ممنون زياد با چلسي حال نمي كنم ولي رفاقته ديگه چيكارش ميشه كرد!![]()
ممنون زياد با چلسي حال نمي كنم ولي رفاقته ديگه چيكارش ميشه كرد!![]()
ببخشیئ من اصلا نفهمیدم این بازی ها چطوری انجام می شه؟؟؟؟؟
بازی ها به این صورت هست که براساس برنامه هر کسی بازی می کنه و بعد از بازی سیو بازیو میذاره تا نفر بعدی اونو بگیره تا ادامه بده. بازی های رو در رو کاربران با هم همین جوری هست فقط مثلا بازی رفتو یه نفر بازی می کنه و بازی برگشت یه نفر دیگه بازی می کنه.
فعلا مسابقات تعطیل شده.
بابا بسه دیگه یک ماه شد .نــــبــــود . . .
فکر کنم باید مسابقات رو دوباره از اول بریم. من اولش گفتم که تعداد زیاد خوب نیستش. فکر کنم 5 نفر برای مسابقات خوب باشه.بعد اونایی که شرکت می کنن باید جوری باشه که بتونه اینجا بیان و جوری نباشه که برن و دیگه نیان. همون اول هر کی می تونه بگه.
من به دليل مشغله ي درسي ديگه نميتونم مسابقات رو دنبال كنم !
با معذرت از همگي
![]()
من هم می خواهم در مسابقات لیگ شرکت کنم لطفا اسم تیم من اینتر را اظافه کنید
سلام به همه دوستان عزیز.
ادامه مسابقات به دلیل عدم هماهنگی و حضور بموقع افراد حاضر در لیگ،لغو شده است.
ما هنوز در سعی و خطا برای اجرای یک لیگ منظم و جذاب هستیم.در لیگ اول که خوب هم پیش میرفت تجربیاتی برای مدیریت لیگ کسب کردیم و چون تعداد تقاضا ها برای اضافه شدن به لیگ زیاد شده بود،مجبور شدیم لیگ جدیدی راه بندازیم.در لیگ دوم هم متوجه شدیم تعداد افراد حاضر در یک لیگ نباید از 5-6 نفر تجاوز کند چون مدیریت و هماهنگی بازیها سخت شده و هماهنگی بین گیمرها با مشکل مواجه میشود.
بنابراین اگر تعداد متقاضیان از 5-6 نفر تجاوز کند،تنها راه حل اینست که چند لیگ بطور همزمان با هم اجرا شوند.تا اینجا کاربر عزیز 40 39 (حسین جان) مدیریت لیگها رو انجام میداد.ولی اگر قرار باشد چند لیگ با هم انجام شوند برای هر لیگ به یک نفر جهت سازماندهی بازیها و هماهنگی بین گیمرها نیاز داریم.بنابراین کسانی که می توانند مدت زمان بیشتری آنلاین باشن و بتونن با گیمرها هماهنگی و شناخت خوبی داشته باشن اینجا برای مدیریت لیگ می تونن اعلام آمادگی کنن تا پس از بررسی تعداد افرادی که برای لیگ و برای مدیریت یک لیگ (حدود دو سه نفر کافیست) اعلام آمادگی کردند،لیگهایی رو همزمان اجرا کنیم و پیش ببریم تا انشاا... با همکاری گیمرها،تا پایان فصل پیش بره.
برای حضور در لیگ ،هر دو روز یکی دو ساعت کافیه.
مدیریت لیگ هم میتواند در لیگ شرکت کند.
انتخاب تیم ها پس از مشخص شدن تعداد لیگ ها و گیمرها انجام می شوند.
لیگ ها در مود کامیونیتی بازی،و بصورت آفلاین توسط گیمرها انجام می شوند(توضیحات تکمیلی در پست اول)
فعلا دوستان عزیزی که حتما می تونن بطور منظم در لیگ حضور داشته باشن میتوانند اینجا اعلام کنند تا ابتدا تکلیف تعداد افراد مشخص بشه.
سلام محمد عزیز.
خوشحالم که دوباره میبینمت. من آمادگی خودم رو برای لیگ جدید اعلام میکنم.
Last edited by Armin 7; 15-04-2010 at 14:39.
سلام به عزیزانم.
تورو خدا بهم یاد بدید که چجوری توی مسابقات باید شرکت کرد.خیلی دوست دارم که شرکت کنم.
تشکر.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)