سلام
دوست عزیز با این امکاناتی که شما گفتین من به شما MediaPad 10 FHD رو پیشنهاد می کنم.
سلام
دوست عزیز با این امکاناتی که شما گفتین من به شما MediaPad 10 FHD رو پیشنهاد می کنم.
اگر به 8 اینچ راضی شوید!بدون شک Samsung Galaxy Note 8.0 بهترین انتخاب برای شما خواهد بود هم صفحه نمایش خوبی داره برای خواندن کتاب (تراکم پیکسل 189 پیکسل در هر اینچ، برای خواندن کتاب تراکم پیکسل بالای 180 در تبلتها عالیست) به علاوه پردازنده قدرتمند و ساپورت فیلم Full-HD و داشتن اسلات MicroSD برای ارتقای حافظه، سیم کارت خور هم هست و تماس تلفنی هم پشتیبانی میکنه! صفحه اش هم هم با کیفیته و هم مولتی تاچ (تا 10 انگشت همزمان!) هست، کلاً مطابق نیازهای شما
قیمتش هم حدود 1.5 هست، اتفاقاً به نظرم بهترین سایز واسه تبلت نه 7 اینچ هست (کمی کوچکه به نظر من) و نه 10 اینچ (از اونجایی که بزرگه حملش سخت میشه و در عمر باتری نیز تأثیر منفی میگذاره) به نظر بنده همین 8 تا 9 اینچ بهترین سایز میتونه باشه واسه تبلت.
![]()
آقا تا یک میلیون چی بگیرم؟....
انتخاب زیاده...
One S
One SV
V
TX
S
SP
SL
Last edited by vahidsport; 18-08-2013 at 12:35.
شما نیاز هاتو از یه گوشی اولیوت بندی کن،بعد بپرس.اینطوری بهتر میشه راهنمایی کرد.
اگه اهل مطالعه هستید همون N10 تو تبلت های اندرویدی بهترین گزینست چون صفحه نمایش عالی ای داره و واسه مطالعه حتما باید تراکم پیکسل بالای 250 باشه و گرنه به شدت خستگیه چشم میاره. البته کلا مطالعه زیاد تو هر تبلتی چشمتون رو بالاهره خسته میکنه اونم دلیلش بخاطر نور پس زمینس. اگه یه گوشیه اندرویدی دارید میتونید از وای-فای هات اسپات استفاده کنید و از اینترنت گوشیتون استفاده کنید(البته یکم مصرف باتری هات اسپات بالاست)
اگه گوشیه اندرویدی دارید بهتره یه نگاهی هم به اکوسیستم IOS بندازید IPad 4 یکی از بهترین هاست...
البته اگه زیاد اهل مطالعه نیستید کلی تبلت واسه انتخاب هست فقط یه مدل که بورس ومحبوب هست رو انتخاب کنید.
Last edited by Pedram_mrn; 18-08-2013 at 16:03.
بین این گزینهها بیشتر Sony Xperia SP و HTC One S به نظر بهتر هستند. البته Xperia T هم نسبت به قیمتش و بهصرفهتر بودنش گزینه خوبیه.
تنها گوشی هوشمند فولاچدی ضدآب>؟!؟پس Xperia Z و Galaxy S4 Active این وسط هویج بودن؟؟
![]()
دوستان دست شما درد نکنه بالاخره ایسوس فون پد نسخه32گیگیش رو خریدم منکه خیلی ازش راضی هستم اگه خواستید تا 1 میلیون به کسی تبلت پیشنهادکنید به نظر من این تبلت فوق العاده هستش
وقتی دوستم دید اون مشتاق شد که یکدونه بخره اما پولش درحد 550 تومان هستش شما یک تبلت عالی توهمین رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید
(البته میخوام تو بازی ودیدن فیلم وخواندن PDFسنگ تموم بزاره)راستی امروزعصرمیخوایم بریم که واسش یک تبلت بخریم
دوستان ببخشید این سوال رو اینجا پرسیدم دفعه آخرم هستش
ممنون
Last edited by asrema; 21-08-2013 at 08:49.
تو رنج 500 تومن بهترین انتخاب از برندی معتبر به نظرم Asus Memo Pad ME172V هست.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)