دوستان من 3400 تا با ماشین رفتم
وقتی توی سرعت پایین مثلا ترافیک ترمز میگیرم لنت ها سوت میکشن البته خیلی شدید نیست اما قابل شنیدن هست
توی این 3400 تا هم خیلی از ترمز استفاده غیرمعمول و شدید انجام ندادم
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
دوستان من 3400 تا با ماشین رفتم
وقتی توی سرعت پایین مثلا ترافیک ترمز میگیرم لنت ها سوت میکشن البته خیلی شدید نیست اما قابل شنیدن هست
توی این 3400 تا هم خیلی از ترمز استفاده غیرمعمول و شدید انجام ندادم
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
سوت کشیدن لنت ها در بیشتر مواقع طبیعیه و بعد مدتی رفع می شه
ولی شما چرخ های جلو رو باز کن و وضعیت لنت ها و دیسک رو چک کن ببین دیست لبه ننداخته
این صداها بیشتر بخاطر جنس لنتی هست که استفاده کردن و عادیه
تست فنی تندر 90 اتوماتیک توسط خبرنگاران در پیست آزادی + تصاویر تست
برای مشاهده جزئیات و تصاویر به لینک زیر مراجعه کنید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا ریویو ی جالبی نبود عکس از داخل ماشین (از شیفتر اتوماتیک نذاشته بود).بیشتر از نصف بحثش هم در مورد تاریخچه ی النود و اینجور مباحث دیگه بود.اصلا نگفته تو تست درگ اختلاف شتابش با مدل دستی چقدره.سقف سرعت با دستی چقدر تفاوت داره ؟ آیا تیپ ترونیکه یا معمولی؟
حالا از کی وارد بازار میشه ؟ فکر کنم 40 تومن قیمت بزنن براش.
این عکس از شیفترش :
![]()
توی لینک زیر مشخصات فنی تندر اتومات و قیمتش رو به درهم امارات زده که به نرخ دلار 3500 تومن یا درهم 970 تومنی حساب کنی همون 40 تومن میشه که فکر کنم یه 20 تومنی حق گمرک و مالیات و اینا بکشن روش و با قیمت 60 تومن با هزار منت بدن دست ملت تازه این نسخه ی رومانیایی هست و نه ایران خودرویی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو سایت مجله ماشن نوشته تیپ ترونیک هم هست ! الان این اهرم تعویض دندهای که اینجا هست چجوریه !؟ کم و زیاد دستیش همون N-D میشه !؟ بعد یه سوال دیگه برای تیپ6 و وی9 هم تیپ ترونیکه !؟
آره دیگه چون کنارش +- زده.
تا بیاد تو بازار ببینیم اتوماتش خوب جواب می ده اگه خوب بود می شه به فکر تبدیل کردن به اتومات بود
البته اگه وسایلش تو بازار عرضه بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)