درایورهاش رو نصب کنید حله.
درایورهاش رو نصب کنید حله.
نرم افزار samsung kies نصب کن
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
گوشی سامسونگ core prime خاموش شده . دکمه پاور میزنی یبار ویبره میزنه و دیگه هیچ واکنشی گوشی نداره.به کامپیوتر وصل میکنی گوشی شناسایی میشه ولی اطلاعاتی نشون داده نمیشه!
علت چیه؟
سلام
من مشکلی عجیبی پیدا کردم با گوشی اونم اینکه کارت حافظه ی جانبی گوشی روش اطلاعاتی ذخیره نمیشه ( مثل حالت read only ) / اطلاعات از روش بدون مشکل خونده میشه، تو پی سی روش اطلاعات رایت میشه. فرمت میشه وقتی گوشی را به همراه کابل به پی سی وصل میکنم. ( در حالتیکه با آداپتور وصل میکنم فرمت نمیشه ) و برخی اقدامات مثل چک دیسک را انجام دادم. با نرم افزار hdtune چک کردم در تب health مشکلی نداشت. فرمت کردم و اطلاعات را دوباره ریختم روش. ولی باز وقتی در گوشی دیفالت محل ذخیره سازی برنامه ها را مثلا روی حافظه sd میزارم چیزی روش ذخیره نمیشه. ( روی حالت پیش فرض داخلی مشکلی وجود نداره ولی خب فضا کم میاد )
موسیقی های روی sd به راحتی اجرا میشه و اصولا مشکلی در خواندن نیست، در نوشتن هم روی پی سی مشکلی نیست ولی تو خود گوشی نمیدونم مشکل از کجاست؟
سلام
گوشی sony wt19i دارم .از موقعی که بلوتوثش رو روشن کردم از اون به بعد ری استارت میشه....با فلش تولز هم یخوام فلش کنم ارور processing of loader.sin finished white errorنمی دونم چیکار کنم اگه میشه راهنمایی کنید
Volume Up + Home + Power button برای چند ثانیه نگه دارید تا دستگاه ریست بشه
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
بردم تعمیرگاه گفت که ic تغزیه ویه قطعه دیگه مربوط به ال سی دی که یادم نیست چیه سوخته و حدود صد تومن هزینشه. چون زمین خورده بود احتمال ایراد سخت افزاری میدادم.این دکمه ها هم نگه داشتم ولی گوشی واکنشی نداشت
Sent From My XPERIA M4
سلام.
اون کلیدهایی که دوستمون فرمودن برای ریست نیست ، اون کلید ها گوشی رو میبره توی ریکاوری مود برای ریست کردن گوشی در این حالت 10 ثانیه کلید پاور و کلید ولوم پایین رو نگه دارید گوشی ریست میشه (البته این راه ریست کردن گوشیهای سامسونگ هست )![]()
سلام .
اگر بعد از نصب درایور سامسونگ مشکلتون حل نشد (کایس هم که نصب بکنید درایور سامسونگ نصب میشه ) به قسمت دولوپر آپشن برید و تیک یو اس بی دیباگینگ اگر نخورده بود بزنید.![]()
همه ی این کارها رو کردم ولی بازم جواب نداد!! [emoji30]
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)