تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 492 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4911

نام تاپيک: اتاق ریاضیات(طرح سؤالات)

پروفشنال fmps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

تورو خدا این 3 تا سوالو واسم حل کنید .
    1 ) با حروف کلمه ی mardsalar چند کلمه ی 3 حرفی می توان ساخت ؟ نوشته 151 ولی من نمی فهمم چرا ؟
    2)حروف کلمه ی delavaran بر روی 9 گوی نوشته شده.به چند طریق می توان 3 گوی از این 9 گوی انتخاب کرد ؟ نوشته 42
    3)حروف کلمه ی mardsalar را روی 9 گوی نوشتیم . به چند طریق می توان 3 گوی انتخاب کرد ؟ نوشته 28 .
    من اصلا از اینا بلد نیستم :((
    دوست عزیز سوال اولت با تکرار هست یا بدون تکرار

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

دوست عزیز سوال اولت با تکرار هست یا بدون تکرار[/QUOTE]
    . هیچ توضیحی نداده . سوال کنکور بوده . دقیقا عین عبارت رو تایپ کردم . توروخدا کمکم کنید . 2 روز دیگه کنکور دارم .

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

واقعا معذرت می خوام که انقدر سوال می پرسم . 2 روز دیگه کنکور دارم . عاجزانه دنبال جواب این سوالات هستم . از دوستانی که پاسخ می دهند خواهش می کنم کمکم کنند.
    1- کدام عدد کلیت حکم ( هر عدد طبیعی 2 رقمی را می توان به صورت مجموع 3 عدد مربع کامل نوشت ) را نقض می کند ؟ پاسخ 4 (اصلا سوال را متوجه نمی شوم )
    34 35 36 37

2 - نیمه عمر ایزوتوپ هیدروژن 6/12 سال است . اگر میزان ایزوتوپ در چوب قدیمی 10 درصد ایزوتوپ در چوب جدید باشد . قدمت چوب ؟پاسخ 3
    35 38 42 45

3- اگر یک تاس سالم 150 بار پرتاب شود انتظار دارید حدودا چند بار عدد مضرب 3 ظاهر شود ؟ پاسخ 3
    کمتر از 50 بیشتر از 50 50 بین 40 تا 50

4 - صفحه ی عقربه ای به 5 قطاع مساوی با شماره های ، 2،3،4،5 ،1 و صفحه ی عقربه ی دیگر به 9 قطاع برابر با شماره های ، 2،3،4،5،6،7،8،9 ،1 تقسیم شده است . هر 2 عقربه را می چرخانیم. با کدام احتمال 2 عقربه در شماره های غیر همنام قرار می گیرند ؟ پاسخ 4 ( اصلا یعنی چی ؟ )
    چهار پنجم پنج ششم شش هفتم هشت نهم
    (ببخشید پاسخ ها کسری بود با حروف نوشتم )

5 - چهار عدد مثبت جملات متوالی یک دنباله ی هندسی اند . مجموع دو عدد کوچکتر 20 و مجموع دو عدد بزرگتر 45 است . بزرگترین اعداد کدام است ؟ پاسخ 1
    27 28 29 30

توروخدا ببخشید انقدر سوال پرسیدم . واقعا معذرت می خوام ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

پاسخ سوال 5 رو خودم فهمیدم

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

1- کدام عدد کلیت حکم ( هر عدد طبیعی 2 رقمی را می توان به صورت مجموع 3 عدد مربع کامل نوشت ) را نقض می کند ؟ پاسخ 4 (اصلا سوال را متوجه نمی شوم )
    34 35 36 37
    مربع کامل یعنی مجذور (توان دوم) اعداد طبیعی. مثل: 1,4,9,16,25,36
    سوال یه حدس را مطرح کرده که می‌شه هر عدد طبیعی 2 رقمی را می‌شه به صورت مجموع سه تا از این اعداد نوشت. حالا امتحان می‌کنیم:

34=16+9+9
    35=25+9+1
    36=16+16+4
    37=؟

پس 37 مثال نقض این حدس و پاسخ سوال هست.

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

واقعا معذرت می خوام که انقدر سوال می پرسم . 2 روز دیگه کنکور دارم . عاجزانه دنبال جواب این سوالات هستم . از دوستانی که پاسخ می دهند خواهش می کنم کمکم کنند.
    34 35 36 37

2 - نیمه عمر ایزوتوپ هیدروژن 6/12 سال است . اگر میزان ایزوتوپ در چوب قدیمی 10 درصد ایزوتوپ در چوب جدید باشد . قدمت چوب ؟پاسخ 3
    35 38 42 45

3- اگر یک تاس سالم 150 بار پرتاب شود انتظار دارید حدودا چند بار عدد مضرب 3 ظاهر شود ؟ پاسخ 3
    کمتر از 50 بیشتر از 50 50 بین 40 تا 50

4 - صفحه ی عقربه ای به 5 قطاع مساوی با شماره های ، 2،3،4،5 ،1 و صفحه ی عقربه ی دیگر به 9 قطاع برابر با شماره های ، 2،3،4،5،6،7،8،9 ،1 تقسیم شده است . هر 2 عقربه را می چرخانیم. با کدام احتمال 2 عقربه در شماره های غیر همنام قرار می گیرند ؟ پاسخ 4 ( اصلا یعنی چی ؟ )
    چهار پنجم پنج ششم شش هفتم هشت نهم
    (ببخشید پاسخ ها کسری بود با حروف نوشتم )

5 - چهار عدد مثبت جملات متوالی یک دنباله ی هندسی اند . مجموع دو عدد کوچکتر 20 و مجموع دو عدد بزرگتر 45 است . بزرگترین اعداد کدام است ؟ پاسخ 1
    27 28 29 30

توروخدا ببخشید انقدر سوال پرسیدم . واقعا معذرت می خوام ...
    میدونم که الان جواب دادن به این سوالها مثل نوشدارو پس از مرگ سهرابه و دیگه کنکور برگزار شده ولی با عرض پوزش بنده چند روز بود که نمیتونستم به p30 بزنم و وقت این کار رو نداشتم.

سوال اول و سوال پنجم رو که احتمالا متوجه شدید.

سوال دوم رو فعلا نمیدونم و باید روش فکر کنم.

سوال سوم: در یک تاس اعداد مضرب 3 فقط خود 3 و 6 هستن که احتمال اومدن این دو عدد در هر بار تاس ریختن برابر با یک سوم هستش. اگه تاس ما سالم و به اصطلاح آماری جوانمرد باشه (!) واضحه که تو 150 باری که تاس میریزیم باید انتظار داشته باشیم که یک سوم کل تعداد دفعاتی که تاس ریختیم عدد مضرب 3 بیاد که میشه 50 بار. البته ممکنه این طور نشه ولی انتظاری که ما ازش داریم اینه.

سوال چهارم: فرض کن عقربه ی صفحه ای رو که 5 قطاع داره رو چرخوندیم و تصادفا روی عدد 2 ایستاد. حالا عقربه ی صفحه ای که 9 قطاع داره رو میچرخونیم. اگه بخواهیم روی عدد 2 قرار نگیرد یعنی 8 قطاع از 9 قطاع دایره مطلوب ماست. پس جواب برابر با هشت نهم میشه. البته نمیشه گفت اول عقربه ی دایره ی 9 قطاعی رو میچرخونیم و بعد دایره ی 5 قطاعی رو چون به ازای این که چه عددی در دایره ی اول ظاهر بشه در احتمال دایره ی دوم تاثیر گذاره و نسبت به هم مستقل نخواهند بود ولی اگر اول دایره ی 5 قطاعی رو معلوم کنیم صرف نظر از اینکه چه عددی در نهایت در دایره ی 5 قطاعی ظاهر شده، هشت حالت مطلوب و یک حالت نامطلوب در دایره ی 9 قطاعی داریم.

موفق باشین.
    89/4/11

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

قبل از مرگ سهراب بود . فردا کنکور دارم .ممنونم ازتون .

8. این کاربر از nikbonyad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام به همه
    یه سوال داشتم می خواستم توی یه پست جدید بپرسم ولی چون تازه کار هستم هیچ جایی رو پیدا نکردم پس اگه جای مطرح کردن سوالم نا مناسب هست معذرت می خوام.
    اما سوالم اینه :
    شرایط مسئله
    1- تعداد k عدد لانه موجود است.
    2- تعداد m دسته کبوتر خواهان ورود به لانه ها هستند.
    3- در هر دسته تعداد n عدد کبوتر موجود است.
    4- هر دسته می تواند به تعداد z عدد لانه را جهت ورود انتخاب نماید بطوری که همیشه n<=z<=k.
    5- هر لانه ظرفیت تنها یک کبوتر را دارد.
    6- مشخص نیست که هر کبوتر کدام لانه را جهت ورود انتخاب می کند.
    جواب درخواستی :
    چطور می توان مشخص نمود که آخرین دسته کبوتر در حال ورود به لانه ها قادر به ورود به لانه های انتخابی خود نیستند؟

حـــــرفـه ای davy jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    کشتی مرد هلندی

پيش فرض

سلام به همه
    یه سوال داشتم می خواستم توی یه پست جدید بپرسم ولی چون تازه کار هستم هیچ جایی رو پیدا نکردم پس اگه جای مطرح کردن سوالم نا مناسب هست معذرت می خوام.
    اما سوالم اینه :
    شرایط مسئله
    1- تعداد k عدد لانه موجود است.
    2- تعداد m دسته کبوتر خواهان ورود به لانه ها هستند.
    3- در هر دسته تعداد n عدد کبوتر موجود است.
    4- هر دسته می تواند به تعداد z عدد لانه را جهت ورود انتخاب نماید بطوری که همیشه n<=z<=k.
    5- هر لانه ظرفیت تنها یک کبوتر را دارد.
    6- مشخص نیست که هر کبوتر کدام لانه را جهت ورود انتخاب می کند.
    جواب درخواستی :
    چطور می توان مشخص نمود که آخرین دسته کبوتر در حال ورود به لانه ها قادر به ورود به لانه های انتخابی خود نیستند؟
    سلام.

برای پرسیدن سوالتون جای درستی رو انتخاب کردین. جاش همین جاست

و اما در مورد سوال میشه یکم بیشتر توضیح بدین. چون اینطور که شما نوشتین دسته اول هم ممکنه نتونن همشون به داخل لانه های انتخابی خودشون برن و توی همون دسته ی اول هم ممکنه دو تا کبوتر بر سر یه لانه اصطلاحا دعواشون بشه و هر 2 تا یه لانه رو بخوان چه برسه به دسته ی آخر.

یکم بیشتر توضیح بدین.

اگه نباشه جاش خالی می مونه David Jones's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Corner of the room

پيش فرض

سلام ، من ریاضیم خیلی بده ! میشه کمک کنید ؟ از کجا شروع کنم ریاضیم خوب بشه ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •