تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 639 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

کدوم سایت بوده؟>
    از پشتیبانی یا مدیریت اون سایت اقدام کنید.
    بهشون اطلاع بدین که با چنین شماره کارتی در این ساعت تراکنش انجام شده ولی سایت به شما شماره پیگیری نداده.
    اگه اشتباه نکنم درگاه سامان دو منظوره هست شما هر دو مرحله رو انجام دادید؟
    اگه به خاطر این موضوع باشه چند ساعت دیگه یا نهایتا تا آخرشب امشب هزینه برگشت میخوره(در صورتی که مشکل خطای سیستمی باشه)
    اره داداشی . زنگ زدم پشتیبانی گفتم من وقتی بر روی نهایی شدن سفارش خرید کلیک کردم کسر از حساب انجام شد اما به سایت فروشگاه ارجاع داده نشد صفحه مرور گر .

واقعا دمشون گرم یک ساعت بعدش برام هزینه رو برگشت دادن به حسابم . اشتباهم این بود که بعد از ظهر خرید رو انجام دادم .در صورتی که بهترین زمان خرید اینترنتی صبح هستش که سرعت اینترنتم بالاست .

منظورتون از دومنظوره بودن چیه ؟

ممنون ازت داداش .
    Last edited by m-530; 14-01-2014 at 17:27.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اره داداشی . زنگ زدم پشتیبانی گفتم من وقتی بر روی نهایی شدن سفارش خرید کلیک کردم کسر از حساب انجام شد اما به سایت فروشگاه ارجاع داده نشد صفحه مرور گر .

واقعا دمشون گرم یک ساعت بعدش برام هزینه رو برگشت دادن به حسابم . اشتباهم این بود که بعد از ظهر خرید رو انجام دادم .در صورتی که بهترین زمان خرید اینترنتی صبح هستش که سرعت اینترنتم بالاست .

منظورتون از دومنظوره بودن چیه ؟

ممنون ازت داداش .
    آره سرعت اینترنت تاثیر داره منم میخواستم بگم ولی گفتم حتما نگفتی حودت پس مشکلی نداری با سرعتت.
    مرحله اول شماره کارتت رو میدی و مبلغ کسر میشه بعدش یه صفحه میاد که شماره پیگیری رو نوشته اون زیر نوشته تکمیل فرآیند خرید که باید اونو بزنی که تایید بشی

3. این کاربر از hossein019940 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام
    من میخوام تو بانک گردشگری کوتاه مدت 22 درصد باز کنم با توجه به اینکه این بانک مورد تایید بانک مرکزی هستش ولی تعدادشعبش خیلی کمه و تازه تاسیس هستش برا همین یک کم میترسم لطفا نظرتون و بگین. ممنون
    بانک گردشگری عالیه. به زودی شعبه هاش هم بیشتر میشه. من خودم گردشگری دارم، از هر لحاظ عالیه.

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من میخوام تو بانک گردشگری کوتاه مدت 22 درصد باز کنم با توجه به اینکه این بانک مورد تایید بانک مرکزی هستش ولی تعدادشعبش خیلی کمه و تازه تاسیس هستش برا همین یک کم میترسم لطفا نظرتون و بگین. ممنون
    واسه چه مبلغی 22% میده بانک گردشگری؟
    کارت هم میده؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

واسه چه مبلغی 22% میده بانک گردشگری؟
    کارت هم میده؟
    موجودی حداقل 10 تومن رو 22 درصد میده. کارت هم میده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

راستی با این کارت که میده می تونی یک دفعه از طریق اینترنت بانکش کل پولت و ساتنا کنی به یه حساب دیگه؟اونوقت اگه پولت و بکشی بیرون دیگه چیزی هم از سود قبلی که بهت داده کم نمی کنه دیگه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

راستی با این کارت که میده می تونی یک دفعه از طریق اینترنت بانکش کل پولت و ساتنا کنی به یه حساب دیگه؟اونوقت اگه پولت و بکشی بیرون دیگه چیزی هم از سود قبلی که بهت داده کم نمی کنه دیگه؟
    اگه کوتاه مدت عادی باشه آره میتونی همه رو سانتا یا پایا کنی.سود قبلیت میره تو حسابت نمیتونن به سودی که واریز شده کاری داشته باشن

آخر فروم باز yoosef_st's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

10 تومن منظورتون 10 هزار تومنه یا 10 میلیون تومن؟

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

10 تومن منظورتون 10 هزار تومنه یا 10 میلیون تومن؟
    10 میلیون تومن.اگه کمتر از 10 میلیون باشه، نرخ سودش پایین تر میاد، البته دقیق نمیدونم چند درصد میشه برای زیر 10 میلیون. ولی برای بالای 10 میلیون، 22 درصد سود میده.
    Last edited by Sepehr SS; 16-01-2014 at 10:53.

كاربر فعال اتومبیل، متفرقه، سبک زندگی MOHAMMAD_ASEMOONI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    زمین پهناور خدا (أرضُ اللّٰه الواسعة)

پيش فرض

سلاممن میخوام تو بانک گردشگری کوتاه مدت 22 درصد باز کنم با توجه به اینکه این بانک مورد تایید بانک مرکزی هستش ولی تعدادشعبش خیلی کمه و تازه تاسیس هستش برا همین یک کم میترسم لطفا نظرتون و بگین. ممنون
    سلام . تائید بانک مرکزی یک قرون هم اعتبار نداره . یه مشت فایل پی دی اف بدونِ تاریخ گذاشته تو سایتش , از هر بانک و موسسه ای هم خوشش نیاد راحت اسمش رو حذف میکنه میگه ما مسئول نیستیم اگر اتفاقی افتاد !!! . یکی اول باید بیاد خود بانک مرکزی رو تائید کنه .

12. 4 کاربر از MOHAMMAD_ASEMOONI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •