اگه ایکس ریکاوری نصب کرده باشی میری تو قسمت بوت گوشی که رامهاو بکاپ گیری از اونجاست و رامی که میخوای نصب کنی باید از اونجا نصبش کنی قبل نصب رام حتما از گوشیت بکاپ بگیر که اگه خواستی بتونی به رام اصلی دوباره برگردی.
اگه ایکس ریکاوری نصب کرده باشی میری تو قسمت بوت گوشی که رامهاو بکاپ گیری از اونجاست و رامی که میخوای نصب کنی باید از اونجا نصبش کنی قبل نصب رام حتما از گوشیت بکاپ بگیر که اگه خواستی بتونی به رام اصلی دوباره برگردی.
من كه چشمم اب نمي خوره. اگرم بياد ديگه بدرد نميخوره. تا چند وقت ديگه اكثر گوشي ها ميرن سمت ورژن 4 . توان x8 همينه چون از نظر سخت افزاري محدوديت داره.![]()
دوست من مگه بیانینه ای شرکت سونی اریکسونو ندیدی که اعلام کرده بود ذیگه اخرین آپدیت رسمی که برای x8هست همین 2.1و دیگه اپدیت نمیشه اگه میخوایم ارتقا بدین باید منتظر یه رام خوب و عالی در حد رام اصلی باشیم.جون x8از نظر سخت افزاری قابلیت ارتقا دیگه نداره .حرفهای اینو اونم باور نکنین که الان هر کی هر چی به نفعش باشه همونجوری حرف میزنه موفق باشین![]()
سلام 3000018 خیلی ممنون اگه کمک های شما نبود نمی تونستم پس برنامه CWM-Recovery به درد چی میخوره؟من حالا هم ایکس ریکاوری رو گوشیم نصبه و هم این
من فهمیدم سخت افزار گوشیم cypress هستش بعد از نصب مولتی تاچ cypress به وسیله ی ایکس ریکاوری مولتی تاچ گوشیم درست فعال نشده یعنی تو بازی سوکر 2011 مولتی تاچ کار نمیکنه اما تو یه بازی دیگه کار میکنمه شما نمیدونید مشکلش چیه؟
Last edited by adel.alizadeh1994; 25-10-2011 at 17:21.
سلام دوستان ببخشید من ووقتی میخوام رامgingetxperia v10رو نصب کنم ارور بد فایل میده در صورتی که وررزن 9رو بدون مشکل نصب میکنه?روش نصب دیگه ای وجود نداره?
دوستان لطفا راهنمایی کنید بهترین رام برای بازی چیه ؟! فضای رم میخوام لا اقل حدود 100 مگ خالی باشه همشو از اونجایی که از رام رسمی پریدم رو ginger اطلاعاتی راجع به رام های دیگه ندارم
.
الان رامم ginger xpera v10 هست !! از همه لحاظ خوبه به غیر از اینکه خیلی سنگینه و تو بهترین حالت 60 مگ فضای رم خالی میشه و اکثر بازی هایی که تو رام رسمی درست اجرا میشدن force close میدن !! لطفا سریعا راهنمایی کنید خیلی واجبه![]()
Gingerxperia 11
تغییرات
تاریخ انتشار : 3 آبان 1390
سرعت بیشتر
لانچر پرو
رفع مشکل تخلیه باتری
بوت انیمسشن اصلی
فقط نصب APKهای اصلی برنامه
آزادی رم بیشتر
فریم ورک اصلی
اینو هم تست کنیم ببینیم چ قد رم خالی برا کاربر میزارهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
سلام 3000018 خیلی ممنون اگه کمک های شما نبود نمی تونستم پس برنامه CWM-Recovery به درد چی میخوره؟من حالا هم ایکس ریکاوری رو گوشیم نصبه و هم این
من فهمیدم سخت افزار گوشیم cypress هستش بعد از نصب مولتی تاچ cypress به وسیله ی ایکس ریکاوری مولتی تاچ گوشیم درست فعال نشده یعنی تو بازی سوکر 2011 مولتی تاچ کار نمیکنه اما تو یه بازی دیگه کار میکنمه شما نمیدونید مشکلش چیه؟
ببین دوست من عادل جان این 2 روشی که شما تو گوشیت نصب کردی برای نصب رام به دردت میخوره.این از این.
برای مولتی تاچم میتونی به صورت مجازی فعالش کرد برا بازیها بعضی از بازیها مولتی تاچ رو پشتیبانی میکنن بعضیا خیر البته تو x8که شما داری.شما چرا رام نصب نمیکنی من خودم pes2011رو گوشیم نصبه مولتی هم هست ولی مولتی تاچ گوشیمو فعال نکردم الان رامهایی اومدن که به صورت پیش فرض روشون مولتی تاچ فعاله یه رام با این قابلیت نصب کن دیگه نمیخواد مولتی تاچو فعال کنی بازم اگه پیشنهادی خواستی در مورد رام من در خدمتم ممنونم.
---------- Post added at 08:36 AM ---------- Previous post was at 08:34 AM ----------
من این رام الان تو گوشیم نصبه ولی مصرف باطریش خیلی بالاست وگرنه همه چیزش حرف نداره.
---------- Post added at 08:38 AM ---------- Previous post was at 08:36 AM ----------
به احتمال زیاد فایلی که دانلود کردین یا مشکل داره یا کامل دانلود نشده.
---------- Post added at 08:40 AM ---------- Previous post was at 08:38 AM ----------
دوست من فضای خالی رام تو رامهای کاستوم 100 مگابایت پیدا نمیکنی خیلی بهت حال بده 80 هست که اونم روزای اوله به نظر من بازم از لحاظ بازی رام میلاد از بقیه رامها بهتر جواب میده
خیلی ممنون 3000018 من رو بازی انگری بردز امتحان کردم مولتی تاچ فعال بود و کار میکرد خوب میتونی یه رام با قابلیت مولتی تاچ و حافظه زیاد یعنی در حد همین رام اصلی و با مصرف کم باتری بهم معرفی کنی
ممنون
اگه میشه لینک دانلود یا سایتی که اون رام رو داره هم برام بزار
بازم ممنون
مگه سخت افزار cypress تو گوشی ایکس 8 بهترین سخت افزار نیست و میشه راحت اونو مولتی تاچ کرد اون synaptics هست که مجازی مولتی تاچش فعال میشه
Last edited by adel.alizadeh1994; 26-10-2011 at 10:52.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)