تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 1291 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

در آغاز فعالیت mehrdad_hidden's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    shiraz

پيش فرض

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
    قبلا یک فایل رو با یک کانکشن با سرعت کامل دانلود میکردم ولی الان 8 فایل رو همزمان هر کدوم با 8 کانکشن دانلود میکنم ولی هنوز سرعتن نصف اون چیزیه که باید باشه!
    من اینترنت 1مگ نامحدود دارم و باید با سرعت 1024 کیلوبیت دانلود کنم ولی با سرعت 55 کیلوبیت دانلود میکنم یعنی حدود 1000 کیلوبیت کمتر از قرارداد!!!!

خب دزدی که شاخ و دم نداره

الان حدود 30-40 روز هست که وضعیت این منطقه به همین صورت هست.
    من تو منطقه پونک هستم و چند نفر دیگه هم که همینجا هست همین مشکل رو دارن

شما تو کدوم منطقه هستین؟
    دوست عزيز اول اين اشتراک ها بين 8 نفر تقسيم شده...يعنی شما بايد 1024 رو به 8 تقسيم کنی...
    البته من 128 دارم و هميشه همون 15-16 هست...من از شيراز هستم...ديگران رو نميدونم
    البته امسال فکر کنم يه تغييراتی تو سرعت اينترنت مخصوصاً وايمکس بيفته...

---------- Post added at 11:44 AM ---------- Previous post was at 11:42 AM ----------

شما بايد رويه سرعت 100-140 حساب کنی...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سه گیگ من به حسابم ریخته شده

داره خودمونی میشه petr-cech's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان اگه یادتون باشه اگه طرح های 6 ماهه (مثلاً 128 6 ماهه با مودم رایگان) رو انتخاب می کردیم وقتی 6 ماه تموم می شد اجازه انتخاب سرعت های بالاتر رو نمی داد حالا دارم نگاه می کنم مثل اینکه این بند رو برداشتن. (تو سایت خود ایرانسل نوشته بود)

آخر فروم باز Electronic-Arts's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوست بالایی که می فرمایند امکانش هست!

البته تو سایت ایرانسل هم خونده بودم که سیستمشون به هم خیلی نزدیکه.البته اول اولی که وایمکس اومده بود.قبل از اینکه تبلیغ بشه.
    دوست بالایی که اطلاعات ندارند بیخود میفرمایند , ما مودم وای فای دار دو نوع بیشتر نداریم یکی ADSL و یکی هم وایمکس که اولی اینترنت رو از خط تلفن میگیره و به صورت وای فای پخش میکنه و دومی اینترنت رو از دکل های وایمکس میگیره و به صورت وای فای پخش میکنه اگر منظور شما این طوری هست که وایمکس بگیره و وای فای پخش کنه بله میشه ولی اگر منظورتون اینه که مودمی باشه که هم وای فای بگیره و هم وایمکس خیر همچین چیزی وجود نداره

5. 2 کاربر از Electronic-Arts بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

خیلی مسخرست من اواخر روز 3 ام حسابم رو با کارت شارژ شارژ کردم اما سیستمشون یه 3 ،4 ساعتی لگ داره به همین خاطر این ترافیک به من تعلق نمیگیره !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

من هم دقیقا همین مشکل رو دارم
    قبلا یک فایل رو با یک کانکشن با سرعت کامل دانلود میکردم ولی الان 8 فایل رو همزمان هر کدوم با 8 کانکشن دانلود میکنم ولی هنوز سرعتن نصف اون چیزیه که باید باشه!
    من اینترنت 1مگ نامحدود دارم و باید با سرعت 1024 کیلوبیت دانلود کنم ولی با سرعت 55 کیلوبیت دانلود میکنم یعنی حدود 1000 کیلوبیت کمتر از قرارداد!!!!

خب دزدی که شاخ و دم نداره

الان حدود 30-40 روز هست که وضعیت این منطقه به همین صورت هست.
    من تو منطقه پونک هستم و چند نفر دیگه هم که همینجا هست همین مشکل رو دارن

شما تو کدوم منطقه هستین؟
    سلام

این مشکل کاهش سرعت رو من هم در حدود یک ماه هست که دچار شدم تو منطقه مرزداران. با پشتیبانی تماس گرفتم پیگیری کنن. امروز بعد از دو بار تماس گرفتن و چک کردن شرایط سیگنال دهی مودم، جواب به این مسخره ای به من دادن :

تو منطقه شما قدرت سیگنال بالاست (من هر 5 آنتن مودمم روشنه wifi) باید ببریش توی یک کمد یا چعبه یا اتاقی که سیکنال ضعیف بشه تا سرعتت بهبود پیدا کنه. منطقش هم این بود که در لحظه از 6 آنتن داری اطلاعات دریافت می کنی. سرعت دانلودم 48 بیشتر نمیشه (سرویس 512) با نرم افزار IDM --- اگه بدون نرم افزار دانلود کنم بیشتر از 10 نمی شه.

داره خودمونی میشه amir_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    world

پيش فرض

سلام

این مشکل کاهش سرعت رو من هم در حدود یک ماه هست که دچار شدم تو منطقه مرزداران. با پشتیبانی تماس گرفتم پیگیری کنن. امروز بعد از دو بار تماس گرفتن و چک کردن شرایط سیگنال دهی مودم، جواب به این مسخره ای به من دادن :

تو منطقه شما قدرت سیگنال بالاست (من هر 5 آنتن مودمم روشنه wifi) باید ببریش توی یک کمد یا چعبه یا اتاقی که سیکنال ضعیف بشه تا سرعتت بهبود پیدا کنه. منطقش هم این بود که در لحظه از 6 آنتن داری اطلاعات دریافت می کنی. سرعت دانلودم 48 بیشتر نمیشه (سرویس 512) با نرم افزار IDM --- اگه بدون نرم افزار دانلود کنم بیشتر از 10 نمی شه.
    منم تو مرزداران هستم...6 تا چراغشم روشنه...ولی از این مشکلات شما تا حالا نداشتم...

پروفشنال REGISTERED-USER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    تنهایی مطلق

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی میدونه جریان این پیغامی که ایرانسل داده چیه؟ اگه نمیخواهید لاگین کنید و اتوماتیک وصل بشه راهش اینه؟

یه لینک هم داده ولی معلوم نیست چیه میری توش هیچی نیست !

ولی خدایی من تو اهواز دارم استفاده میکنم توی این 6 ماهه خیلی ازش راضیم و عالی بوده ... بهتر از ADSL هست بخصوص وقتی اینکه میری شرکت یا جلسه داری جاهای مختلف با خودت میبریش و استفاده میکنی از مودم یو اس بی

خوب کسی جواب سوال رو میدونه؟

آخر فروم باز kourosh4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دوستان ماله من 3 روزه که قطعه....
    کسی تو شیراز هست که در حاله حاضر سرویسش وصل باشه.....
    دو چند منطقه هم امتحان کردم مودم سالمه و ایراد از ایرانسله....
    راستی سرویس من اعتباریه و چند روز پیش که حساب رو چک کردم دیدم 20 تومن هدیه دادن .... حالا نمیدونم عیدی دادن یا بخاطر دیرکرد تحویل مودم بود!
    Last edited by kourosh4; 31-03-2011 at 16:22.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

از مودم وایمکس مبین نت میشه برای وایمکس ایرانسل هم استفاده کرد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •