تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 645 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 6449

نام تاپيک: { سخت افزار } مشکلات و سوالات جزئی درباره لپ تاپ

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

سلام دوستان
    به تازگی لب تاپه ایسر مدل 5738zg خریدم
    این لب تاپ روش سیستم عامل نداشت من ویندوز ویستا سرویس پک 2 شرکت ام ار تی رو خریدم و ریختم روش ولی الان میخوام کار کنم باهاش بعد از چند دقیقه قفل میکنه مثلا میخوام دریم ویور نصب کنم هنگ میکنه ویندوز 32 بیتی نصب کردم صبح فرمت کردم و باز نصب کردم ولی بازم همین مشکل رو دارم
    لطفا بگین مشکل من چطور حل میشه؟؟؟؟

MRT ؟ مزخرف ترین نوع ویندوز رو خریدید

یک نسخه Clean copy بخرید

اگه نباشه جاش خالی می مونه smh.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام دوستان
    یه لپ تاپ vaio z598u/b اخیرا خریدم (با گارانتی نقش) که cpu اون باید P9500 با فرکانس 2.53GHz باشه ، حالا سوالم اینه که فرکانسی که cpu-z به عنوان Core Speed نشون میده باید همین 2.53GHz باشه ؟ یا مبنای محاسبه اون فرق میکنه ؟ چون Core Speed رو برای من 1596MHz میزنه (6*266MHz)

***ویرایش شد***
    مشکل حل شد ،علتش این بود که Power Plan رو حالت Power Saver بود
    Last edited by smh.ir; 11-11-2009 at 09:20.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام دوستان من یه مدل acer 5738g خریدم.یه مشکل اساسی دارم باهاش اینه که توی محاسبات سنگین مخصوصا بازی ها داغ میکنه و فرتی خاموش میشه می خواستم ببینم عادی هست یا مال من مشکل داره؟و اینکه راه حلی داره؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنین ممنون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان عزیز ، من لپ تاپ دل وسترو 1510 دارم ، یه ویندوز xp نصب داشتم که روش ویندوز 7 نصب کردم ولی دیگه صفحه بوت نمیاد که از توش ویندوز رو انتخاب کنم ، چکار کنم که درست بشه ؟

اشکال دومم این هست که درایور wifi روش نصب نمیشه ، روی ستاپ درایور میزنم تا نصب بشه همه عملیات میره ولی روش نصب نمبکنه ، چکار کنم ؟ نمیتونم به اینترنت وایرلس وصل بشم ؟ چکارش کنم ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه rammmy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    IsFaHaN

پيش فرض

اقا مشکل من هنوز حل نشده..کسی نیست کمک کنه؟؟..من یک مدل dv6-1203 دارم..میدونید که دکمه های volume روی دستگاه به صورت لمسی هست و وقتی کم و زیاد میکنیم روی lcd نشون داده میشه!!..الان چند روزی هست که وقتی این کار را میکنم صدا کم یا زیاد میشه ولی روی lcd نشون داده نمیشه!!ایا تنظیم خاصی بهم خورده؟؟..درایور صدا را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد.!!ممنون میشم کمکم کنید!!!

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    IR.IRAN

پيش فرض

اقا مشکل من هنوز حل نشده..کسی نیست کمک کنه؟؟..من یک مدل dv6-1203 دارم..میدونید که دکمه های volume روی دستگاه به صورت لمسی هست و وقتی کم و زیاد میکنیم روی lcd نشون داده میشه!!..الان چند روزی هست که وقتی این کار را میکنم صدا کم یا زیاد میشه ولی روی lcd نشون داده نمیشه!!ایا تنظیم خاصی بهم خورده؟؟..درایور صدا را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد.!!ممنون میشم کمکم کنید!!!

مشکل از درایور صدا نیست اصلا به اون مربوط نیست ... مشکل از درایور hp button هست و کلا باید اون عوض بشه تا فانکشن ها بیان

7. این کاربر از UN.REGISTERED USER بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

ببینم چرا پست های ما تایید نمیشه که نمایش داده بشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

با سلام من لپ تاپم مدل cq61-115ee-compaq هستش 2تا دي وي دي ريكاورش رو دارم .موقع ريكاوري رو دي وي دي دوم رو 77% گير ميكنه. البته مشكل از اونجا ناشي شد كه يه ويندوز 7 نصب كردم بعد چند روز اومدم عوضش كنم با خود 7 فرمت كردم بعد ريكاوري رو گذاشتم و اولش موقع بوت يه ارور هارد داد و نوشت اسمارت ديتكت يه مشكل پيدا كرده گذاشتم اسكن كرد بعد از يه ساعت به كد ارور 302 يا 303 زد و هيچ. . الان با بدبختي ايكس پس يا 7 نصب ميشه ولي ريكاوري خودش گير داره. موقع بوت شدن هم مي نويسه ارور داره. به نظر شما چاره چيه؟ ممنونم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    میخواستم ویندوز ویستا لپ تاپم (FW45) رو با نسخه 64 بیتی XP عوض کنم .
    1-به نظر دوستان با این کار سرعت سیستم کم میشه؟
    2-با ریکاوری گرفتن از ویندوز فعلی اگه در اینده بخوام مجددا ازش استفاده کنم به کیفیتی که الان نصب هست روی سیسنم نصب میشه یا خیر؟
    3-هیچ درایوری همراه لپ تاپ دریافت نکردم ( اصلا حواسم به این نکته نبود) . با عوض کردن ویندوز کارت گرافیک و صدا رو چطور بایستی نصب کنم؟
    با سپاس فراوان
    کامیاب و برقرار باشید

پروفشنال _ermia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

با سلام به دوستان عزیز
    میخواستم ویندوز ویستا لپ تاپم (FW45) رو با نسخه 64 بیتی XP عوض کنم .
    1-به نظر دوستان با این کار سرعت سیستم کم میشه؟
    2-با ریکاوری گرفتن از ویندوز فعلی اگه در اینده بخوام مجددا ازش استفاده کنم به کیفیتی که الان نصب هست روی سیسنم نصب میشه یا خیر؟
    3-هیچ درایوری همراه لپ تاپ دریافت نکردم ( اصلا حواسم به این نکته نبود) . با عوض کردن ویندوز کارت گرافیک و صدا رو چطور بایستی نصب کنم؟
    با سپاس فراوان
    کامیاب و برقرار باشید
    سلام

2- بله، ریکاوری گرفتن برای همینه دیگه که بدون کم و کاست سیستم رو به حالت روزی که ازش بکاپ گرفتید بر می گردونه (یعنی از هر درایوی که بکاپ گرفته باشید محتویات اون درایور رو کامل برمیگردونه بعد از ریکاوری)

3- اگه برای xp درایور داشته باشه از اینترنت میتونی بگیری. تاپیک زیر رو ببینید، برای پیدا کردن اتوماتیک درایور هست:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از سایت سونی هم شاید بتونی دانلود کنی (البته اگه برای xp درایورهاشو گذاشته باشه):
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. این کاربر از _ermia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •