من توی اون عکسی که گذاشتید در قسمت بالایی گوشی فقط دیدم که رنگ خاکستری گوشی از سمت چپ به سمت راست کم رنگتر شده و رنگ خاکتسری به صورت گرادیانی شده.غیر از این من هیچ زردی ندیدم.میشه روی عکس با علامتی چیزی دقیقا مشخص کنید که کدوم منظقه رنگ زرد داره؟
من گفتم كه عكس از وسط متقارن شده اما خب ديگه تو اين عكس مشخص شده:

راستی اگه ممکنه منطقه ایی هم که هاله زرد رنگ و صورتی روی وشی هست روی یه تصویری نشون بدید که کدوم منطقس که اگه من خواستم بگیرم بدونم کجای گوشی رو باید دقیقا بدونم
اون رو هر چي سرچ ميزنم تو كامپيوتر شانس تو پيدا نميشه ولي خب هر روز جلو چشم بود اون هاله ها هم يه جور لكه خاكستري هست نه زرد پيدا كردم برات ميذارمش
اينم يه عكس از دوربين htc hd2 كه مشكل pink spot داشته البته خيلي خفيف تر از اين هست
از گالكسي اس 2 تو اينترنت پيدا نكردم اينو واسه نمونه گذاشتم
البته تو همين گوشي هم با آپديت حل شده حتي تو سنسيشن هم بود مشكل دوربين كاملا نرم افزاريه:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چند تا سوال:
1-این مشکلات زردی یا صورتی و غیره مشکلات نرم افزاری هست که با آپدیت حل میشه یا مشکل سخت افزاری؟
واسه من كه زردي با آپديت يكم كمتر شده اما خب هنوز دقيق دليل اين جريان مشخص نيست واسه بعضي ها با آپديت كلا رفته در مورد دوربين هم لكه قرمز با آپديت كامل حل ميشه
2- این رنگ آقدر تابلوه که مثلا معلوم فحه نمایش حالت زردی یا صورتی داره یا اینکه خیلی تابلو نیست و باید دقت بشه؟
گفتم كه صفحه خاكستري و محيط تاريك كمترين حالت روشنايي صفحه و كلي هم دقت - پس اصلا چيز مهمي نيس
3-اون شماره ای که دادید رو اگه شماره گیری کنم اون صفحه میاد که میتونم تک تک موارد رو تست کنم درسته؟اگه تست کرد و سالم علامتی چیزی بهم نشون میده که سالمه؟
بله شما ميتونين دوربين تاچ و همه چيز رو چك بكنين مثلا وقتي دكمه ويبره رو بزنين گوشي ويبره ميخوره يعني ويبره سالمه .gif)
4-غیر از پیکسل سوخته تمامی مواردی که گفتید فکر میکنم که مشکل نرم افزاری هست که با اپدیت حل میشه.درسته؟
بله - تقريبا ميشه اينو گفت .gif)
5-ورژن جدید اندروید (بستنی حصیری)به نظر شما میشه روی این گوشی نصب کرد یا اینکه نهایتا این گوشی با همین جینجربرد آپدیت میشه؟
آره دوست عزيز بستني حصيري رو تك هسته اي ها هم آپديت ميشه - اين گوشي خيلي قدرتمند تر از اين حرفاست و علاوه بر اون ساپورت دولوپر ها هم از اون زياده هست
من الان 6 ساله که دارم از یه گوشی استفاده میکنم و الحق که توی این 6 ساله گوشیم مثه مرد کار کرده و هنوز هم داره کار میکنه.اما یه سری ایراد ریز داره که واسم سخته باهاش دیگه کار کنم و یکم بزرگه.من یا یه گوشی نمیخرم یا اگه بخریم به مدت طولانی ازش استفاده میکنم.با این تفاسیر به نظر شما این گوشی هست که حداقل تا 4 سال آینده کار منو راه بندازه؟
وقتي شما يه گوشي 6 سال پيش رو باهاش كنار اومدين مشخصه كه انتظار زيادي از يه گوشي ندارين پس مطمئنا اين گوشي به مدت خيلي خيلي طولاني تر شما رو راضي نگه ميداره وقتي گالكسي اس گرفتي بايد از خودت بپرسي كه حاضري تا آخر عمرت سامسونگي بشي؟ و جواب هم آره هست چون گالكسي اس يعني احساس نهايت تكنلوژي و كيفيت روز موبايل
( چي زدم
)