سلام
دوستان واسه اين مدل هميچين گانفيگي هست؟؟اگر آره حدودا چقدره قيمتش؟
cpu:core i5
ram:4gb
grafic:ati 5650 1gb
h.d.d:500gb
ممنون
سلام
دوستان واسه اين مدل هميچين گانفيگي هست؟؟اگر آره حدودا چقدره قيمتش؟
cpu:core i5
ram:4gb
grafic:ati 5650 1gb
h.d.d:500gb
ممنون
احتمالا باقیه هارد رو فرمت نکردن
دو تا راه داره دقیقا متوجه شی
راه اول با استفاده از نرم افزار Acronis Disk Director Suite Home که برا پارتیشن بندی هم خیلی خوبه
راه دوم با استفاده disk management خود ویندوز، روی my computer راست کلیک کن و manage رو بزن و توی پنجره جدید در سمت چپ disk management رو انتخاب کن، در سمت راست فضای هارد و حافظه های دیگه ای که به کامپیوتر متصله رو نشون میده، اگه دقت کنی پارتیشن هات هم هستن ، ببین چقدر از فضای هاردت فرمت نشده که گمونم با رنگ خاکستری نشون میده (نکته اینکه به هیچ وجه به پارتیشم های دیگت از این طریق دست نزن چون اطلاعاتت پاک میشه) اگه اون فضای شناخته نشده وجود داره براحتی میشه اضافش کرد
البته چون در ویندوز 7 محدودیت تعداد پارتیشن وجود داره احتمالا به این علت اون مقدار فضا رو پارتیشن بندی نکردن
اگه برا ساخت پارتیشن جدبد مشکلی بود، پیشنهاد من اینه با همون نرم افزار acronis فضای باقی مونده رو به یکی از پارتیشنات اضافه کنی، ابنجوری اطلاعاتت هم پاک نمیشه
---------- Post added at 03:02 PM ---------- Previous post was at 02:58 PM ----------
بله باید باشه
حدود قیمت با گارانتی 870 تومن![]()
من با همین کانفیگ گرفتم 850
سلامي دوباره
دوستان ممنون از جوابتون...
يه سوال ديگه اينكه همين مدل رو با همين كانفيگ منتهي با cpu core i3 يكي از دوستام گرفته 780 تومن
ميخواستم ببينم كه تاثير زياد يا برتري زيادي داره اين core i5 نسبت به core i3 كه حدود 50-60 هزار تومن بيشتر بدم به خاطرش؟؟
منظورم بيشتر توي گيم هست.
ممنون
سلام.اره هست اما قیمتش و باید دید از کجا می خوای بخری؟از پایتخت 860 می شه گرفت
من رم 56 گیگ و همین گرافیک و cpu 2.8 hard 640 و گرفتم 940 با موس کولر پد و کیف
Last edited by siamakfaraji; 01-03-2011 at 21:11.
دوستان جريان اين نوت بوك DELL - Inspiron N5010 / i7 - ALUMINIUM كه در سايت رايان صبا بفروش ميرسه چيه؟
اسمش در هيچ سايت معتبر خارجي وجود نداره!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من خيلي از مشخصات سخت افزاري، امكانات و قيمتش خوشم اومده و ميخوام تهيه اش كنم ولي چرا فقط در يك سايت آنهم ايراني وجود خارجي داره؟
قضيه چيه دوستان گلم؟
بله عزیزم.به قول یکی از دوستامون 50 یا 60 بیشتر بده اما بعدا خواستی بازی کنی نکشید اعصابت به هم ریخت ارزششو نداره![]()
خدمت شما دوست عزیز
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
i5 در پردازش های سنگین برتری داره
اگه بدون گارانتی 780 میدن، گرونه
شما باید کاربردت رو در نظر بگیری که i3 مناسبته یا i5
و در نهایت اگه 50-60 تومن زیاد یرات مهم نیست i5 رو بگیری بهتره
ممنون دوست عزيز
خيلي لطف كردي.
ضمنا ميشه نظر خودتون و ديگر دوستان رو هم راجع به اين مدل لپ تاپ (DELL - Inspiron N5010 / i7 - ALUMINIUM) بدونم؟
چون بعضي ها ميگن كه استحكامش از Vaio كمتره و تازه قطعاتش هم چينيه و سرعت و كيفيت قطعاتش هم پايينه!
شما با اين حرفها موافقين؟
Last edited by عليرضا خان; 02-03-2011 at 09:36.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)