تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 292 از 432 اولاول ... 192242282288289290291292293294295296302342392 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,911 به 2,920 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون البته لینک را چک کردم و اکثرا هم ریاضی داشتن
    1 - فقط سوالی دارم مثلا در یک رشته ای رفتیم و فرقی نکند که چه رشته ای باشد خوب بعدش آخر ترم امتحان میگیرن درسته ؟و
    2 - اگر در همه درس هائی که داده شده نمره قبولی بگیریم بعد میتونیم برویم ترم بعد درسته ؟
    3 - یعنی اگر نمره نگیریم باید همون ترم را از اول بخونیم تا زمانی که نمره قبولی بگیریم و بعد میتونیم برویم به ترم بعد درسته یا خیر و روشی دیگری است ؟
    4 - سوال دیگر یعنی هر رشته ای یک درس اصلی دارد و چند درس عمومی و برای اینکه به ترم بعد برویم باید هم درس اصلی و هم درسهای عمومی را قبول بشویم ؟
    دوستان ببخشید ممکنه چندین سوال دیگر هم بپرسم چون اطلاعاتم کم است در مورد دانشگاه مرسی فقط اگر لطف کنید آسان و فوری راهنمائی کنید
    Last edited by parspro; 24-08-2013 at 21:16.

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

آقا ممنون حالا اگر دیگر دوستان هم میدونند لطفا فوری بگن
    خوب میشود بگید کدام رشته از همه آسونتر است و ریاضی در آن یا استفاده نمیشود و اگر هم باشه خیلی کم استفاده میشود چون ریاضی و فیزیک و محاسباتم خوب نیست و زیاد هم وقت کلاس رفتن را ندارم
    راستی سوال دیگه کلا این دانشگاه علمی کاربردی سخت گیر است یا خیر یعنی همش باید برویم سر کلاس یا خیر ؟
    چون بیشتر میخواهم برای آینده مدرکی داشته باشم
    حقوق
    معماری

آخر فروم باز mojtaba2321's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون البته لینک را چک کردم و اکثرا هم ریاضی داشتن
    1 - فقط سوالی دارم مثلا در یک رشته ای رفتیم و فرقی نکند که چه رشته ای باشد خوب بعدش آخر ترم امتحان میگیرن درسته ؟و
    2 - اگر در همه درس هائی که داده شده نمره قبولی بگیریم بعد میتونیم برویم ترم بعد درسته ؟
    3 - یعنی اگر نمره نگیریم باید همون ترم را از اول بخونیم تا زمانی که نمره قبولی بگیریم و بعد میتونیم برویم به ترم بعد درسته یا خیر و روشی دیگری است ؟
    4 - سوال دیگر یعنی هر رشته ای یک درس اصلی دارد و چند درس عمومی و برای اینکه به ترم بعد برویم باید هم درس اصلی و هم درسهای عمومی را قبول بشویم ؟
    دوستان ببخشید ممکنه چندین سوال دیگر هم بپرسم چون اطلاعاتم کم است در مورد دانشگاه مرسی فقط اگر لطف کنید آسان و فوری راهنمائی کنید
    شما آخر ترم امتحاناتو میدی، نمره پاسی میگیری ازون درس و خلاص
    درسهایی هم که میفتی باید تا پایان دورت پاس کنی، البته اگه پیش نیاز درس دیگه ای باشه باید زودتر پاسش کنی تا بتونی درس بعدیش رو بگیری.
    الان دیگه مشروطی و تکرار پودمانی رو هم برداشتن اگه همه درسا رو هم بیفتی، بازم میتونی برم ترم یا پودمان بعد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

ممنون خوب پس دیگه پودمانی نیست ؟
    1 - خوب من معدل دیپلمم یک خورده از 14 کمتر است آیا میتونم در هر رشته ای شرکت کنم ؟
    2 - راستی آقا آیا در این لینکی که گذاشتم - اینها رشته هستند که باید یکی از اینها انتخاب کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3 - بعد مثلا نوشته فیلم سازی - تدوین فیلم آیا فیلم سازی - تدوین فیلم یک رشته است ؟
    4 - وقتی که انتخاب رشته کردیم و بعد رفتیم سر کلاس میشود اگر خوشمون نیومد مثلا ترم بعد رشته مان را عوض کنیم و اگر میشود اون درسهائی که قبول شدیم هم حذف میشود و یا در رشته جدید دیگر نیازی نیست آنها را دوباره امتحان دهیم
    5 - و لطفا بگید هر ﭘﻮﺩﻣﺎ چند ماه است یعنی هر ﭘﻮﺩﻣﺎ معادل یک ترم است که میشود 4 ماه میشود ؟ چون مثلا در جائی نوشته که ( ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺁﻣﻮﺯﺷﻲ ﻫﺮ ﭘﻮﺩﻣﺎﻥ 160 ﺗﺎ 480 ﺳﺎﻋﺖ ﺍﺳﺖ ) میشود توضیح دهید منظور چیست ؟
    Last edited by parspro; 24-08-2013 at 22:46.

ناظر انجمن موضوعات علمی و فنی-مهندسی M o h a m m @ d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

ممنون خوب پس دیگه پودمانی نیست ؟
    1 - خوب من معدل دیپلمم یک خورده از 14 کمتر است آیا میتونم در هر رشته ای شرکت کنم ؟
    2 - راستی آقا آیا در این لینکی که گذاشتم - اینها رشته هستند که باید یکی از اینها انتخاب کنیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    3 - بعد مثلا نوشته فیلم سازی - تدوین فیلم آیا فیلم سازی - تدوین فیلم یک رشته است ؟
    4 - وقتی که انتخاب رشته کردیم و بعد رفتیم سر کلاس میشود اگر خوشمون نیومد مثلا ترم بعد رشته مان را عوض کنیم و اگر میشود اون درسهائی که قبول شدیم هم حذف میشود و یا در رشته جدید دیگر نیازی نیست آنها را دوباره امتحان دهیم
    5 - و لطفا بگید هر ﭘﻮﺩﻣﺎ چند ماه است یعنی هر ﭘﻮﺩﻣﺎ معادل یک ترم است که میشود 4 ماه میشود ؟ چون مثلا در جائی نوشته که ( ﻣﺠﻤﻮﻉ ﺳﺎﻋﺎﺕ ﺁﻣﻮﺯﺷﻲ ﻫﺮ ﭘﻮﺩﻣﺎﻥ 160 ﺗﺎ 480 ﺳﺎﻋﺖ ﺍﺳﺖ ) میشود توضیح دهید منظور چیست ؟
    1.معدل زیاد مهم نیست مگر اینکه رشته ای که میخواین علاقه مند زیاد داشته باشه که الویت پذیرش با معدل بالا باشه.
    2.اینها فقط معرفی سرفصل دروس کاردانی شاخه صنعته .برای بقیه شاخه ها به این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .شما اول دفترچه دانلود کن بعد رشته های که مال شهر خودته ببین چیه بعد به هرکدوم که علاقه داری انتخاب کن.
    3.اره همشون رشته هستن .
    4.بهتره همون اول رشته ای که علاقه داری انتخاب کنی اینجور بخوای از یه رشته به رشته دیگه بپری وقت و پولت هدر میدی .تغییر رشته میشه داد ولی باید چیزی انتخاب کنی که به رشته ای که میخونی بخوره تا واحدهای که پاس کردی تطبیق بخوره و هدر نره .
    5.هر سال تحصیلی کلا دو ترم یا پودمانه .مهر تا بهمن ترم اول و بهمن تا تیر هم ترم دوم .شما به ساعات برای محاسبه طول یک ترم کار نداشته باشین .شما اگه 10 ساعت برای یه پودمان داشته باشین بازم باید از مهر تا بهمن برید کلاس تا امتحان بدید بعد ترم تموم شه و یک ترم یا پودمان حساب شه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

سلام
    آقا ممنون
    فقط لطفا بگید این دفترچه را ار کجا دانلود کنم که لیست رشته در آن است لطفا لینک بدهید
    و سوال دیگه کجا اسامی رشته ها را کامل گذاشته که بتونیم انتخاب کنیم کدام را انتخاب کنیم
    و الان موقع ثبت نام کردن این صفحه آمده و نمیدونم چی باید بنویسیم داخلش عکس را در زیر گذاشتم روش کلیک کنید بزرگ میشود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا نوشته گروه آموزشی خوب کدام گذینه را بزنم
    یا مثلا نوشته رشته محل ها اطلاعات بیشتر و پائینش چند قسمت جدول خالی دارند که از شماره 1 تا 50 است خوب اینها را چه کنیم
    دوستان لطفا راهنمائی فوری کنید چون چند ساعت بیشتر وقت نیست تا تکمیل کمیم

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

سلام
    آیا تو کارشناسی ناپیوسته علمی کاربردی میشه از گروه آموزشی صنعت به گروه آموزشی هنر تغییر رشته داد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

سلام
    آقا ممنون
    فقط لطفا بگید این دفترچه را ار کجا دانلود کنم که لیست رشته در آن است لطفا لینک بدهید
    و سوال دیگه کجا اسامی رشته ها را کامل گذاشته که بتونیم انتخاب کنیم کدام را انتخاب کنیم
    و الان موقع ثبت نام کردن این صفحه آمده و نمیدونم چی باید بنویسیم داخلش عکس را در زیر گذاشتم روش کلیک کنید بزرگ میشود

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مثلا نوشته گروه آموزشی خوب کدام گذینه را بزنم
    یا مثلا نوشته رشته محل ها اطلاعات بیشتر و پائینش چند قسمت جدول خالی دارند که از شماره 1 تا 50 است خوب اینها را چه کنیم
    دوستان لطفا راهنمائی فوری کنید چون چند ساعت بیشتر وقت نیست تا تکمیل کمیم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] داخل همین دفترچه برین نوشته چه رشته های داره .شما برید رشته های نگاه کنید که تو شهر خودتون داره اشتباهی از رشته ای خوشت میاد ولی توشهرت نیست نزنی .
    خوب هر رشته ای زیر گروه یه گروه اموزشیه شما رشته ای که انتخاب می کنید نوشته زیر مجموعه چه گروهی هست.
    رشته های محلم کد رشته انتخاب شدت میزنی مثلا جوشکاری انتخاب کردی کدی که جلوش نوشته میزنی 5648 تو کادر و اسم خود رشته نمی نویسی .
    1 تا 50 هم مقدار انتخاب رشتس میتونی 50 تا رشته بزنی تا در صورتی که یه رشته بالاتر قبول نشدی سیستم رشته بعدی برای پذیرشت بین داوطلبین نگاه کنه.
    در ضمن تا ساعت24 یکشنبه 3 شهریور وقت داری .که احتمالا تمدید میشه ولی شما تا امشب سعی کن ثبت نام کنی .رشته های که قبلا انتخاب کرده بودی فکر کنم از نظر مدرکی و بخوای ادامه بدی ارزشی نداشته باشن میتونی همین رشته ها تو فنی حرفه ای با هزینه کمتر بری .
    بهتره انتخابهای بهتری بکنی
    Last edited by M o h a m m @ d; 25-08-2013 at 02:27.

9. این کاربر از M o h a m m @ d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

آقا ممنون و لطف کردید و خوب توضیح دادید چون فعلا میخواهم تا کاردانی را بگیرم و بعد اگر شد برای کارشناسی
    فقط سوالی دارم شما آرش این را نوشتید ( رشته های که قبلا انتخاب کرده بودی فکر کنم از نظر مدرکی و بخوای ادامه بدی ارزشی نداشته باشن میتونی همین رشته ها تو فنی حرفه ای با هزینه کمتر بری . بهتره انتخابهای بهتری بکنی )
    میشود توضیح بیشتری بدهید منظورتون چی بود آیا منظورتون از رشته های که انتخاب کردی ارزشی نداره اینها است ( برق صنعتی - کنترل ابزار دقیق - آزمون فلزات - بازرسی جوش - ایمنی ) ؟
    برای این اسم این رشته ها را آوردم که دانشگاهی بود در شهرمون اهواز و این آگهی ها را زده بود واسه همین نوشتم
    آقا شما نظر دیگری دارید ؟ آخه من فقط میخواهم آسون باشه و همانطور که گفتم نمیدونم این رشته هائی که اسم آوردم سخت هستند یا خیر هر چند که یکی از دوستان گفت برق و ابزار دقیق آسان نیست
    حالا اگر اطلاعی دارید از رشته ای مناسب که حجم درسیش و ریاضی آن کمتر باشه معرفی کنید که در اهواز هم باشه ممنون میشوم
    Last edited by parspro; 25-08-2013 at 10:58.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    همین دوروبر

پيش فرض

آقا ممنون و لطف کردید و خوب توضیح دادید چون فعلا میخواهم تا کاردانی را بگیرم و بعد اگر شد برای کارشناسی
    فقط سوالی دارم شما آرش این را نوشتید ( رشته های که قبلا انتخاب کرده بودی فکر کنم از نظر مدرکی و بخوای ادامه بدی ارزشی نداشته باشن میتونی همین رشته ها تو فنی حرفه ای با هزینه کمتر بری . بهتره انتخابهای بهتری بکنی )
    میشود توضیح بیشتری بدهید منظورتون چی بود آیا منظورتون از رشته های که انتخاب کردی ارزشی نداره اینها است ( برق صنعتی - کنترل ابزار دقیق - آزمون فلزات - بازرسی جوش - ایمنی ) ؟
    برای این اسم این رشته ها را آوردم که دانشگاهی بود در شهرمون اهواز و این آگهی ها را زده بود واسه همین نوشتم
    آقا شما نظر دیگری دارید ؟ آخه من فقط میخواهم آسون باشه و همانطور که گفتم نمیدونم این رشته هائی که اسم آوردم سخت هستند یا خیر هر چند که یکی از دوستان گفت برق و ابزار دقیق آسان نیست
    حالا اگر اطلاعی دارید از رشته ای مناسب که حجم درسیش و ریاضی آن کمتر باشه معرفی کنید که در اهواز هم باشه ممنون میشوم
    من از لحاظ بازار کار گفتم که حداقل مدرکش بدرد آیندات بخوره.حالا چون اهوازین فکر کنم این رشته ها بدردت بخوره چون پالایشگاه و صنایع پتروشیمی هست اونجا که این رشته ها را احتیاج داشته باشن .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •