تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 507 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 5068

نام تاپيک: تجربیاتی که داشتید و می تونه به بقیه توی زندگی کمک کنه اینجا بیان کنید(نقل قول ممنوع)

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

پروژه هاتون رو نزارید دقیقه نود، من همیشه آماده سازی و تحویل پروژه هام لحظه آخر هست، استرس و کمبود وقت و هزار تا دردسر دیگه... یعنی چندبار به ملکوت میرم و بر میگردم تا به نتیجه ای که خیلی راحت میشد رسید، برسم.

کاربر فعال انجمن ادبیات dourtarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

همیشه بهترین حس رو به خودتون داشته باشین(خودتون رو دوس داشته باشین)
    چه تو تنهایی چه تو جمع
    فکر کنم حسابی غافلگیر میشین وقتی بفهمین
    یکی دیگه حس خیلی مثبتی بهت داره و تو این حس رو از خودت دریغ کردی

3. 12 کاربر از dourtarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

الان که فصل امتحاناته و اکثر امتحانا فشرده هستش ، بعد از امتحان سریعا به فکر امتحان بعدی باشید ، تجربه ثابت کرده ،
    اونایی که وقت بیشتری دارند (مثلا یک روز یا دو روز) براشون وقت کم میاریم - تفریح بعد امتحان تعطیل

5. 16 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Йeda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    221B

پيش فرض

دوستان یک تجربه درباره امتحانات:
    برای برخی درس ها زمان زیادی داریم می توانیم از این فرصت برای خواندن درس هایی که فرصت ندارند استفاده کنیم و حتما
    قبل از شروع برای خواندن امتحانات یک برنامه ریزی داشته باشید ،حتی خیلی اندک و کوتاهـ...

7. 10 کاربر از Йeda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بعضی جاها باید خودتون رو نشون بدید، شاید ویژگی ها و دانسته های شما برای خودتون عادی و تکراری باشن ولی برای خیلیا ممکنه اعجاب انگیز باشه

Sent from XPERIA TX using Tapatalk 2

9. 10 کاربر از smfazel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

کارت‌های هدیه بانک‌ها، را بعنوان هدیه به دیگران ندهید!
    (همان روش سنتی گذاشتن پول در پاکت نامه بهتر است!)

من تو این چند روز 3 تا کارت هدیه را از 3 بانک تجارت و پاسارگارد و سینا در خودپردازهای ملی و ملت امتحان کردم و فقط یکی از کارت‌های هدیه را توانستم از خودپرداز یک بانک دیگه پول‌اش را برداشت کنم چون موجودی‌ آن دو کارت دیگر را صفر اعلام می‌کرد! و برای آن 2 تا کارت دیگر مجبور شدم بروم بانک صادر کننده کارت و پول‌اش را برداشت کنم!

11. 9 کاربر از ehsan_iace بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

برای هر مسیله ای خودتونو ناراحت نکنید (مخصوصا برای نمره و درس)
    که زندگی بی ارزش تر از این حرفاست
    و ثانیه ای که گذشت دیگه قابل برگشت نیست

13. 12 کاربر از neda_traveler بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام .خواهش میکنم این متن من رو تا آخر مطالعه کنید

من در طول هفته چند شب با ماشینم میرم کلاس زبان و آخر شب حدودای ساعت 10:30 دقیقه میام خونه.امشب هم مثه شبهای دیگه داشتم از کلاس برمیگشتم که یه تجربه تلخ/شیرین/خوب/بد اتفاق افتاد.نمیدونم کدومشو باید انتخاب کنم.حالا عرض میکنم چرا اینا با هم بود
    من هر شبی که از کلاس برمیگردم برای خانواده هم از سر راهم نان میخرم.امشب هم رفتم و طبق معمول نان خریدم.سر راه من به خونه یه بیماستان بچه های معلول هست که تقریبا میشه گفت که از کنار در اون بیمارستان رد میشم.درب ورودی این بیمارستان هم داخل یه کوچه هست.همینکه از چهار راه نزدیک بیمارستان دور زدم دیدم که یه مرد و زن جوون به همراه بچشون سر کوچه بیمارستان نشستن رو زمین.به نظر میرسید که مشکلی دارن.من از اونجا رد شدم اما دلم طاقت نیاورد و نتونستم برم.دوباره دور زدم و رفتم پیششون و به مرد گفتم که چرا اینجا نشستن.مرده بنده خدا در عین حال که داشت مخفیانه اشک میریخت گفت که بچش مریضه و یه آدم بیشعوری بهش گفته که بشین همینجا تا برم برات پول بیارم.اما از ظهر طرف رفته که رفته و این بندگان خدا از ظهر تا حالا نشستن و منتظر این بنده خدا.
    من یه پولی تو جیبم بود که میخواستم باهاش یه فلش بخرم.اما دیدم که وقتی هموطنم نیاز داره تو دلم گفتم گور بابای فلش.کل پولشو دادم بهش به علاوه یه نون داغ سنگک.بنده خدا زنش از بس نشسته بود رو زمین داشت از حال میرفت.نمیدونم چطوری باید بهتون بگم اما خودم هنوز هم تو شک هستم.بعضیا چقدر پست هستن که بنده خدارو اینطوری سر کار گذاشتن.این بنده خدا گفت که فقط لنگه 150 هزار تومنه.
    من از اونجا اومدم خونه و به مادرم این قضیه رو گفتم.دیدم که مادرم رفت یه پولی آورد و بهم گفت که این پولو گذاشته بودم کنار که خرج مستمند بکنم.بگیر و ببر بهشون بده.منم با خوشحالی بردم به یارو دادم.نمیدونید طرف چقدر خوشحال شد.فکر میکنم نصف پول طرف آماده شد.
    میدونم بعضی از شماها الان میگید که حالا یه پولی به اون بنده خدا کمک کردی.که چی؟میخوای پزشو بدی؟؟
    من این حرفا نزدم که بگم وضعم خیلی خوبه و یا خیلی دست و دلبازم.هرکسی برای خودش مشکلاتی داره.من نمیگم به فکر مشکلات خودتون نباشید.گاهی اوقات به فکر مشکلات دیگران هم باشید.شاید فقط با یه مشاوره بتونید مشکلش رو حل کنید.من به این اعتقاد دارم که میگن از هر دستی بگیری از همون دست هم پس میگیری.
    الان داره بارون میاد.یه لحظه خودتونو بزارید جای طرف.تو یه شهر غریب با زن و بچه تو این سرمای شب بدون سرپناه و زیر بارون رو آسفالت سرد بشینید.چه حالی بهتون دست میده؟

پروفشنال + f.a.r.i's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

اینم یک تجربه در دانشگاه :

هر کی کی توی دانشگاه موقع درس خوندن و یا کوئیز داشتن و یا امتحان از این حرف ها میگه :

ولش کن بابا - بعدا میخونیم - بابا بی خیال - اصلا براری کوئیز نخوندم - موقع امتحان برسونی ها و از این حرف هایی که نشون میده اصلا نخونده شما باور نکنید اتفاقا این افراد از همه بیشتر خوندند و میخوان که روی شما تاثیر منفی بزارن که شما هم از درس خوندن غافل بشین و خودشون نمرشون بالاتر بره .

این تجربه رو همه دانشجو ها میدونند چی میگم .

موفق باشید .

16. 13 کاربر از + f.a.r.i بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه neda_traveler's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

افرین بر شما دوست عزیز اقای  [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    بسیار عالی
    حتما جواب این کارتونو تو همین دنیا میبینید
    ...........
    من یک صحبتی دارم با دوستانی که عاشق شدن
    دوستان فکر نکنید اگر عاشق کسی هستید تا اخر این عشق همین طوری ادامه داره 
    مسایل اقتصادی خیلی تو زندگی تاثیر میذاره و باعث کم رنگ شدن و حتی از بین رفتن عشق میشه 

و مسیله دوم اینکه فکر نکنید عشق فقط یک بار در زندگی به وجود می اید و اگر کسی از دست دادید پس تا اخر عمر مثل اونو نمی تونید بدست بیارید و تنها شدید
    بلکه مطمین باشید کسی بهتر از اون نفر قبلی بدست میارید 
    پس خودتونو بخاطر مسایل عشقی اذیت نکنید مخصوصا در دوران دبیرستان و دانشگاه
    Last edited by neda_traveler; 20-05-2013 at 09:44.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •