عزیزم لزوماً هر کسی که تاپیک قهوهی تلخ رو دنبال میکنه، تاپیک مهران مدیری رو نمیکنه که !
اخبار مربوط به قهوهی تلخ باید تو تاپیک خودش عنوان بشه ...
اگه اون ور گذاشته شده، دلیل بر این نیست که همهی دوستداران قهوهی تلخ خونده باشنش !!
پاک شه ...
عزیزم لزوماً هر کسی که تاپیک قهوهی تلخ رو دنبال میکنه، تاپیک مهران مدیری رو نمیکنه که !
اخبار مربوط به قهوهی تلخ باید تو تاپیک خودش عنوان بشه ...
اگه اون ور گذاشته شده، دلیل بر این نیست که همهی دوستداران قهوهی تلخ خونده باشنش !!
پاک شه ...
در تائید حرف های کوروش جان باید اضافه کنم برای مثال دوستمون جناب Vallio هم برای اینکه اخبار مربوط به قهوه تلخ که تو اون تاپیک موجوده دیده بشه، لینک پست خبری در اون تاپیک رو این ور هم قرار میدن!
خوب چه کاریه!! یه باره خبر رو تو همین تاپیک بزارید! مثل همه سریال ها!
به نظر من، اون تاپیک بیشتر مربوط باشه به اخبار شخصی مهران و احیانا آثار گذشته یا آینده مدیری که تاپیکی تو انجمن ندارن بهتره! و خلاصه یه جورایی تاپیک هواداری باشه! اگه اشتباه هم نکنم تو انجمن هنر هفتم کم نیست تاپیک هایی که ماهیت طرفداری دارن و مربوط به یه فرد هستند...
البته تمام اینا بدون شک تصمیم مدیریت و ربکا جان هستش...
یاعلی![]()
Last edited by pcforlife; 10-04-2011 at 23:51.
پشت صحنه ها بسیار جذاب بود؛ اما به نظر من کم بود و البته می تونست جذاب تر هم باشه.
از تبریک های عید اصلاً خوشم نیومد (به جز باباشاه و بابااتی) خیلی آبکی بود و اصلاً روش کار نشده بود.
در کل خوب بود.![]()
سری جدیدش پس کی میاد قرار الان که دیگه 25 فروردینه
سری جدیدش رو هواست کلاسری جدیدش پس کی میاد قرار الان که دیگه 25 فروردینه
انقدر اصلاحیه زدن بهش که باید دوباره اونارو بسازن بفرستن برای بازبینی!!: (
چون اخبار مربوط به مهران مدیری حول وحوش همین سریال قهوه تلخ هست بهتره که اون تاپیک قفل شه و اخبار توی همین تاپیک قرار بگیره . بقیه اخبار مربوط به مهران مدیری هم توی تاپیک اخبار تلویزیون و رادیو قرار داده بشه .
عجب داستانی شدهپس با این تفایر سری بعدی معلوم نیست کی بیاد
واقعا حیفه که کارگردان های طنز به این خوبی داریم و قدرشون رو نمیدونن و بخاطر مسائل نچندان مهم بهشون گیر میدن
نمیدونم کسی قبلا این عکسا رو اینجا گذاشته یا نه ولی گفتم بزارم
![]()
موضوع چیه ؟ یکی به ما هم بگه
چرا قسمت بعدی قهوه تلخ نمیاد ؟
باید تا شنبه صبر کنیم قرار شده که شنبه بیاد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)