تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 451 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. نسخه نهایی ورژن 10 2010 درایور گرافیک برای ویندوز 32 بیتی :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

و برای 64 بیتی:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سرعت رو 5 درصد نوشتن بیشتر میکنه. حتی در حالت آنتی الیاس هم باز 5 درصد !!! فکر کنم این قدر هم نیست ولی به هر حال گفتن بهتر شده.

The following performance improvements were observed with this relea[LEFT][LEFT][LEFT]se of [LEFT]AMD
    Catalyst 10.10:

2. 8 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

سلام.من قصد خرید n61jq را دارم.3تا سوال دارم که اگه راهنمایی کنید ممنون می شم:

1-می خواستم بدونم آیا کیف و موسی که روی لپ تاپ بصورت اشانتیون داده میشه داخل خود جعبه که آک هست می باشد؟

2-من شنیدم گرافیک ati 5730 روی رم تا 2.8 گیگ قابل شیر هست.آیا این موضوع صحت داره؟

3-برای کارهای گارانتی مثلا" اگه عیب و ایرادی پیدا کنه باید برد پیش همون فروشنده که ازش خریدیم دیگه درسته؟

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

1-می خواستم بدونم آیا کیف و موسی که روی لپ تاپ بصورت اشانتیون داده میشه داخل خود جعبه که آک هست می باشد؟

2-من شنیدم گرافیک ati 5730 روی رم تا 2.8 گیگ قابل شیر هست.آیا این موضوع صحت داره؟

3-برای کارهای گارانتی مثلا" اگه عیب و ایرادی پیدا کنه باید برد پیش همون فروشنده که ازش خریدیم دیگه درسته؟
    سوال اول بله با خودشه و تو بسته بندی پلمپ شده هست ولی خب حتما نگاه کن به موقع کم و کسری نداشته باشه.

سوال دوم والله من الان یادم نمیاد ولی نگاه میکنم میگم که شیر هست یا نه ولی تا جایی که میدونم خیر نمیشه شیر کرد. البته رو انوو y560 که همین کانفیگ رو داره رم شیر هم شده امااااااااااااااا کارایی رو افزایش خاصی نداده. نهایتش یکی دو درصد سرعت بالا مره و یا گاهی کم تر هم میشه و بس !!!!

من لپ تاپ 5 هفته گارانتی بود ... خیر باید بره شرکت گارانتی. من بردم ویستا پخش. چیزی هم نگرفتن واسه تعمیر. میگرفتن هم من نمیدادم.

5. این کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ali_B1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

سلام
    اگر این تاپیک رو تورقی می فرمودید پاسخ همه ی سوالات شما چند باره داده شده توسط دوستان .
    کیف و موس داخل جعبه هست.
    در مورد گرافیک و میزان شیر رم چیزی نمی دونم اما در صفحات قبل مباحثی مطرح شده .
    برای گارانتی باید به نمایندگان مجاز اون گارانتی مراجعه کنید و یا به دفتر مرکزیشون ! از طریق سایت گارانتی و یا از طریق تماس تلفنی با دفترشون می تونید از جرییاتش مطلع بشید.

7. این کاربر از Ali_B1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

آقا رامین شرمنده .خصوصی نشد جوابتو بدم ، اگه هنوز میخوای بفروشی خریدارم ،تا یه 15 روز دیگه ،خودت یه رنج قیمت مد نظرت برام بنویس یعنی حداق قیمتی که خودت برای فروش مد نظر داری ،راستی وزنش چقدره؟اگه سنگینیش زیاده ماهم بریم دنبال یه مدل دیگه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من یک مشکل داشتم که خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه
    من چند وقت پیش asus pro 64 jq رو با گارانتی امرتات 1.400.000 البته بدون ویندوز خریدم
    چند رو پیش برای اینکه مطمئن بشم باس رم چند به سفارس دوستان درهمین سایت نرم افزار اورست رو نصب کردم
    ام بعد از اجرای برنامه اورست صفحه blue screen ظاهر میشه ویک ارور به اسم فیزیکال مموری میده به نظر شما مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

بچه ها اینجا پست ها پاک میشه !؟ من یه سوال کردم الان اومدم دیدم که جواب که نیست هیچ سوالم هم نیست

میگم که درایو BD شما ها هم دارای 2 عدد optic است ؟؟

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

آره. من که هرچی لپتاپ با درایو بلوری دیدم دوتا اپتیک داشتن، فکر کنم همه همینطورن.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

بچه ها اینجا پست ها پاک میشه !؟ من یه سوال کردم الان اومدم دیدم که جواب که نیست هیچ سوالم هم نیست

آره دیگه خب. مشکل بلوری رو میخواستن حل بکنن و جا بندازنش مجبور شدن دو تا لنز بزارن که یکیش بلوری هست و یکیش رد ری هست. blue ray و red ray ... البته راه حلهای دیگه رو نمیدونم ولی این لیزر آبی و قرمز دو تا لنز جدا میخواد فکر کنم و راه دیگه ای نداره. البته مطمئن نیستم ...

در مورد این لپ تاپ و دیگرلپ تاپ ها هم هر چی دیدم دو لنزی بوده.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان
    من یک مشکل داشتم که خواهش میکنم اگه کسی اطلاعاتی داره منو راهنمایی کنه
    من چند وقت پیش asus pro 64 jq رو با گارانتی امرتات 1.400.000 البته بدون ویندوز خریدم
    چند رو پیش برای اینکه مطمئن بشم باس رم چند به سفارس دوستان درهمین سایت نرم افزار اورست رو نصب کردم
    ام بعد از اجرای برنامه اورست صفحه blue screen ظاهر میشه ویک ارور به اسم فیزیکال مموری میده به نظر شما مشکل از کجاست ممنون میشم راهنماییم کنید
    خب داره لابد به بخشهایی از درایور دسترسی پیدا میکنه که مشکل ایجاد کرده. من خواستم برنامه ی ati tray tool بریزم همین جوری شد و مجبور شدم ت وسیف مد بیام بالا پاکش کنم.

دوستان توجهههه

این n61 ما از رم برای گرافیک share کرده !!!!!!!!!!!!!!!!!!! اون هم 1.7 گیگ !!!!!! 1024 مگ رم خود گرافیکه و 1.7 گیگ هم شیر کرده. درسته که این شیر کردن کلا رم رو ورنداشته برای گرافیک و هر وقت لازم باشه استفاده میکنه اما من کلا میخوام هیچ وقت ور نداره. کمککککککککککککک

با برنامه ی ATI tray tool میخواستم رم شیر شده رو نا فعال کنم که خیالم کاملا راحت باشه رم آزاده ولی نشد ... صفحه آبی میده ... چه کنم ؟؟؟ چه جوری شیر رو کنسل کنم ؟ نرم افزار دیگه ای میشناسید بگید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •