دوست عزیز سوال اولت با تکرار هست یا بدون تکرار
دوست عزیز سوال اولت با تکرار هست یا بدون تکرار
دوست عزیز سوال اولت با تکرار هست یا بدون تکرار[/QUOTE]
. هیچ توضیحی نداده . سوال کنکور بوده . دقیقا عین عبارت رو تایپ کردم . توروخدا کمکم کنید . 2 روز دیگه کنکور دارم .![]()
واقعا معذرت می خوام که انقدر سوال می پرسم . 2 روز دیگه کنکور دارم . عاجزانه دنبال جواب این سوالات هستم . از دوستانی که پاسخ می دهند خواهش می کنم کمکم کنند.
1- کدام عدد کلیت حکم ( هر عدد طبیعی 2 رقمی را می توان به صورت مجموع 3 عدد مربع کامل نوشت ) را نقض می کند ؟ پاسخ 4 (اصلا سوال را متوجه نمی شوم )
34 35 36 37
2 - نیمه عمر ایزوتوپ هیدروژن 6/12 سال است . اگر میزان ایزوتوپ در چوب قدیمی 10 درصد ایزوتوپ در چوب جدید باشد . قدمت چوب ؟پاسخ 3
35 38 42 45
3- اگر یک تاس سالم 150 بار پرتاب شود انتظار دارید حدودا چند بار عدد مضرب 3 ظاهر شود ؟ پاسخ 3
کمتر از 50 بیشتر از 50 50 بین 40 تا 50
4 - صفحه ی عقربه ای به 5 قطاع مساوی با شماره های ، 2،3،4،5 ،1 و صفحه ی عقربه ی دیگر به 9 قطاع برابر با شماره های ، 2،3،4،5،6،7،8،9 ،1 تقسیم شده است . هر 2 عقربه را می چرخانیم. با کدام احتمال 2 عقربه در شماره های غیر همنام قرار می گیرند ؟ پاسخ 4 ( اصلا یعنی چی ؟ )
چهار پنجم پنج ششم شش هفتم هشت نهم
(ببخشید پاسخ ها کسری بود با حروف نوشتم )
5 - چهار عدد مثبت جملات متوالی یک دنباله ی هندسی اند . مجموع دو عدد کوچکتر 20 و مجموع دو عدد بزرگتر 45 است . بزرگترین اعداد کدام است ؟ پاسخ 1
27 28 29 30
توروخدا ببخشید انقدر سوال پرسیدم . واقعا معذرت می خوام ...
پاسخ سوال 5 رو خودم فهمیدم![]()
مربع کامل یعنی مجذور (توان دوم) اعداد طبیعی. مثل: 1,4,9,16,25,36
سوال یه حدس را مطرح کرده که میشه هر عدد طبیعی 2 رقمی را میشه به صورت مجموع سه تا از این اعداد نوشت. حالا امتحان میکنیم:
34=16+9+9
35=25+9+1
36=16+16+4
37=؟
پس 37 مثال نقض این حدس و پاسخ سوال هست.
میدونم که الان جواب دادن به این سوالها مثل نوشدارو پس از مرگ سهرابه و دیگه کنکور برگزار شده ولی با عرض پوزش بنده چند روز بود که نمیتونستم به p30 بزنم و وقت این کار رو نداشتم.
سوال اول و سوال پنجم رو که احتمالا متوجه شدید.
سوال دوم رو فعلا نمیدونم و باید روش فکر کنم.
سوال سوم: در یک تاس اعداد مضرب 3 فقط خود 3 و 6 هستن که احتمال اومدن این دو عدد در هر بار تاس ریختن برابر با یک سوم هستش. اگه تاس ما سالم و به اصطلاح آماری جوانمرد باشه (!) واضحه که تو 150 باری که تاس میریزیم باید انتظار داشته باشیم که یک سوم کل تعداد دفعاتی که تاس ریختیم عدد مضرب 3 بیاد که میشه 50 بار. البته ممکنه این طور نشه ولی انتظاری که ما ازش داریم اینه.
سوال چهارم: فرض کن عقربه ی صفحه ای رو که 5 قطاع داره رو چرخوندیم و تصادفا روی عدد 2 ایستاد. حالا عقربه ی صفحه ای که 9 قطاع داره رو میچرخونیم. اگه بخواهیم روی عدد 2 قرار نگیرد یعنی 8 قطاع از 9 قطاع دایره مطلوب ماست. پس جواب برابر با هشت نهم میشه. البته نمیشه گفت اول عقربه ی دایره ی 9 قطاعی رو میچرخونیم و بعد دایره ی 5 قطاعی رو چون به ازای این که چه عددی در دایره ی اول ظاهر بشه در احتمال دایره ی دوم تاثیر گذاره و نسبت به هم مستقل نخواهند بود ولی اگر اول دایره ی 5 قطاعی رو معلوم کنیم صرف نظر از اینکه چه عددی در نهایت در دایره ی 5 قطاعی ظاهر شده، هشت حالت مطلوب و یک حالت نامطلوب در دایره ی 9 قطاعی داریم.
موفق باشین.
89/4/11
قبل از مرگ سهراب بود .فردا کنکور دارم .ممنونم ازتون .
سلام به همه
یه سوال داشتم می خواستم توی یه پست جدید بپرسم ولی چون تازه کار هستم هیچ جایی رو پیدا نکردم پس اگه جای مطرح کردن سوالم نا مناسب هست معذرت می خوام.
اما سوالم اینه :
شرایط مسئله
1- تعداد k عدد لانه موجود است.
2- تعداد m دسته کبوتر خواهان ورود به لانه ها هستند.
3- در هر دسته تعداد n عدد کبوتر موجود است.
4- هر دسته می تواند به تعداد z عدد لانه را جهت ورود انتخاب نماید بطوری که همیشه n<=z<=k.
5- هر لانه ظرفیت تنها یک کبوتر را دارد.
6- مشخص نیست که هر کبوتر کدام لانه را جهت ورود انتخاب می کند.
جواب درخواستی :
چطور می توان مشخص نمود که آخرین دسته کبوتر در حال ورود به لانه ها قادر به ورود به لانه های انتخابی خود نیستند؟
سلام.
برای پرسیدن سوالتون جای درستی رو انتخاب کردین. جاش همین جاست
و اما در مورد سوال میشه یکم بیشتر توضیح بدین. چون اینطور که شما نوشتین دسته اول هم ممکنه نتونن همشون به داخل لانه های انتخابی خودشون برن و توی همون دسته ی اول هم ممکنه دو تا کبوتر بر سر یه لانه اصطلاحا دعواشون بشه و هر 2 تا یه لانه رو بخوان چه برسه به دسته ی آخر.
یکم بیشتر توضیح بدین.
سلام ، من ریاضیم خیلی بده ! میشه کمک کنید ؟ از کجا شروع کنم ریاضیم خوب بشه ؟
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)