تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 827 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام

دوستان من یک هارد اکسترنال 750 تا 1T میخوام , قیمتشم مهم نیست , لطفا بهترین جنس یا اجناس بازار رو معرفی کنید .

2. آیا هارد اکسترنال بی سیم در بازار ایران موجود هست ؟ اگر هست لطفا معرفی کنید , قیمتش چنده ؟ و از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ و آیا خرید هارد اکسترنال بی سیم را توصیه میکنید ؟

آیا هارد GoFlex Satellit Mobile Wireless Storage در بازار ایران آمده و موجود است ؟ اگر آمده قیمتش چقدر میباشد و از کجا میتوان تهیه اش کرد ؟!

با تشکر
    سلام
    نوع استفاده رو نگفتین . نمیدونم هارد پرتابل میخواهید یا دسکتاپی ولی با توجه به اینکه قیمتش برای شما مهم نیست و همچنین تا یکترا میخواهید پیشنهادم اینه که هارد پرتابل رو بخرید که کم دردسر هست و جابجایی هم راحتتر هست چون هاردهای دسکتاپی بزرگ و جاگیر هست ضمن اینکه برای راه اندازی باید از آداپتور برق هم استفاده کنید .
    اما هاردهای پرتابل هم دردسر خاصی دارد به نام کمبود ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی که کم پیش میاد و میتونین به راحتی از این مشکل پیشگیری کنید . مثلا اتصال هارد به پشت کیس یا اگر لپتاپ هست به برق متصل باشه و از کابل رابط یا usb هاب هم استفاده نشه .

تنوع هاردهای پرتابل در بازار خیلی زیاده اما در حال حاظر وسترن و سیگیت بهترین هستن مدلهای ضد ضربه و ضد آب هم مدل silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم .
    وسترن هم مدل My Passport Essential SE که تا یک ترابایت هست و usb3 داره
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    پرتابل سیگیت FreeAgent GoFlex هم که دو مدل هست .
    مدل عادی که 5400 دور هست و مدل pro که 7200 دور هست و در پست زیر راجع به هاردهای سیگیت به طور کامل توضیح دادم انتخاب با خودتون هست .
    کد:
    راجع به اون مدل هاردی که میخواهید باید با شرکت سازگار صحبت کنید و بپرسید که آیا اون مدل رو داره یا خیر . در مورد هارد بیسیم باید بگم که مهم router هست نه هارد ، شما باید یه router بخرید و هارد رو به آن متصل کنید تا صورت وایرلس به اشتراک بگذارید .
    Last edited by ata.royalfalcon; 26-09-2011 at 20:56.

2. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

والا رفیق ، من هفت تا هارد اکسترنال وسترن دارم که هروقت روشن میکنم حتما از یه فن پرقدرت برای جابجایی هوا و خنک کردن استفاده میکنم در اینصورت دمای هارد حدودا 42 درجه هست اما یه بار از فن استفاده نکردم و دماش تا 47 درجه رفت . در هرحال از اونجایی که از هارد اینترنال گرین استفاده شده حداکثر دمای مجاز 60 درجه هست پس فکر نمیکنم مشکلی از بابت دما وجود داشته باشه .
    قبلا هم گفتم و بازهم میگم هروقت قراره هارد به مدت طولانی روشن بمونه حتما یه فن 12 سانتی پشتش بذارید . ضمنا هاردهام سر و صدا هم نداره .

رفیق ، از هفت هارد اکسترنالم شش تای اون مدل الایت هست که اتفاقا مدل خوبی هست ولی الان دیگه تولید نمیشه و پیدا کردنش کار سختی هست . البته من قبلا این مدل رو تو فروشگاه زیتون در مرکز کامپیوتر پایتخت دیده بودم ولی نخریدمش و به جاش مدل اسنشیال رو خریدم . چون مدل الایت فقط usb2 داره که قدیمی و از دور خارج و خریدش به مصلحت نیست .

راجع به سرعت read پایین هارد دستتون نمیشه همینطوری اظهار نظر کرد اول باید تست گرفته بشه و سپس در مقایسه با سایر برندها ، اظهار نظر کرد اگر تاپیک زیر رو بخونید متوجه میشوید که تا زمانیکه از usb2 استفاده بشه سرعت پایینی خواهید داشت و تقریبا اکثر برندها سرعت مشابهی دارند چون تمامی هاردها به راحتی تمام پهنای باند usb2 رو پر میکنن ولی اگر ار usb3 استفاده بشه سرعت خیلی بالا خوواهد بود .
    کد:
    عکس زیر قدیمی هست و هارد اسنشیال رو هنوز نخریده بودم . هاردهامو داخل کمد کوچیک میذارم

خیلی ممنون از راهنماییت. از تجربه شما استفاده میکنم و اسنشیال 2 ترابایت یو اس بی 3.0 145 تومنی رو میخرم. فقط چرا اینقد تفاوت قیمت زیاده. یکی میگه 14 اون یکی 170!!! به هر حال ممنون.

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    نوع استفاده رو نگفتین . نمیدونم هارد پرتابل میخواهید یا دسکتاپی ولی با توجه به اینکه قیمتش برای شما مهم نیست و همچنین تا یکترا میخواهید پیشنهادم اینه که هارد پرتابل رو بخرید که کم دردسر هست و جابجایی هم راحتتر هست چون هاردهای دسکتاپی بزرگ و جاگیر هست ضمن اینکه برای راه اندازی باید از آداپتور برق هم استفاده کنید .
    اما هاردهای پرتابل هم دردسر خاصی دارد به نام کمبود ولتاژ و در نتیجه عدم راه اندازی که کم پیش میاد و میتونین به راحتی از این مشکل پیشگیری کنید . مثلا اتصال هارد به پشت کیس یا اگر لپتاپ هست به برق متصل باشه و از کابل رابط یا usb هاب هم استفاده نشه .

تنوع هاردهای پرتابل در بازار خیلی زیاده اما در حال حاظر وسترن و سیگیت بهترین هستن مدلهای ضد ضربه و ضد آب هم مدل silicon power armor a80 رو پیشنهاد میدم .
    وسترن هم مدل My Passport Essential SE که تا یک ترابایت هست و usb3 داره
    کد:
    پرتابل سیگیت FreeAgent GoFlex هم که دو مدل هست .
    مدل عادی که 5400 دور هست و مدل pro که 7200 دور هست و در پست زیر راجع به هاردهای سیگیت به طور کامل توضیح دادم انتخاب با خودتون هست .
    کد:
    راجع به اون مدل هاردی که میخواهید باید با شرکت سازگار صحبت کنید و بپرسید که آیا اون مدل رو داره یا خیر . در مورد هارد بیسیم باید بگم که مهم router هست نه هارد ، شما باید یه router بخرید و هارد رو به آن متصل کنید تا صورت وایرلس به اشتراک بگذارید .
    ممنون از راهنماییتون , من همون هارد اکسترنال قابل حمل میخوام بگیرم

آیا این مدل هاردی که معرفی کردید در بازار ایران موجوده ؟ از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ آیا نمایندگی فروش داره ؟
    از مرکز خرید پایتخت میشه تهیه اش کرد ؟

مدل pro سیگیت رو از کجا میشه تهیه اش کرد ؟

و در آخر بین My Passport Essential Se و FreeAgent GoFlex Pro Ultra portable Drive کدام رو پیشنهاد میکنید ؟!

و اگر قرار باشه برند های western digital , seagate , silicon power , pqi , toshiba و adata را رده بندی کنید ترتیبشان به چه صورت خواهد شد ؟!

با تشکر

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از راهنماییتون , من همون هارد اکسترنال قابل حمل میخوام بگیرم

آیا این مدل هاردی که معرفی کردید در بازار ایران موجوده ؟ از کجا میشه تهیه اش کرد ؟ آیا نمایندگی فروش داره ؟
    از مرکز خرید پایتخت میشه تهیه اش کرد ؟

مدل pro سیگیت رو از کجا میشه تهیه اش کرد ؟

و در آخر بین My Passport Essential Se و FreeAgent GoFlex Pro Ultra portable Drive کدام رو پیشنهاد میکنید ؟!

و اگر قرار باشه برند های western digital , seagate , silicon power , pqi , toshiba و adata را رده بندی کنید ترتیبشان به چه صورت خواهد شد ؟!

با تشکر
    سلام
    اگر بتونین مدل FreeAgent GoFlex Pro Ultra portable Drive رو با کارتریج usb3 پیدا کنید کار خوبی کردین ولی این مدل بشدت کمیابه و احیانا پیداش هم نمیکنید پس میمونه مدل معمولی My Passport Essential Se در اخیرا در بازار خیلی فراوان شده ، اگر در تهران هستید میتونید برید مرکز کامپیوتر ایران یا پاساژ رضا در خیابان ولیعصر .

من توشیبا و وسترن رو در طبقه اول قرار میدم و در طبقه بعدی سیگیت و در طبقه سوم سیلیکون پاور و در آخر pqi و adata قرار میگیرند
    البته این نظر شخصی خودم هست و ممکنه دیگران موافق نباشد . اگر توشیبا واقعاً ساخت ژاپن باشه پس قرارگرفتن در طبقه اول کار درستی هست .

6. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه star Walker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مدل GoFlex Turbo که در پست مربوط به محصولات سیگیت معرفی کرده اید رو چی ؟ خرید این مدل رو پیشنهاد نمیکنید ؟! آیا این مدل هم مثل مدل pro کمیابه ؟!

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مدل GoFlex Turbo که در پست مربوط به محصولات سیگیت معرفی کرده اید رو چی ؟ خرید این مدل رو پیشنهاد نمیکنید ؟! آیا این مدل هم مثل مدل pro کمیابه ؟!
    اينجور مدلهاي خاص بشدت در بازار كميابه . در هر حال چون 7200 دور هست مزيتي نسبت به مدلهاي عادي دارن.
    راستي اون وسترنها بدنه اش زود خط و خش ميافته و بايستي يه كيف هم براشون بخري و همچنني بدنه اش ضد ضربه و ضد شوك هم نيستن

آخر فروم باز ŞHÍЯÍŃ's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    یه کلــبــه کوچــیکـــ

پيش فرض

سلام الان قیمت هارد 1ترا وسترن 32مگ بافر usb2 چند

ممنونم ازتون

کسی نیست جواب مارو بده

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام الان قیمت هارد 1ترا وسترن 32مگ بافر usb2 چند

ممنونم ازتون
    اگه 3.5 اینچی میخوای فقط وسترن دیجیتال بگیر. قیمت یک تراش هم الان تقریبا 100 تومان هست. اگه برای آرشیو فیلم و ... میخوای به نظرم 1ترا کم هست. البته قیمت 2 ترا رو ندارم.
    کسی نیست جواب مارو بده
    سلام
    عزيزم قيمتش تقريبا 100 هزارتومن هست حالا كمي بالاتر يا پايينتر

11. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه هارد خوب دسکتاپی 3T میخوام ( قیمتش هم مهم نیست )
    بین برند های موجود کدوم بهتر هست ؟
    خرید MyBook Essential رو یا FreeAgent GoFlex پیشنهاد میدید ؟؟ ( البته 3 ترابایتیش رو )
    اگه گزینه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    =====
    ببخشید دوستان الان این مدل هارد هم تو بازار پیدا میشه
    GoFlex Satellite™ Mobile Wireless Storage
    Last edited by hadiasadi; 27-09-2011 at 14:09.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستان من یه هارد خوب دسکتاپی 3T میخوام ( قیمتش هم مهم نیست )
    بین برند های موجود کدوم بهتر هست ؟
    خرید MyBook Essential رو یا FreeAgent GoFlex پیشنهاد میدید ؟؟ ( البته 3 ترابایتیش رو )
    اگه گزینه بهتری هم هست ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
    =====
    ببخشید دوستان الان این مدل هارد هم تو بازار پیدا میشه
    GoFlex Satellite™ Mobile Wireless Storage
    سلام
    اينجور حجمهاي بالا بهتره كه وسترن باشه .
    سيگيت رو توصيه نميكنم ، ظاهرا كيفيت كارتيجش پايينه و ممكنه مشكل ايجاد بشه البته قطعي هم نيست .

براي خريد مدلهاي خاص مثل GoFlex Satellite Mobile Wireless Storage بايد با شركت سازگار صحبت كنيد ، من تا به حال اين مدل رو تو بازار نديدم .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •