تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 1049 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392792 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

naamre،
    دوست عزیز، شما باید یک آمپلی خوب با قدرت و اهم مناسب با بلندگوهاتون تهیه کنید.

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

متاسفانه هیچ فریموری یافت نشد.من که هر چی سرچ کردم به نتیجه ای نرسیدم.
    لطف کردی رفیق!
    راستش mp3 نمیخونه گفتم شاید با آپدیت بشه یه کاریش کرد...
    ممکنه نمایندگی آپدیتش کنه؟!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

دوستان خسته نباشند
    من یه سینما 500-600 میخوام. ترجیحا سونی(تی وی سونی دارم) و MKV خور. ظاهرا چیزی نیست. بازار که رفتم دستگاههای معمولی با امکانات 4 سال قبل همون قیمت اونروزهاست. BD که 1 تومن هست حدودا. من BD هم در نظر دارم، خلاصه کلی نیاز به کمک دارم.ممنون

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض سليقه ديداري و شنيداري

از بعضي از مطالب آقاي برزين واقعا نميشه گذشت. بايد بيشتر ياد بگيريم.
    .................................................. ......................

نكته اي كه بارها به شكل هاي مختلف بحش اشاره كردم مساله سليقه ديداري و شنيداري هست. گاهي ميبينم و مي شنوم كه گفته ميشه صدا و تصوير سليقه اي هست! درسته سليقه بيننده و شنونده در موارد مختلف ميتونه متفاوت باشه اما سليقه اي كه در مسير درست شكل گرفته باشه. نه از بين بد و بدتر مجلات و دوست آشنا انتخاب كنيم.

هر سليقه اي درست نيست. تجربه صدا و تصوير چيزي نيست كه صرفا با تحليل خواندن و يا از من و امسال من سوال كردن به دست بياد. تحليل خواندن كمك ميكنه فضاي ذهني شما عوض بشه, شمارو وارد يه دنياي جديد ميكنه اما دنياي نويسنده اون مطلب كه هميشه درست نيست. اين دنيا در ابتدا قشنگ و شمارو شيفته ميكنه, اما كم كم شروع ميكنيد ازش ناخواسته پيروي كردن! سعي كنيد فقط ازش ياد بگيريد نه اينكه سليقه خودتون به سمت اون نزديك كنيد اين خيلي اشتباه, اگر در اين مسير قرار بگيريد دچار يك سردرگمي بزرگ ميشيد و هر بار با اشتباهات اون شخص شما هم اشتباه مي كنيد! و محدود به درست و اشتباه يك نفر ميشيد. درك صدا و تصوير بايد در دراز مدت با آزمون و خطا همراه با تجربيات افراد صاحب نظر در شما بوجود بياد.
    با ذهنيت مينيماليستي نميشه به درك درستي از صدا و تصوير رسيد. هر جا بگيد خوب اين ديگه برام خوبه و راضيم همونجا ايست شدين. و با گذشت زمان هي به عقب بر ميگردين. با اين ذهنيت كه حد متوسطي براي صدا و تصوير وجود داره به هيچ جا نمي رسيد. نميگم بريد گرون ترين سيستم از اول بخريد. تاكيد من روي باز گذاشتن ذهن. خودتون محدود نكنيد. Free Your Mind

تجربه را بايد از صفر شروع كرد. يعني اگر الان يه سيستم ساده دارين سعي كنيد روش شنيداريتون عوض كنيد, با يك قطعه موسيقي متفاوت از گذشته شروع كنيد. در مورد سازها مطالعه كنيد و نوع صداشون, صداي ساز گوش كنيد, يه قطعه تك نوازي تو همون سيستم ساده گوش كنيد و ببينيد چه تفاوت هاي با اجراي زنده ساز درك مي كنيد؟ يا اگر يه فيلم روي دي وي دي كپي داريد اين بار سعي كنيد جور ديگه نگاهش كنيد, ببينيد از اينجا چي ياد گرفتين؟ آيا مي تونيد نكات مثبت و منفي صدا و تصوير تشخيص بدين؟از هميجا شروع ميشه...
    موفق باشيد.

منبع: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mohsen_rock's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

لطفا یکی از دوستان کمک کنه!
    من میخوام یه سینما خانگی بخرم. بلندی صداش اصلا واسم مهم نیست همون که کیفیت داشته باشه کافیه!
    میخوام همه جور فرمتی هم بتونه پخش کنه!
    قیمتش هم هرچی کمتر بهتر! نمیخوام زیاد هزینه کنم واسش! برندش هم مهم نیست!

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام خدمت همه اساتید اگه میشه منم راهنمایی کنید
    بین این مدلها موندم کدوم رو انتخاب کنم(از نظر تفکیک صدا):
    pioneer: rsm400dv
    sony: gzr77d
    jvc: dx-j21
    بودجه ام حدود 300 تومن هستش فقطم برای موسیقی میخوام.
    نظرتون راجع به edifier: da5000pro به همراه یک پلیر چیه؟
    ببخشید اگه یکم طولانی شد
    سلام.
    به نظر من pioneer رو تهیه کنید.با توجه به قیمتش صدای خیلی خوبی داره.

---------- Post added at 10:51 PM ---------- Previous post was at 10:49 PM ----------

سلام چندتا سوال :سینمای خانگی فیلیپس میخوام از نظر شما کدوم مدل ؟
    3578یا3569 واینکه کدامیک وایرلس داره؟کدوم کیفیت صدای بیشتری داره؟
    باتشکر
    3569 دیگه گیر نمیاد.3578 تهیه کنید،وایرلس هم هست.

---------- Post added at 10:52 PM ---------- Previous post was at 10:51 PM ----------

لطف کردی رفیق!
    راستش mp3 نمیخونه گفتم شاید با آپدیت بشه یه کاریش کرد...
    ممکنه نمایندگی آپدیتش کنه؟!
    نمایندگی آپدیت نمی کنه چون اصلا فریموری برای دستگاهتون ارائه نشده.
    می تونید یه پلیر تهیه کنید و وصل کنید به سینماتون.

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:52 PM ----------

دوستان خسته نباشند
    من یه سینما 500-600 میخوام. ترجیحا سونی(تی وی سونی دارم) و MKV خور. ظاهرا چیزی نیست. بازار که رفتم دستگاههای معمولی با امکانات 4 سال قبل همون قیمت اونروزهاست. BD که 1 تومن هست حدودا. من BD هم در نظر دارم، خلاصه کلی نیاز به کمک دارم.ممنون
    اگر هدفتون پخش فرمت MKV هستش همونجوری که خودتون تو جریانید باید یه تومنی واسه یه سیستم بلوری هزینه کنید و شما میخواید حدود 500 یا 600 تومن هزینه کنید بنابراین می تونید یه دستگاه مدیا پلیر تهیه کنید و یه سینما در حد 400 یا 500 تومن.
    فکر کنم تنها راهی که جلوی روتون قرار داره این باشه.

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

لطفا یکی از دوستان کمک کنه!
    من میخوام یه سینما خانگی بخرم. بلندی صداش اصلا واسم مهم نیست همون که کیفیت داشته باشه کافیه!
    میخوام همه جور فرمتی هم بتونه پخش کنه!
    قیمتش هم هرچی کمتر بهتر! نمیخوام زیاد هزینه کنم واسش! برندش هم مهم نیست!
    مثلا تا چه سقفی می خواید هزینه کنید؟

8. این کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت mstfnsh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

mr_rayan با تشکر از راهنماییتون، بین اینها خیلی تردید داشتم، امیدوارم همواره موفق و سلامت باشی

10. این کاربر از mstfnsh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

اگر هدفتون پخش فرمت MKV هستش همونجوری که خودتون تو جریانید باید یه تومنی واسه یه سیستم بلوری هزینه کنید و شما میخواید حدود 500 یا 600 تومن هزینه کنید بنابراین می تونید یه دستگاه مدیا پلیر تهیه کنید و یه سینما در حد 400 یا 500 تومن.
    فکر کنم تنها راهی که جلوی روتون قرار داره این باشه.
    ممنون
    من وسترن لایو دارم. (همونطور که میدونید Ethernet هم داره) پس اگه یه سینمای 500 تومنی بگیرم چیزی جز باندهاش به دردم نمیخوره (که این هم واقعا زوره این همه پول بدی برای صرفا باند، با توجه به اینکه ال سی دی ام هم x350 سونی و واقعا صداش حرف نداره)
    با این حساب سینمای 4-5 سال قبل با این بودجه برای من هیچ فرقی با سینمای روز نخواهد داشت. چون من میخواستم یه چیز جامع بگیرم و وسترن و ... را بگذارم کنار.
    نظر شما چیه؟

داره خودمونی میشه اميرسوكي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    ممنون ميشم راهنمايي كنيد.
    مدل تلويزيونم c650 سامسونگ هست و ميخواستم كه يك سينما بخرم .
    هزينه تا حدود 700 هم مشكلي ندارم و ترجيحا كمتر باشه . ترجيحات من اينها هستند :
    - صداي قوي و بلند لازم ندارم و در مجموع كيفيت برام مهم هست و تفكيك صدا
    - بلندگوهاي عقب بيسيم باشند
    - ترجيحا زيبا باشد
    ممنون.

داره خودمونی میشه MahdiidhaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام به دوستان
    من یه سینما خانگی سامسونگ 445 همراه ال ای دی 40 اینچ گرفتم ، فقط ----- نگاه میکنیم تصویر ----- رو با یه HTMI دادم به TV و صدای ----- رو با کابل اپتیکال دادم به سینما
    1- سینما چند حالت صدا داره (Matrix, Stereo, Cinema, Music , . . ) بهترین کیفیت تو Stereo هست که قابل مقایسه با بقیه نیست ولی وقتی تو این حالت هست فقط دو speaker کار میکنه ، آیا میشه بقیه هم مث این دو تا ، تو این حالت، صدادار بشن یا از راه دیگه، بشه کیفیت صدا رو در حالتهای دیگه به این حالت نزدیک کرد ؟
    2- ما آپارتمان نشینیم ، دیوارا نازک و خونه ها نزدیک هم ، بلندگوها رو چطور بچینم که بیشترین صدا و کیفیت رو در داخل و کمترین نفوذ صدا رو به بیرون داشته باشیم ؟
    3- صدای تلویزیون با سینما Sync نیست ، اگه بخوام صدای هردو رو داشته باشم میشه همزمانشون کرد ؟
    4- BD wise چیه ؟ چه مزیت یا عیبی داره ؟ من با فرض افزایش کیفیت فعالش کردم .
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •