تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 296 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296 آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 2953

نام تاپيک: مسابقات pes 2010 ( سری لیگ برتر اروپا )

حـــــرفـه ای xeNociDe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Isolated System

5

دوست عزیز پست اول بری کامل توضیح داده شده. من میخوام انصراف بدم میتونی با تیم من یعنی چلسی مسابقات بری.
    ممنون زياد با چلسي حال نمي كنم ولي رفاقته ديگه چيكارش ميشه كرد!

پروفشنال King_90's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    behind u

پيش فرض

ببخشیئ من اصلا نفهمیدم این بازی ها چطوری انجام می شه؟؟؟؟؟

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بازی ها به این صورت هست که براساس برنامه هر کسی بازی می کنه و بعد از بازی سیو بازیو میذاره تا نفر بعدی اونو بگیره تا ادامه بده. بازی های رو در رو کاربران با هم همین جوری هست فقط مثلا بازی رفتو یه نفر بازی می کنه و بازی برگشت یه نفر دیگه بازی می کنه.
    فعلا مسابقات تعطیل شده.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

بابا بسه دیگه یک ماه شد .
    نــــبــــود . . .

Moderator vahidgame's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

فکر کنم باید مسابقات رو دوباره از اول بریم. من اولش گفتم که تعداد زیاد خوب نیستش. فکر کنم 5 نفر برای مسابقات خوب باشه.بعد اونایی که شرکت می کنن باید جوری باشه که بتونه اینجا بیان و جوری نباشه که برن و دیگه نیان. همون اول هر کی می تونه بگه.

حـــــرفـه ای CATALONIA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Eclipse

پيش فرض

من به دليل مشغله ي درسي ديگه نميتونم مسابقات رو دنبال كنم ! 
    با معذرت از همگي 

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من هم می خواهم در مسابقات لیگ شرکت کنم لطفا اسم تیم من اینتر را اظافه کنید

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

سلام به همه دوستان عزیز.

ادامه مسابقات به دلیل عدم هماهنگی و حضور بموقع افراد حاضر در لیگ،لغو شده است.

ما هنوز در سعی و خطا برای اجرای یک لیگ منظم و جذاب هستیم.در لیگ اول که خوب هم پیش میرفت تجربیاتی برای مدیریت لیگ کسب کردیم و چون تعداد تقاضا ها برای اضافه شدن به لیگ زیاد شده بود،مجبور شدیم لیگ جدیدی راه بندازیم.در لیگ دوم هم متوجه شدیم تعداد افراد حاضر در یک لیگ نباید از 5-6 نفر تجاوز کند چون مدیریت و هماهنگی بازیها سخت شده و هماهنگی بین گیمرها با مشکل مواجه میشود.
    بنابراین اگر تعداد متقاضیان از 5-6 نفر تجاوز کند،تنها راه حل اینست که چند لیگ بطور همزمان با هم اجرا شوند.تا اینجا کاربر عزیز 40 39 (حسین جان) مدیریت لیگها رو انجام میداد.ولی اگر قرار باشد چند لیگ با هم انجام شوند برای هر لیگ به یک نفر جهت سازماندهی بازیها و هماهنگی بین گیمرها نیاز داریم.بنابراین کسانی که می توانند مدت زمان بیشتری آنلاین باشن و بتونن با گیمرها هماهنگی و شناخت خوبی داشته باشن اینجا برای مدیریت لیگ می تونن اعلام آمادگی کنن تا پس از بررسی تعداد افرادی که برای لیگ و برای مدیریت یک لیگ (حدود دو سه نفر کافیست) اعلام آمادگی کردند،لیگهایی رو همزمان اجرا کنیم و پیش ببریم تا انشاا... با همکاری گیمرها،تا پایان فصل پیش بره.

برای حضور در لیگ ،هر دو روز یکی دو ساعت کافیه.
    مدیریت لیگ هم میتواند در لیگ شرکت کند.
    انتخاب تیم ها پس از مشخص شدن تعداد لیگ ها و گیمرها انجام می شوند.

لیگ ها در مود کامیونیتی بازی،و بصورت آفلاین توسط گیمرها انجام می شوند(توضیحات تکمیلی در پست اول)

فعلا دوستان عزیزی که حتما می تونن بطور منظم در لیگ حضور داشته باشن میتوانند اینجا اعلام کنند تا ابتدا تکلیف تعداد افراد مشخص بشه.

آخر فروم باز Armin 7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    رشــــت

پيش فرض

سلام محمد عزیز.
    خوشحالم که دوباره میبینمت. من آمادگی خودم رو برای لیگ جدید اعلام میکنم.
    Last edited by Armin 7; 15-04-2010 at 14:39.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض وای چه حالی میده

سلام خدمت تمام دوستان خوبم در انجمن بازی

با توافق تعدادی از کاربران تصمیم به راه اندازی مسابقاتی تحت عنوان لیگ برتر اروپا گرفته شد.
    مسابقات از طریق کامپیوتر شخصی کاربران برگزار میشه وخود کاربران عملا با گیم پد و سیستم شخصی مسابقات را انجام میدند اما بازیها بشکل آنلاین نخواهد بود . در ضمن در مسابقات رودر رو میزبان , کنترل تیم خودشو به عهده میگیره اما کنترل تیم مهمان به کامپیوتر واگذار میشه .
    ملاک کار ما صداقت کاربرانه . با توجه به اینکه کاربرانی که برای این مسابقات ثبت نام کرده اند افراد شناخته شده ای هستن از این بابت جای هیچ نگرانی وجود نخواهد داشت .

قوانین و توضیحات تکمیلی :

- هر هفته از لیگ در یک روز برگزار خواهد شد .

- با توجه به کاهش حجم سایز فایل سیو بعد از فشرده سازی ( حدود 30 کیلو بایت که ظرف مدت چند ثانیه قابل دانلود یا آپلوده ) از این بابت جای هیج نگرانی نیست .

- مسابقات در قالب یک لیگ 20 تیمی بصورت رفت و برگشت برگزار خواهد شد .

- کاربرانی که بازی معوقه دارند نهایتا تا دو بازی معوقه فرصت دارند تا بازیهای عقب افتاده خودشون رو انجام بدن و در صورت تاخیر بیشتر اون بازی به کامپیوتر واگذار خواهد شد.

-به کاربرانی که در پایان فصل موفق به کسب افتخاراتی شدند ( از جمله رتبه اول تا سوم و همینطور آقای گل و بهترین پاسور لیگ ) علاوه بر جوایز نقدی امتیازاتی داده خواهد شد از جمله اینکه برای فصل بعد سرمایه بیشتری برای خرید بازیکنان جدید به باشگاهشون اختصاص داده خواهد شد .

-در پایان فصل سه نفر پایین جدول از لیگ خارج شده و سه نفر جدید برای فصل آینده به لیگ اضافه خواهند شد .

- در ابتدای هر فصل پنجره نقل و انتقالات باز میشه تا کاربران بتونن بازیکنان مورد نظر خودشون رو از طریق سرمایه باشگاه و یا جابجایی بازیکن خریداری و جذب کنند .

سیستم نقل و انتقالات و قیمت گذاری :

- نقل و انتقالات در ابتدای هر فصل صورت خواهد گرفت .

-نقل و انتقالات بصورت تهاتری و پایاپای خواهد بود .

- سیستم قیمت گذاری بازیکنان بر اساس سیستم رایج در مستر لیگ خواهد بود که از فرمول زیر تبعیت میکن :

ارزش بازار * پرستیژ تیم * مارکت پرایس* میانگین تواناییهای پست تخصصی بازیکن *سن ( به یک نسبت خاص )

و یا فاکتور ساده تر تنها توانایی ها و کارتهای تخصصی بازیکن قیمت بازیکنان رو مشخص خواهد کرد ( این مورد بعدا بیشتر توضیح داده خواهد شد ) .

-در صورتیکه دو یا چند نفر از کاربران خواهان یک بازیکن واحد هستند ابتدا قیمت پایه و سپس رقابت قیمتی بین کاربران, قیمت آن بازیکن را مشخص خواهد کرد .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

بخش اطلاعیه ها

- من فرم ترکیب تیمها رو توی پست اول قرار میدم تا در صورتیکه یکی از بچه ها نبود و تیمش بازی داشت حریف که میزبانه همین فرم رو براش لود کنه .

من با بررسیهایی که کردم متوجه شدم که ما میتونیم جام حذفی رو هم در کنار این لیگ داشته باشیم . بنابراین از هفته ششم لیگ بازیهای جام حذفی شروع خواهد شد . جزئیات بیشتر درمورد این جام رو در ادامه با ویرایش این پست توضیح خواهم داد .

بخش آشیو

آرشیو فرم ترکیب تیمها :

تیم میلان :
    کد:
    لیورپول :
    کد:
    بایرن مونیخ :
    کد:
    چلسی :
    کد:
    بارسلونا :
    کد:
    اینتر میلان :
    کد:
    رئال مادرید :
    کد:

آرشیو آپشن فایل تیمها :

اعلام آمادگی و ثبت برای فصل بعد
    برنامه مسابقات این لیگ به این شکله که به سه نفر این مسابقات جوایزی تعلق میگیره و سه نفر پایین جدول از لیگ خارج میشن و بجای اونها سه نفر جدید وارد این لیگ میشند . با توجه به این مساله دوستانی که علاقمند هستند در دوره بعدی لیگ حضور داشته باشن لطفا در همین تاپیک اعلام کنند تا نوبتشون محفوظ بشه.

تا این لحظه این کاربران نوبت خودشون رو رزرو کردن :
    • ar71
    • hadi h
    • mohsen_gh1991
    سلام به عزیزانم.
    تورو خدا بهم یاد بدید که چجوری توی مسابقات باید شرکت کرد.خیلی دوست دارم که شرکت کنم.
    تشکر.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •