سلام دوستان می خواستم بپرسم ترافیک 6 گیگ برای سه ماه کم نمییاد؟ (برای یه کاربر معمولی)
نه متاسفانه این سرور اختصاصی است و تحت نظارت مرکز مدیریت توسعه ملی اینترنت (متما) می باشد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان چرا تو صبا نت نمیشه از طریق bridge به wireless مودم کانکت شد؟
با سلام
اگه صرفا وبگردی کنید نه کم نیست
اما اگه دانلود و ... هم داشته باشید کم میاد
موفق باشید.
سلام
دوست گرامی جهت حفظ امنیت اکانت شما مک آدرس برای همه کاربران فعال است
قبل از اینکه به صورت Bridge کانکت شوید باید مودم خود را خاموش کرده و از طریق پشتیبانی فنی یا نمایندگی فروش که سرویس گرفته اید درخواست ریست کردن مک را بدهید تا بتوانید کانکت شوید.
سلام
صبانت سرویس 6 گیگ نداره مگر از بعضی از نمایندگی هاش بخوای بگیری که با عرض شرمندگی سرت کلاه میره اینطوری
یه سری به این تاپیک بزن
شما از نمایندگی مرکزی سرویس بگیرکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sabanet.ir
اینم لیست ترافیک+ قیمت ها ، سرویس 1 ماهه نداره سرویس ها از سه ماهه 9 گیگ شروع میشه به بالا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام . من از صبانت 3 ساله سرویس 128 خانگی گرفتم . چند روز دیگه اسباب کشی دارم اما بررسی کردم دیدم شماره تلفن منزل جدیدم توی همین مرکز مخابراتی هست که الان هستم . یعنی هر دو شماره تلفن مربوط به یک مرکز مخابراتی میشه . میخواستم ببینم میشه صبانت این انتقال پورتشو برام انجام بده تا بتونم سرویسمو جابجا کنم بدون اینکه سرویسمو قطع کنن؟ آیا کسی تاحالا اینکارو کرده؟
اینم نتیجه تست سرعت من
![]()
Last edited by kali; 10-06-2011 at 15:15.
الآن ما مبتدي هستيم ديگه!؟و تمام مشكلات رو ميدازيم گردن ISP
من اون مشكليو كه شما ميگي نداشتم... هميشه چشم به ترافيك رفتو برگشت هست.. هيچ موقع بيگدار به آب نميزنم
حساب كن مثلا 200 مگ ترافيكت مونده و ميخواي يه فايل 100 مگي رو دان كني ( قبلشم تمام نرم افزارارو off update ميكنيم) حالا بعد از دانلود بيا صفحه ريز مصرف ببينالبته اگه حجم موقع دانلود تموم نشده باشه!
دوست عزيز موقغي كه يه حرفي ميزني سنجيده و با احترام بگو يعني چي كاربر مبتدي![]()
منم همین رو گفتم.فقط همین رو میگن ... !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)