سلام به همه دوستان
نمیدونم باید بگم متاسفانه یا خوشبختانه نظرات بنده به نظرات جناب ابلیس! خیلی نزدیکه و از اونجاکه احتمال میدم بعضی دوستان گمان کنن شاید ما جفتمون یک نفریم! خاستم اولا این موضوع را شدیدا تکذیب کنم ثانیا تو موارد اختلاف ایشون و دوست خوبم امیر ( The Shinning ) نظر خودم را بگم
بنظر من تعویض مربی لزوما به معنی این نیست که قراره فصل بعد شرایط بهتری داشته باشیم. اصولا یکی از روشهای معمول تو کشور ما روش آزمون و خطا است. ولی در دنیای حرفه ای این روش هیچ جایی نداره. هیچ باشگاهی نمیاد اعصاب و روان هواداراش و سرمایه وش خصیت تیمی خودش را بازیچه یه آدم بدون کارنامه کنه ( کاریکه استقلال در مورد امیرخان، مرفاوی و مظلومی ) انجام داد. البته منظورم از کارنامه سرمربی گری نفت تهران، مس کرمان یا ابومسلم نیست بلکه منظورم اثبات شایستگی ها در قالب تیم های دیگس. مثلا برانکو هیچ کارنامه خاصی بعنوان سرمربی نداشت ولی همه دیدیم که بهتر از بلازویچ کار کرد. یا منصور ابراهیم زاده که یک کمک مربی بود بهتر از خیلی از سرمربی های قدیمی تر از خودش نتیجه گرفت برخلاف مرفاوی و مظلومی که هرگز نتونستن موفقیت های دوران کمکیشون را در پست سرمربی گری تکرار کنند ( محض یادآوری مرفاوی کمک امیرخان و مظلومی کمک پورحیدری بوده )
من معتقدم لازم نیست مربی فصل بعد حتما نتایج بهتری بگیره بلکه همینکه ما در مجموع شرایط بهتری داشته باشیم و اینده امیدوار کننده تری در انتظارمون باشه کافیه. خیلی مهمه تیم ما سوتی نده و مثلا تو 10 دقیقه از تیم 10 نفره 3 تا گل نخورده. درسته که همه بازی ها 3 امتیاز داره! ولی میدونیم که برای یک باشگاه خیلی مهمه که نقاط تاریک کمتری تو کارنامش باشه. ما صد سال پیش از پرسپولیس 6 تا خوردیم. 150 سال پیش رفتیم دسته 3 و ... هنوز داریم تاوانش رو پس میدیم. خب اون کسیکه مسبب این مسائله بهر حال لطمه بدی به تیم زده. پرسپولیس با هیچ اقدامی نمیتونه گل علی 30 ثانیه رو از کارنامش پاک کنه ( مگر اینکه اونها یه گل زودتر بزنن که خییییییییییییییییییلی احتمالش کمه ) گل 40 متری یا لایی محمود فکری هم همینطور و مسائل اینگونه
استقلال بیشترین ضربه رو در زمان مرفاوی از همین نوع بی شخصیتی ها خورد. جمله "مهم اینه که ما 13 امتیاز جلوئیم را که یادتونه؟" یادتونه که چقد اون زمان مسخره عام و خاص شدیم. جمله "فوقش یه جرمس " را چی ؟
تیم ما زمان مرفاوی قهرمان نشد عیبی نداره ولی دیگه میتونست اینقد سوتی نده.
سرمربی فصل بعد هر کی میخواد باشه ( حتی مظلومی ) ولی در درجه اول باید تیم را به یک ثبات برسونه. تیمی که هر روز یه ماجرا نداشته باشه. کاریکه نه امیرخان تونست بکنه نه مرفاوی.
بنظرمن الان امیرخان اونقد گنده شده که حتی جباری هم دیگه جرات اعتراض بهش رو نداره. البته بنظر من اگر بین امیرخان و فرهاد یکی را باید انتخاب کنیم قطع مسلم من فرهاد رو انتخاب میکنم. وجود فرهاد تو لیست 18 نفره استقلال یعنی اینکه ما قبل هر بازی دو بر صفر از حریف جلوئیم. ولی خب بنظر من میشه هم فرهاد باشه هم امیرخان. راهش هم اینهالبته با این فرمول که فشار دهنده امیرخان باشه. و اونکه چشماش کج و کوله شده فرهاد. بنظرمن باید امیرخان ناز فرهاد رو بکشه. کلا بنفع استقلاله که تا میتونیم فرهاد رو شاخ کنیم چون در حال حاضر بهترین داشته ماهاست
پس نتیجه اینکه وظیفه اول مربی فصل بعد ساختن یه تیم بی حاشیه و 6 دونگه. اگر این رخ بده قهرمان جام حذفی شدن که کاری نداره. استقلال همدل میتونه با ذخیره هاش قهرمان حذفی بشه. این حاشیه هاست که همیشه تیممون را خراب کرده
در مورد رحمتی هم امیدوارم فصل بعد با قیمت مناسب ( زیر 1 میلیارد!!!!!!!!!) بمونه ولی اگر نموند هم مطمئن باشید دروازه بان خوب قحط نیست.