دست درد نکنه با این کار عالیت ولی اگه میتونی واسه من یک جا دیگه اپلودش کن چون من نمیتونم دانلودش کنم
یا لینک دانلود مستقیم برام بزار؟
دست درد نکنه با این کار عالیت ولی اگه میتونی واسه من یک جا دیگه اپلودش کن چون من نمیتونم دانلودش کنم
یا لینک دانلود مستقیم برام بزار؟
سلام و خسته نباشید
من توپ ها رو با کیت سرور وارد بازی می کنم
و توپ ها هم داخل بازی اونجایی که باید لباس و توپ و ... رو انتخاب کرد درست نمایش داده می شوند...اما هنگامی که می خواهم داخل خود مسابقه بشم از بازی خارج میشه...
چه کار کنم؟از دوستان کسی میتونه کمکم کنه؟
خواهش مي كنم كمك كنيد.
اینم آخرین آپشن فایل کاملترین نقل وانتقالات10/9/2008
تشکر یادت نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام مي خوام خدمتتون 2 تا سايت بدرد بخور معرفي كنم فكر كنم به كارتون بياد.
1.سايتي مخصوص دانلود فيس(چهره)..........()کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
2.سايتي براي دريافت لباس.استاديوم.توپ.چهره.كفش. ستكش دروازه بان.تبليغات دور زمين.آپشن فايل.آموزش و برنامه هاي بدرد بخور.............))کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
راستي كسي جواب سوال بالاي منو مي دونه؟
چند تا سوال لطفا اساتید جواب بدن
لینک سالم و چک شده kitserver رو میخوام
و نحوه وارد کردن تو بازی جون این تاپیک 292 صفحه هس و با دیال اپ معقول نیست که بگردم
مرسی
اینم آپشن فایل منه:
نقل و انتقالات کاملا بروزکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدو اسم ها هم درست شدند+همه جام ها رو بردم و همه آیتم های مخفی هم باز شدند.
![]()
فکر می کنم دیگه باید رفت سراغ pes 9 و با pes 6 خداحافظی کرد
نه دوست من شاید بعضی از دوستان سیستم بالای نداشته باشند و یا از سبک بازی تو ورژن های بالاتر خوششون نیاد پس نباید با هیچ بازی خاحافظی کرد
من ویندوزم رو پاک کردم بازی خراب شده سی دی شم ندارم آیا میشه کاری کرد درست بشه؟
نه دوست عزیز باید بازی رو دوباره نصب کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)