تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 646 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

داره خودمونی میشه AM1R95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

سلام دوستان من یک سوال درمورد تبلت ها ذهنم رومشغول خودش کرده ببخشید که اینجا سوال میکنم ولی من یکیار تو قسمت تبلت ها یک سوال پرسیدم چند روز درانتظاربودم که یکی بیادوجواب بده
    من یک تبلت 10 اینچ میخوام که البته چندمورد رو هم مدنظردارم اما هرتبلتی که میخوام بگیرم میبینم که یک چیزی داره که همون باعث میشه من از اون مدل صرف نظر کنم
    مثلا من عاشقnexus10 هستم ولی چون سیمکارت نمیخوره ومن دوست دارم که از اینترنت تلفن استفاده کنم درضمن فکر میکنم سخت افزارش نسبت بهnexus7 جدید ضعیف تره وهمین دوعامل باعث شده که بهnexus10فکرنکم
    اماnot10.1همه چیزش خوبه ولی رزولوشن وکیفیت صفحه اش میگن پایینه به همین خاطرم نمیتونم به این مدل فکرکنم
    یکجورایی هم عاشقnexus7 جدید واون مدلی که سیم کارت میخوره شدم ولی من میگم وقتی دارم یک تبلت میگیرم خوب چرا صفحه10اینچ نگیرم؟ برای همین فعلا از این مدل چشم پوشی کردم
    خوب دوستان لطفا در همین رنچ 1.5میلیون اگه تبلتی میشه بهم معرفی کنید
    سلام

دوست عزیز با این امکاناتی که شما گفتین من به شما MediaPad 10 FHD رو پیشنهاد می کنم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان من یک سوال درمورد تبلت ها ذهنم رومشغول خودش کرده ببخشید که اینجا سوال میکنم ولی من یکیار تو قسمت تبلت ها یک سوال پرسیدم چند روز درانتظاربودم که یکی بیادوجواب بده
    من یک تبلت 10 اینچ میخوام که البته چندمورد رو هم مدنظردارم اما هرتبلتی که میخوام بگیرم میبینم که یک چیزی داره که همون باعث میشه من از اون مدل صرف نظر کنم
    مثلا من عاشقnexus10 هستم ولی چون سیمکارت نمیخوره ومن دوست دارم که از اینترنت تلفن استفاده کنم درضمن فکر میکنم سخت افزارش نسبت بهnexus7 جدید ضعیف تره وهمین دوعامل باعث شده که بهnexus10فکرنکم
    اماnot10.1همه چیزش خوبه ولی رزولوشن وکیفیت صفحه اش میگن پایینه به همین خاطرم نمیتونم به این مدل فکرکنم
    یکجورایی هم عاشقnexus7 جدید واون مدلی که سیم کارت میخوره شدم ولی من میگم وقتی دارم یک تبلت میگیرم خوب چرا صفحه10اینچ نگیرم؟ برای همین فعلا از این مدل چشم پوشی کردم
    البته محصولاتnexusچون نرم افزارش ازطرف گوگل ساپورت میشه پس برای آمدن نسخه های جدید اندروید خیلی خوبه
    راستی اگه میشه تبلتی که معرفی میکنید قابلیت های زیر رو داشته باشه
    1-سیم کارت بخوره(قابلیت تماس وsmsنداشت اصلا ایراد نداره چون یک گوشی معمولی واسه اینکار دارم ولی میخوام سیم کارت بخوره که از اینترنت سیم کارت استفاده کنم)
    2-برای خواندنPDFودیدن فیلم های فولHD ازصفه نمایش عالی بهره مند باشه
    3-بازی های HD روبدون کوچکترین لک اجرا کنه
    4-اندروید بالایی داشته باشه و به نسخه های بالاتر قابل آپدیت باشد
    5-قابلیت مولتی تاچ داشته باشد
    لطفا به سوال من پاسخ دهید ویک خواهشی دارم که لطفا نگید این سوال جاش اینجانیست وباید در بخش مربوطه پرسیده شود
    من فردا میخوام برم یک تبلت بگیرم اگه وقت برای صبرکردن داشتم حتما تو بخش مربوطه این سوال رو میپرسیدم
    ببخشید که این همه نوشتم
    اگر به 8 اینچ راضی شوید! بدون شک Samsung Galaxy Note 8.0 بهترین انتخاب برای شما خواهد بود هم صفحه نمایش خوبی داره برای خواندن کتاب (تراکم پیکسل 189 پیکسل در هر اینچ، برای خواندن کتاب تراکم پیکسل بالای 180 در تبلت‌ها عالیست) به علاوه پردازنده قدرتمند و ساپورت فیلم Full-HD و داشتن اسلات MicroSD برای ارتقای حافظه، سیم کارت خور هم هست و تماس تلفنی هم پشتیبانی میکنه! صفحه اش هم هم با کیفیته و هم مولتی تاچ (تا 10 انگشت همزمان!) هست، کلاً مطابق نیازهای شما قیمتش هم حدود 1.5 هست، اتفاقاً به نظرم بهترین سایز واسه تبلت نه 7 اینچ هست (کمی کوچکه به نظر من) و نه 10 اینچ (از اونجایی که بزرگه حملش سخت میشه و در عمر باتری نیز تأثیر منفی میگذاره) به نظر بنده همین 8 تا 9 اینچ بهترین سایز میتونه باشه واسه تبلت.

آخر فروم باز vahidsport's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    تو کامپیوتر-تهران

پيش فرض

آقا تا یک میلیون چی بگیرم؟....

انتخاب زیاده...
    One S
    One SV
    V
    TX
    S
    SP
    SL
    Last edited by vahidsport; 18-08-2013 at 12:35.

آخر فروم باز LEO.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتخاب زیاده...
    One S
    One SV
    V
    TX
    S
    SP
    SL
    شما نیاز هاتو از یه گوشی اولیوت بندی کن،بعد بپرس.اینطوری بهتر میشه راهنمایی کرد.

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

البته محصولاتnexusچون نرم افزارش ازطرف گوگل ساپورت میشه پس برای آمدن نسخه های جدید اندروید خیلی خوبه
    راستی اگه میشه تبلتی که معرفی میکنید قابلیت های زیر رو داشته باشه
    1-سیم کارت بخوره(قابلیت تماس وsmsنداشت اصلا ایراد نداره چون یک گوشی معمولی واسه اینکار دارم ولی میخوام سیم کارت بخوره که از اینترنت سیم کارت استفاده کنم)
    2-برای خواندنPDFودیدن فیلم های فولHD ازصفه نمایش عالی بهره مند باشه
    3-بازی های HD روبدون کوچکترین لک اجرا کنه
    4-اندروید بالایی داشته باشه و به نسخه های بالاتر قابل آپدیت باشد
    5-قابلیت مولتی تاچ داشته باشد
    لطفا به سوال من پاسخ دهید ویک خواهشی دارم که لطفا نگید این سوال جاش اینجانیست وباید در بخش مربوطه پرسیده شود
    من فردا میخوام برم یک تبلت بگیرم اگه وقت برای صبرکردن داشتم حتما تو بخش مربوطه این سوال رو میپرسیدم
    ببخشید که این همه نوشتم
    اگه اهل مطالعه هستید
    همون N10 تو تبلت های اندرویدی بهترین گزینست چون صفحه نمایش عالی ای داره و واسه مطالعه حتما باید تراکم پیکسل بالای 250 باشه و گرنه به شدت خستگیه چشم میاره. البته کلا مطالعه زیاد تو هر تبلتی چشمتون رو بالاهره خسته میکنه اونم دلیلش بخاطر نور پس زمینس. اگه یه گوشیه اندرویدی دارید میتونید از وای-فای هات اسپات استفاده کنید و از اینترنت گوشیتون استفاده کنید(البته یکم مصرف باتری هات اسپات بالاست)

اگه گوشیه اندرویدی دارید بهتره یه نگاهی هم به اکوسیستم IOS بندازید IPad 4 یکی از بهترین هاست...

البته اگه زیاد اهل مطالعه نیستید کلی تبلت واسه انتخاب هست فقط یه مدل که بورس ومحبوب هست رو انتخاب کنید.
    Last edited by Pedram_mrn; 18-08-2013 at 16:03.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

انتخاب زیاده...
    One S
    One SV
    V
    TX
    S
    SP
    SL
    بین این گزینه‌ها بیشتر Sony Xperia SP و HTC One S به نظر بهتر هستند. البته Xperia T هم نسبت به قیمتش و به‌صرفه‌تر بودنش گزینه خوبیه.

7. این کاربر از Faramarz-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای poonel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    زیـر خـط فـقـر

پيش فرض SONY Xperia Z Ultra

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تنها گوشی هوشمند فول‌اچ‌دی ضدآب>؟!؟ پس Xperia Z و Galaxy S4 Active این وسط هویج بودن؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2013

پيش فرض

دوستان دست شما درد نکنه بالاخره ایسوس فون پد نسخه32گیگیش رو خریدم منکه خیلی ازش راضی هستم اگه خواستید تا 1 میلیون به کسی تبلت پیشنهادکنید به نظر من این تبلت فوق العاده هستش
    وقتی دوستم دید اون مشتاق شد که یکدونه بخره اما پولش درحد 550 تومان هستش شما یک تبلت عالی توهمین رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید
    (البته میخوام تو بازی ودیدن فیلم وخواندن PDFسنگ تموم بزاره)راستی امروزعصرمیخوایم بریم که واسش یک تبلت بخریم
    دوستان ببخشید این سوال رو اینجا پرسیدم دفعه آخرم هستش
    ممنون
    Last edited by asrema; 21-08-2013 at 08:49.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان دست شما درد نکنه بالاخره ایسوس فون پد نسخه32گیگیش رو خریدم منکه خیلی ازش راضی هستم اگه خواستید تا 1 میلیون به کسی تبلت پیشنهادکنید به نظر من این تبلت فوق العاده هستش
    وقتی دوستم دید اون مشتاق شد که یکدونه بخره اما پولش درحد 550 تومان هستش شما یک تبلت عالی توهمین رنج قیمت چی پیشنهاد میکنید
    (البته میخوام تو بازی ودیدن فیلم وخواندن PDFسنگ تموم بزاره)راستی امروزعصرمیخوایم بریم که واسش یک تبلت بخریم
    دوستان ببخشید این سوال رو اینجا پرسیدم دفعه آخرم هستش
    ممنون
    تو رنج 500 تومن بهترین انتخاب از برندی معتبر به نظرم Asus Memo Pad ME172V هست.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •