سلام یه سوال دارم تور و خدا کمک کنین دارم دیوونه میشم تلویزیون 47lm67100-tb خریدیم اما نمیشه چیزهایی رو که ضبط کردیم رو توی لپ تاپ ذخیره کنیم چیکار کنم مدام میگه فرمت کنم با چه نرم افزاری میشه کلاه سرش گذاشت![]()
سلام یه سوال دارم تور و خدا کمک کنین دارم دیوونه میشم تلویزیون 47lm67100-tb خریدیم اما نمیشه چیزهایی رو که ضبط کردیم رو توی لپ تاپ ذخیره کنیم چیکار کنم مدام میگه فرمت کنم با چه نرم افزاری میشه کلاه سرش گذاشت![]()
یه سوال دیگه میشه روی تلویزیونم بازی های اندروید رو بازی کنم یا نه چه جور بازی هایی رو پشتیبانی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟
واینکه چه جوری می تونم برنامه یا بازی های خودش رو از لپ تاپ بگیرم و بریزم روش از چه سایتی ؟؟؟
و دیگه اینکه مدل تلویزیون من روش دانگل usb نبود باید باشه یا این مدل نداره ؟؟؟
دفترچش زیاد توضیح ندادهپ
راستی هر کاری کردم نتونستم از طریق تلفنم بهش عکس ارسال کنم پشتش نوشته بلوتوث و وای فا داره؟؟؟
کنترل جادوییش چه جوری کار می کنه؟؟؟
Last edited by sokot22; 18-12-2012 at 14:41.
کسی هست کمک کنه؟
با سلام . من led مدل 57000 دارم که یک هارد اکسترنال بهش وصل کردم و در ابتدا برای شناختنش فرمت مخصوص به خود تلویزیون روش انجام داد و بعد تونست برنامه های تلویزیونی را ضبط کنه . می خواستم بدونم این فایلها رو چه جوری میشه به pc منتقل کرد چون pc اصلا این هارد رو دیگه نمیشناسه . ضمنا اگر بخوام دوباره این هاردو رو فرمت کنم تا توی کامپیوتر هم ازش استفاده کنم چکار باید بکنم .ممنون
فکر کنم سوال مارو آقای jabarsink2000 بتونن جواب بدن من نمی تونم بهش پیام خصوصی بدم که اینجا سر بزنن اگه کسی می تونه پیام بده لطفا بهشون بگه تا جواب سوالای ما رو بدن
کسی واقعا اینجا نیست تا جواب بده![]()
تلویزیون 47lm62000 چه جوری تلویزیون است کیفیت تصویرش چه جوری است من خریدم 3500000 ( کیفیت تصویرش برام مهم است توی اچ دی)
یکی از دوستان در این مورد توضیح داده بود اگر توی همین تاپیک سرچ کنی پیداش میکنی![]()
سلام به كليه عزيزان: دوستاني كه تلويزيون الجي 3d مدل هاي اسمارت دارند توجه داشته باشند كه اين رده ها فقط از برد ديجيتالي خود تلويزيون عمل ضبط را انجام ميدهدلذا اگر تلويزيون شما به دستگاه ديگري متصل است مثل م. ا .ه واره ويا بلوري تحت هيچ شرايطي عمل ضبط انجام نمي شود.
آندسته از عزيزاني كه هارد اكسترنال را از طريق تلويزيون فرمت كردند نگران نباشند فرمت اكنون آنها dvr مي باشد كه فقط عمليات ضبط را از روي ديجيتال تلويزيون انجام ميدهد و كار پخش نيز از طريق تلويزيون قابل انجام خواهد بود.لذا اگر خواستيد مجدد هارد را فرمت معمولي كنيد كه به حالت قبلي برگرددبه روش زير عمل كنيد
1-هارد را از تلويزيون در حالت خاموش جدا كنيد.
2-هارد را به رايانه داراي ويندوز متصل نموده
3-روي my com كليك راست نمائيد
4-گزينهmanage راانتخاب كنيد.
5-گزينه disk manage را انتخاب كرده حالا روي هارد مورد نظر كليك راست نمائيد تا به صورت هاشوري مشخص گردد. سپس كليك راست وگزينهdel volum را ميزنيم در واقع با اين كار هارد از رايانه حذف ميگردد ليكن پس از ري استارت شما مجدد هارد خود را خواهيد ديد.
موفق باشيد-كريسمس مبارك![]()
سلام من یه چیزی بهتون میگم حتی فروشنده های ال جی هم نمیدونستن
به جای کنترل جادوی می تونین از موس usb یا یه موس بی سیم استفاده کنین
من استفاده کردم حالشو بردم
چیه n تومن باید پول کنترل جادویی رو بدیم..![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)