ببین اگه شمارهات 9876 باشه مثلا اینطوریه
3119876
3119876!@
(این علامت تعجب و ات ساین بعد از 6ئه، کنترل+شیفت+4 هم زدم درست نشد)
اگر مشد زنگ بزن به اون شماره که چند پیج قبل گفتن، اولش میگه شماره منو کی بهتون داده ولی بعد کامل جواب میده.
ببین اگه شمارهات 9876 باشه مثلا اینطوریه
3119876
3119876!@
(این علامت تعجب و ات ساین بعد از 6ئه، کنترل+شیفت+4 هم زدم درست نشد)
اگر مشد زنگ بزن به اون شماره که چند پیج قبل گفتن، اولش میگه شماره منو کی بهتون داده ولی بعد کامل جواب میده.
در این حالت اول علایم رو بزن بعد شماره ، برعکس میشه اما همونی که نوشتی بهتره چون وقتی کپیش کنن درست میشه، ولی اینی که من نوشتم الان درسته وقتی کپی بشه برعکس میشه(این علامت تعجب و ات ساین بعد از 6ئه، کنترل+شیفت+4 هم زدم درست نشد)
@!3119876
Last edited by File not found; 22-08-2011 at 23:10.
من 3 گیگ موقع ثبت نام خریدم ولی الان 20 روز از راه اندازی سرویس میگذره داخل پنلم زده که تاریخ اعتبار سرویس گذشته و غیر فعاله!!!
قضیه چیه؟مگه تا 2 ماه فعال نیست؟
برای شما چه جوریه؟ برای من زده تاریخ راه اندازی سرویس 5/12 ،تاریخ انقضا 5/31 !!!!!!!!
این رو نمیدونم
سلام به همگی
من می خوام بدونم چقدر دارم مصرف می کنم و ریز استفاده هام را ببینم . اما نام کاربری و پسورد را ندارم .لطفا راهنمایی کنید که این ها را باتوجه به شمارم چی بزنم ؟؟؟ شماره ی مثال : 1234567
پسورد : ؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:00 PM ---------- Previous post was at 11:59 AM ----------
سلام به همگی
من می خوام بدونم چقدر دارم مصرف می کنم و ریز استفاده هام را ببینم . اما نام کاربری و پسورد را ندارم .لطفا راهنمایی کنید که این ها را باتوجه به شمارم چی بزنم ؟؟؟ شماره ی مثال : 1234567
---------- Post added at 12:01 PM ---------- Previous post was at 12:00 PM ----------
سلام به همگی
تو شاهین شهر کسی تونسته یوزر و پسورد بگیره من با 5243900 تماس گرفتم سرکاریه کسی جواب نمی ده. با دیتای ولیعصر هم تماس گرفتم که به هیج وجه یوزر نمی ده. 2030 هم که هیچی؟
برادر پشتیبانی شاهین شهر پژواک هستش.به اونجا مراجعه کن.
رفیق یه زحمتی به خودت بده پست های قبلی رو از 6 صفحه مونده به آخر بخون![]()
کسی نیست منو راهنمایی کنه؟؟![]()
کسی نیست مارا راهنمایی کنه؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)