MRT ؟ مزخرف ترین نوع ویندوز رو خریدید![]()
![]()
یک نسخه Clean copy بخرید
MRT ؟ مزخرف ترین نوع ویندوز رو خریدید![]()
![]()
یک نسخه Clean copy بخرید
سلام دوستان
یه لپ تاپ vaio z598u/b اخیرا خریدم (با گارانتی نقش) که cpu اون باید P9500 با فرکانس 2.53GHz باشه ، حالا سوالم اینه که فرکانسی که cpu-z به عنوان Core Speed نشون میده باید همین 2.53GHz باشه ؟ یا مبنای محاسبه اون فرق میکنه ؟ چون Core Speed رو برای من 1596MHz میزنه (6*266MHz)
***ویرایش شد***
مشکل حل شد ،علتش این بود که Power Plan رو حالت Power Saver بود
Last edited by smh.ir; 11-11-2009 at 09:20.
سلام دوستان من یه مدل acer 5738g خریدم.یه مشکل اساسی دارم باهاش اینه که توی محاسبات سنگین مخصوصا بازی ها داغ میکنه و فرتی خاموش میشه می خواستم ببینم عادی هست یا مال من مشکل داره؟و اینکه راه حلی داره؟؟؟؟؟؟لطفا کمک کنین ممنون
دوستان عزیز ، من لپ تاپ دل وسترو 1510 دارم ، یه ویندوز xp نصب داشتم که روش ویندوز 7 نصب کردم ولی دیگه صفحه بوت نمیاد که از توش ویندوز رو انتخاب کنم ، چکار کنم که درست بشه ؟
اشکال دومم این هست که درایور wifi روش نصب نمیشه ، روی ستاپ درایور میزنم تا نصب بشه همه عملیات میره ولی روش نصب نمبکنه ، چکار کنم ؟ نمیتونم به اینترنت وایرلس وصل بشم ؟ چکارش کنم ؟
اقا مشکل من هنوز حل نشده..کسی نیست کمک کنه؟؟..من یک مدل dv6-1203 دارم..میدونید که دکمه های volume روی دستگاه به صورت لمسی هست و وقتی کم و زیاد میکنیم روی lcd نشون داده میشه!!..الان چند روزی هست که وقتی این کار را میکنم صدا کم یا زیاد میشه ولی روی lcd نشون داده نمیشه!!ایا تنظیم خاصی بهم خورده؟؟..درایور صدا را پاک کردم و دوباره نصب کردم اما مشکل حل نشد.!!ممنون میشم کمکم کنید!!!
مشکل از درایور صدا نیست اصلا به اون مربوط نیست ... مشکل از درایور hp button هست و کلا باید اون عوض بشه تا فانکشن ها بیان
ببینم چرا پست های ما تایید نمیشه که نمایش داده بشه
با سلام من لپ تاپم مدل cq61-115ee-compaq هستش 2تا دي وي دي ريكاورش رو دارم .موقع ريكاوري رو دي وي دي دوم رو 77% گير ميكنه. البته مشكل از اونجا ناشي شد كه يه ويندوز 7 نصب كردم بعد چند روز اومدم عوضش كنم با خود 7 فرمت كردم بعد ريكاوري رو گذاشتم و اولش موقع بوت يه ارور هارد داد و نوشت اسمارت ديتكت يه مشكل پيدا كرده گذاشتم اسكن كرد بعد از يه ساعت به كد ارور 302 يا 303 زد و هيچ. . الان با بدبختي ايكس پس يا 7 نصب ميشه ولي ريكاوري خودش گير داره. موقع بوت شدن هم مي نويسه ارور داره. به نظر شما چاره چيه؟ ممنونم.
با سلام به دوستان عزیز
میخواستم ویندوز ویستا لپ تاپم (FW45) رو با نسخه 64 بیتی XP عوض کنم .
1-به نظر دوستان با این کار سرعت سیستم کم میشه؟
2-با ریکاوری گرفتن از ویندوز فعلی اگه در اینده بخوام مجددا ازش استفاده کنم به کیفیتی که الان نصب هست روی سیسنم نصب میشه یا خیر؟
3-هیچ درایوری همراه لپ تاپ دریافت نکردم ( اصلا حواسم به این نکته نبود) . با عوض کردن ویندوز کارت گرافیک و صدا رو چطور بایستی نصب کنم؟
با سپاس فراوان
کامیاب و برقرار باشید
سلام
2- بله، ریکاوری گرفتن برای همینه دیگه که بدون کم و کاست سیستم رو به حالت روزی که ازش بکاپ گرفتید بر می گردونه (یعنی از هر درایوی که بکاپ گرفته باشید محتویات اون درایور رو کامل برمیگردونه بعد از ریکاوری)
3- اگه برای xp درایور داشته باشه از اینترنت میتونی بگیری. تاپیک زیر رو ببینید، برای پیدا کردن اتوماتیک درایور هست:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیداز سایت سونی هم شاید بتونی دانلود کنی (البته اگه برای xp درایورهاشو گذاشته باشه):کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)