لینک واسه دانلود نداره؟ من تا شنبه نیتونم برم بگیرم...
لینک واسه دانلود نداره؟ من تا شنبه نیتونم برم بگیرم...
تا 19 اسفند وقت هست که احتمال زیاد باز تمدیدشم میکنن..عجله نکن..
من اگه بخوام از الان شروع کنم که از همین امروز صبحم شروع کردم به خوندن...
تو این 4 ماهی که مونده میتونم 15000 تا 18000 منطقه 2 رو بیارم؟
رتبه ای که گفتم رتبه توی منطقه 2 منظورم بود..
رشته ریاضی.
می شه بپرسم هدفتون کدوم رشته و کدوم دانشگاه هست ؟
دانشگاه زاهدان.مکانیک روزانه!
آره خب شاید تعجب کنین ولی اینجا چون منطقه ی محرومه سهمیه ی زیادی دارن بچه های اینجا واسه دانشگاه..
واسه همین با این رتبه ها میشه قبول شد...
ولی مثلا یه غیر بومی بخواد بیاد اینجا مکانیک باید نهایتش 6-5 هزار باشه..
به نظر من فقط رو درسای پیش تمرکز کنی و یه چیزای پایه ای مثل ریاضی پایه که حتما مباحثی مثل لگاریتم و مثلثات رو باید بلد باشی و پیدا کردن یه مباحث آسون از پایه ... و ببین چه مباحثی و چه درسای سوال بیشتر میاد ازش... مستونی این رتبه رو بیاری
اگه منطقه محرومه چرا منطقه دو هست؟
من این حرف رو قبول ندارم !
من پارسال کلی درس خوندم آزمون می دادم فقط مبحث نظریه اعداد و انتگرال رو حذف کردم ولی اخرش تو ریاضی خراب کردم با اینکه 20 تا تست زدم ولی آخرش در حالی که انتظار 40 درصد داشتم با کمال ناباوری 6 درصد زدم !
اصلا رو این چیزا نمی شه حساب کرد مثلا بگی من لوگاریتم رو می خونم یه تست ازش می زنم !
حداقل تجربه من اینو میگه که همه رو بخونید
این حرف شما درسته
ولی یه سوال : اگه اون دو بخش رو هم می خوندین چی میشد؟ البته کسی نمیدونه ولی ممکن بود مثلا از اون دو بخش 5 سوال جواب بدین و فقط یکیش درست باشه اون طوری درصدتون پایین تر هم میرفت
حذف بعضی مباحث از یک درس با توجه به شرایط داوطلب منطقیه اما باید روی مباحث دیگه به طور کامل کار کرد تا بشه به بخش قابل توجهی از اونا جواب صحیح داد
من طبق معمول منظورم رو نرسوندم
درسته منم واسه همین گفتم مثلا لگاریتم و مثلثات
بله ریاضیات اینجوریه چون مثلا اگه رو سوالای حد حساب باز کرده باشی ممکنه سوالش مثلثاتی باشه اونوقت چون مثلثات رو یاد نگرفتی همون حد رو هم نتونی حل کنی
درود
در توجیه این که این قلم چی ـم رو نزاشتم باید بگم وضع بدی پیش اومده بود.. و من 1.5 ساعت زودتر جلسه رو ترک کردم و کل هفته هم مطالعه ـم روی هم 5 ساعت نمیشد. ترازم شد 5200. یه افت خیلی خیلی وحشتناک. : | .
اوضام خیلی بهم ریخته ـست. نمیدونم میتونم جمع کنم خودم رو و این کنکور لامصب رو یا نه. دعا کنین برام دوستان!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)