تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 472 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4717

نام تاپيک: ‌ سمند EF7 پایه گاز سوز و بنزینی ( Samand )

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید در حال حاضر همه سورن های جدید با داشبورد جدید تحویل میشن؟ میشه ضبطشون رو عوض کرد؟

Sent from my LG-D802 using Tapatalk
    اگر ELX EF7 هستش، که در حال حاضر میبنم که کلاس57507 ثبت نام میکنند، که کلاس ماشین خودم هست، اره داشبوردش در واقع جدیده، ضمنان ضبط هم اگه داشته باشه، هر چی بخای میتونی نصب کنی، فقط برای نصب سیستم منظورم باند یا امپ باید مراقب باشی به سیم کشی ماشین اسیب وارد نشه، ضبطهای موجود الان اکثران سوکت فابریکن

2. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه M.Amorous's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

اگر ELX EF7 هستش، که در حال حاضر میبنم که کلاس57507 ثبت نام میکنند، که کلاس ماشین خودم هست، اره داشبوردش در واقع جدیده، ضمنان ضبط هم اگه داشته باشه������، هر چی بخای میتونی نصب کنی، فقط برای نصب سیستم منظورم باند یا امپ باید مراقب باشی به سیم کشی ماشین اسیب وارد نشه، ضبطهای موجود الان اکثران سوکت فابریکن
    خوب این که جاش کلا فرق میکنه بزرگ تره نسبت به سایزضبط های معمولی!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2014

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان محترم
    من یه سمند پایه گاز سوز دارم که حدودا 2000 تا کار کرده. دیروز یه سفر باهاش رفتم چالوس که متوجه دو تا ایراد شدم.اول اینکه سر پیچ ها که با سرعت میپیچی یه صدای زوزه عجیب
    (بیشتر شبیه ناله) داخل اتاق میپیچید و دوم اینکه امروز چک کردم دیدم از زیر گیربکس به مقدار خیلی کمی روغن میچکه.
    از دوستان کسی دلیل و راه حل این مسائل رو میدونه و اینکه آیا بعد از تعمیر به حالت عادی برمی گرده؟

داره خودمونی میشه AM1R95's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    T.E.H.R.A.N

پيش فرض

دوستان سلام

یه سمند LX موتور xu7 که حدودا 9000 تا کار کرده.
    مشکل اینه که وقتی دور موتور به 3500 میرسه یه صدای وِززز از سمت فکر کنم شاگرد میاد که وقتی دنده عوض می کنی و دور موتور میاد پایین صدا قطع میشه.
    مشکل چیه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نه عزیز اشتباه نکن، سایز تعریف شده محل قرارگیری ضبط، برای همه ماشینها فکر میکنم یکی هست، من خودم 3650 انداختم، حله

من یه سمند پایه گاز سوز دارم که حدودا 2000 تا کار کرده. دیروز یه سفر باهاش رفتم چالوس که متوجه دو تا ایراد شدم.اول اینکه سر پیچ ها که با سرعت میپیچی یه صدای زوزه عجیب
    (بیشتر شبیه ناله) داخل اتاق میپیچید و دوم اینکه امروز چک کردم دیدم از زیر گیربکس به مقدار خیلی کمی روغن میچکه.
    از دوستان کسی دلیل و راه حل این مسائل رو میدونه و اینکه آیا بعد از تعمیر به حالت عادی برمی گرده؟
    اولی رو نغهمیدم، اگه میشه بیشتر توضیح بده
    ولی مشکل روغن ریزی رو خودم دارم از گیربکس که یک بار مراجعه داشتم و مشکل حل نشد و این هفته دوباره میخوام برم نمایندگی، ظاهران از سنسور کیلومترشمار هستش
    ولی توی فاکتور برای من زده کاسه نمد گیربکس، نمیدونم دیگه کدومشونه

7. این کاربر از وحید گودرزی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

نه عزیز اشتباه نکن، سایز تعریف شده محل قرارگیری ضبط، برای همه ماشینها فکر میکنم یکی هست، من خودم 3650 انداختم، حله

اولی رو نغهمیدم، اگه میشه بیشتر توضیح بده
    ولی مشکل روغن ریزی رو خودم دارم از گیربکس که یک بار مراجعه داشتم و مشکل حل نشد و این هفته دوباره میخوام برم نمایندگی، ظاهران از سنسور کیلومترشمار هستش
    ولی توی فاکتور برای من زده کاسه نمد گیربکس، نمیدونم دیگه کدومشونه����������� ������

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان سلام

یه سمند LX موتور xu7 که حدودا 9000 تا کار کرده.
    مشکل اینه که وقتی دور موتور به 3500 میرسه یه صدای وِززز از سمت فکر کنم شاگرد میاد که وقتی دنده عوض می کنی و دور موتور میاد پایین صدا قطع میشه.
    مشکل چیه؟
    مشکل از دسته موتور ماشین
    متاسفانه جنس دسته موتور های فعلی که روی همه مدلهای ایرانخودرو میبندن زیاد جالب نیست
    توی یکسری هاشون روی یکسری دور موتور ها لرزش ایجاد میکنه

10. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

صدای پمپ هیدرولیک هست
    مشکل خاصی نیست موقعی که توی پیچ با سرعت کمی بالا دور بگیرید به خاطر ضعیف بودن پمپ ها صدای زوزه میده

مورد دوم هم به خاطر سنسور کیلومتره اگر داشته باشن براتون عوض میکنن والا با یکم نوار تفلون مشکلش برطرف میشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام دوستان.
    یکی از چراغای جلو من به نظرم نورش پایین هست . نور اینها رو باید چطور تنظیم کرد؟؟؟؟

داره خودمونی میشه hamid.1992's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2014
    محل سكونت
    یه جای همین دور اطراف...

پيش فرض

سلام اون مشکل روغن ریزی که گفتم از سنسور کیلومتر نبود از کاسه نمد بود که با تعویضش حل شد البته مکانیک میگفت به علت جنس بد قطعات اگه به ماشین فشار وارد بشه بازم امکان داره که روغن ریزی از کاسه نمدش داشته باشیم ........ کلا میگفت باید با ماشین های جدید با ملایمت بیشتری برخورد کرد ..... اون دوستمم گفت که قبل از اینکه روغن ریزی شروع بشه به ماشین فشار اورده .... عذر میخوام دیر نتیجه رو گفتم چون الانم سر کارم

14. 2 کاربر از hamid.1992 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •