چرا دوست عزيز ... آنالوگ رو به سمت جلو و مايل به داخل بگير(يعني بين سمت دروازه ي حريف و سمت جلو) اونوقت توپ هات هم كات دار ميرن و هم كمي تند ...
چرا دوست عزيز ... آنالوگ رو به سمت جلو و مايل به داخل بگير(يعني بين سمت دروازه ي حريف و سمت جلو) اونوقت توپ هات هم كات دار ميرن و هم كمي تند ...
آنالوگ چپ رو دیگه نه؟ بعد از شوت میفرمایین؟ چون تا قبل اون که اگه دست بزنی، هدف تغییر میکنه.
کم کم داره دریبلینگ ما هم گل میکنهاین کریس هم که خودای دریبل دو طرفه هست...
اما خیلی مسخره هست که یه سری بازیکنا که اصلا دریبل کردن بلد نیستن (یا حداقل تو بازی واقعی اجرا نمیکنن) اینجا خدای دریبلینگ هستن، یه سری هم که دریبل بلدن، تو بازی هیچ کاری نمیتونن بکنن! الان مثال بزنم جریان سیاسی میشه![]()
آنالوگ چپ رو به سمت جلو بگير ... يعد وقتي ضربه رو زدي بلافاصله آنالوگ رو بده به سمتي كه مي خواي كات بدي ...
فقط دستت بايد همش روي آنالوگ باشه .... اول بگير به سمت جلو ... ضربه بزن و بعد آنالوگ رو بده به سمت دلخواه
دريبل دوطرفه چجوريه ؟
آنالوگ راست را به همون سمتی که حرکت میکنی کمی مایل به چپ و راست
خب ما هم بالاخره کنسول گرفتیم و این فیفای لامصب رو روی کنسول بازی کردیم
به جرات میشه گفت که واقعا فیفای کامپیوتر در برابر این مثله بازی های سگا میمونه !
عجب حالی میده... از همه لحاظ با اون فرق داره
به به لذت بردم ز این بازی که ساخته این ea
البته از حمید عزیز و حسین بابت راهنماییشون تشکر میکنم
میشه یکم در باره این Transfer توضیح بدین؟ اون نوار تو قسمت نقل و انتقالات که میتونی به سمت چپ و راست ببری واسه چیه؟
+
امکان داره آخر فصل از نظر مالی ورشکست بشی؟![]()
یا اینکه بخاطر نتایج بد، اخراجت کنن؟!
بچه من يادم رفت از کجا ليست رو براي خريد بازيکنش جديد خالي ميکنند ميشه راهنمايي کنيد
اون نوار براي اينه كه كل بودجه ي خودتون رو در يك فصل بين درآمد ماهيانه كه ميخواهيد به يك بازيكن بديد يا پولي كه ميخواهيد براي خريد بازيكن به باشگاه بپردازيد تقسيم كنيد .. مثلا يه بازيكني پول بيشتري بايد بپردازيد يا در آمد بيشتري بايد ميخواد داشت هباشه كه ميتونيد براي 3 بار اين نوار رو تغيير بديد ...
+
مورد اول كه امكان نداره ....
چرا ؟ چون اگه نتايج بدي گرفتي سريع از باشگاه بيرون ميفتي و ديگه تا آخر فصل باشگاهي باهاتون قرار داد نميبنده ... و فصل بعدش دوباره ميتونيد با باشگاهي قرار داد بگيريد .. منظور از نتيجه ي بد اينه كه توي اول فصل زير همون برگه ي قرار داد يه هدف براي شما تعيين ميشه كه مثلا رسيدن به رتبه ي دوم ليگ هست و بعدش در طول فصل 3 يا 4 بار توسط مديريت چك ميشيد كه در چه وضعي هستيد .. اگر از هدف مورد نظرتون دور ده باشيد ، اخراج ميشين ...
متوجه نشدم متاسفانه ....بچه من يادم رفت از کجا ليست رو براي خريد بازيکنش جديد خالي ميکنند ميشه راهنمايي کنيد
ليست تيمم پره و جابراي بازيکن جديد نداره ازکجا چند نفررو کم کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)