین بازیکن تاریخ دنیای فوتبال می داند یا خیر گفت:« من 24 ساله هستم و تازه کارم را شروع کرده ام. به علاوه احترام فراوانی برای افرادی که در روزگار خود بازیکنان بزرگی بوده اند قائلم؛ افرادی مثل دی استفانو، پله و مارادونا.این را دیگران، باید درزمانی که فوتبال من به پایان رسیده بگویند؛چون من دوست ندارم درمورد خودم صحبت کنم و به علاوه چنین اهدافی را هم پیش روی خودم قرار نداده ام.»

او در واکنش به این جمله یکی از دلایل ناکامی او در دستیابی به جام قهرمانی جام جهانی این بوده که نتوانسته درمیان بازیکنان بزرگی بازی کند گفت:« بازیکن بزرگ دی استفانو است؛ او هرگز طعم قهمانی در جام جهانی را نچشید. البته من به هر ترتیبی تلاشم را به کار می گیرم تا با تیم ملی آرژآنتین به قهرمانی دنیا برسم.»

مسی در مقایسه عملکردش در بارسا با تیم ملی آرژانتین گفت:« من هر روز سال در بارسلونا هستم و به همین خاطر درک بهتری از هم تیمی هایم دارم؛ به علاوه در بارسلونا بازیکنان فوق العاده ای را در کنارم دارم.البته تیم ملی آرژانتین هم بازیکنان تراز اولی دارد و مطمئنم که می توانم موفقیتهایم درتیم ملی آرژآنتین را تکرار کنم.»

18. 4 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    ↙GΌЯGÅN↙

پيش فرض

نایب رئیس بارسا: آن دوران که هواداران بارسا از رئال می ترسیدند،گذشته؛دوست دارم تا درجام حذفی به رئال بخوریم

مسئولان باشگاه بارسلونا هیچ واهمه ای از رویارویی تیمشان با رئال مادرید ندارند

سایت گل- جودی کاردونر، نایب رئیس باشگاه بارسلونا در صحبتهایی اعلام کرد که بی صبرانه در انتظار مصاف احتمالی دو تیم رئال مادرید و بارسلونا در مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیاست

آبی اناری ها با برد0-4 مقابل اوساسونا در دیدار رفت مرحله یک هشتم پایانی جام حذفی اسپانیا ، عملا مسیرشان برای صعود به دور بعدی رقابتها را هموار کردند و رئال هم در دور رفت این مرحله توانست با نتیجه 2-3 از سد مالاگا عبور کند.

این درحالی است که در فینال فصل گذشته این رقابتها رئال توانسته بود تا با غلبه بر بارسا جام قهرمانی را مال خود کند. البته اکنون کاردونر، نایب رئیس باشگاه بارسلونا برای رویارویی احتمالی این دو تیم درمرحله یک چهارم پایانی ثانیه شماری می کند.

کاردونر در صحبتهایی به کام رادیو گفت:« من می خواهم تا در یک چهارم پایانی جام حذفی اسپانیا مقابل رئال قرار بگیریم. آن دورانی که هواداران بارسا از رئالی ها می ترسیدند، سپری شده است.من خوشحال می شوم که فینالهای جذاب تری را مقابل رئال برگزار کنیم»

او که یکی از مدیران بلندمرتبه بارسلوناست در ادامه صحبتهایش به این نکته اشاره کرد که با وجود جنجالهای اخیر میان باسا و رئال، این دو تیم نباید از حمایت از یکدیگر دست بردارند:« من از قطع روابط دو باشگاه حمایت نمی کنم. روابط دو باشگاه نباید قطع شود. یک موضوع این است که این دو تیم در یک شرایط و الگوی رفتاری برابر نیستند که این قابل درک است ولی بحث بعد قطع روابط دو باشگاه است که از آن حمایت نمی کنم.»

گواردیولا:دربی کاتالونیا سخت خواهد بود

سرمربی تیم فوتبال بارسلونا اسپانیا دربی کاتالونیا را سخت و نفس‌گیر خواند و گفت: اسپانیول دیگر احساسی بازی نمی‌کند.

سايت گل- جوزپه گواردیولا در آخرین تمرین فشرده تیمش به بازیکنان درباره مصاف با اسپانیول هشدار جدی داده و گفته است: اسپانیول دیگر مثل گذشته احساسی بازی نمی‌کند و این دربی می‌تواند به خودی خود دردسرساز و خطرناک باشد.
    گواردیولا تصریح کرد: بهترین و مهمترین کار این است که بازی خودمان را ارائه کنیم و تحت تاثیر محیط نباشیم، مسلما سطح بازی ما بالاتر از اسپانیول است اما حتی برای یک ثانیه هم نباید حریف را دست کم گرفت.
    گواردیولا درباره انتخاب خود به عنوان بهترین مربی سال ۲۰۱۱ از سوی فدراسیون بین المللی تاریخ و آمار فوتبال گفت: خوشحال شدم و از همه کسانی که در این سازمان به من رای داده و برای انتشار این اخبار تلاش می‌کنند، ممنونم.
    نکته قابل توجه در اظهارات گواردیولا که از سوی رسانه‌های دولتی اسپانیا مورد انتقاد قرار گرفته این که وی خود را نماینده کشور کاتالونیا شمرده و از آوردن نام اسپانیا سهوا یا عمدا خودداری کرده است.

20. 8 کاربر از LittLe_BeAr بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •