از طریق PC دانلود کن از لینک هایی که توو انجمن ها و سایت های مختلف گذاشته میشه برا هر بازی , بعد اون پوشه رو با اسمی که گفته شده انتقال بده به گوشیت درست همون مسیری که ذکر میشه
از طریق PC دانلود کن از لینک هایی که توو انجمن ها و سایت های مختلف گذاشته میشه برا هر بازی , بعد اون پوشه رو با اسمی که گفته شده انتقال بده به گوشیت درست همون مسیری که ذکر میشه
چرا میشه.
می تونی فایلها رو از طریق کامپیوتر(اونایی که دانلود کردن آپ می کنن)دانلود کنی و در مسیرهای مربوطه کپی کنی
پ.ن: شرمنده پست بالا رو ندیدم![]()
Last edited by M@hdi-B; 12-12-2010 at 21:08.
میشه بگی از کجا خریدی؟
اين مايکروتل هم شورشو در اورده فقط بلده تبليغ کنه امروز هم به 3 دفتر اصلی مايکروتل زنگ زدم بازم خبری نيست![]()
طبقه 6 علاءالدین
فکر کنم اسم مغازه اش "فرهاد" بود
طبقه یک یه سری میگفتن گارانتی اصلی دارن
اما به خاطر اختلاف قیمت زیاد من قیدشو زدم اصلا نگاه نکردم ببینم راست میگن یا خیر
شایدم گارانتی های متفرقه و شرکتی و ... بوده
مشكل اينه كه كسي هم دانلود نكرده كه آپ كنه مثلا nova اصلا پيدا نميشه
شما میتونید از برنامه های Benchmark مثل Quadrant Advanced استفاده کرده و گوشیتون رو تست کنید تا از Lagfix کردن آن مطمئن شوید (اگه نتیجه تست Quadrant Advanced از 1500 بیشتر شد گوشی شما مشکل Lag نداره)
این جمله رو مهردادعزیز گفته تو تایپیک رفع lag{تو موبایلستان}
کسی لینک دانلود این برنامه رو داره
درود.
قیمت آخر 8 گیگ با گارانتی مایکروتل 640 هزار تومن:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Quadrant Advanced v1.1.1
--------------------------------------------
دوستان من دیروز یه سری برنامه های پرکاربرد اندروید رو آپلود کردم و لینک هاش رو گذاشتم قسمت برنامه های کاربردی موبایل بخش اندروید p30world , برنامه ای خواستید از اونجا بگیرید (مثل همین برنامه ی بالا) برنامه ی دیگه ای هم مدنظرتون بود بهم بگید تا بزاریم , تا بلکه اون بخش هرچه بیشتر و بیشتر فعال بشه و یه منبع خوب بشه برا نرم افزار های اندروید . من بازم برنامه آپلود خواهم کرد برا اون بخش , متاسفانه فعلا دو روزه گوشیم خاموش مونده چون تا لوگوی S بیشتر نمیتونم برم کسی هم نیست کمکم کنه تا Safe Mode این گوشی رو یاد بگیرم و همینجوری موندم , گوشیم رو اگه درست کنم بازی و نرم افزار بیشتر میتونم بزارم چون انوقت خودم هم تستشون میکنم . شاد باشید![]()
Last edited by Atropates; 13-12-2010 at 17:13.
سلام
سامسونگ ماه پیش Galaxy S سفید رنگ را در انگلیس عرضه کرد و اکنون این گوشی در المان عرضه شده است:
این گوشی اکنون توسط سایت امازون المان به قیمت 464 یورو معادل با 617$ بفروش میرسد:
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)