سلام دوست عزیز من k53sv دارم usb3هم داره بلوری هم داره البته به صورت اپشنال هستش به نظر من که از n43بهتره البته شما چون 14 میخوای بهترین انتخاب برای شما k43 sv هست که همusb3داره هم بلوری فقط تو طراحی با n43فرق داره
سلام دوست عزیز من k53sv دارم usb3هم داره بلوری هم داره البته به صورت اپشنال هستش به نظر من که از n43بهتره البته شما چون 14 میخوای بهترین انتخاب برای شما k43 sv هست که همusb3داره هم بلوری فقط تو طراحی با n43فرق داره
دوست عزیز این مدل از اسوس جزو لپ تاپ های سبک و نازک این برند به حساب می اد که یه امتیاز ویژه نسبت به n43 محسوب میشه (با وزن 2.4 n43 )
اما اینکه کدومشون بهتره:(به سلیقه و کاربری شما بستگی داره)اولین مسئله ظاهر هست که کاملا سلیقه ای است از نظر من ظاهر هردو لپ تاپ زیباست اما سری n اسوس یه چیز دیگه است
اما از لحاظ سخت افزاری:u41 در cpu فقط با دو مدل سندی بریج i5 2410 و i3 2310 ارائه میشه اما n43 به غیر از این دو مدل با i7 2630 هم ارائه شده که قدرت بسیار زیادی رو به لپ تاپ میده.یه مورد اختلاف دیگه هم گرافیک 2 گیگ n43 نسبت به گرافیک 1 گیگ u41 هست که تو پرازش گرافیکی هیچ فرقی با هم ندارن و u41 تا 2.7 از رم شیر میکنه و چیپست هر دو لپ تاپ 540 انویدیا هست که گرافیک خوبی هست(متوسط) به غیر از این دو اختلاف این دو لپ تاپ از لحاظ سخت افزاری فرق چندان و تاثیرگذار توی قدرت سیستم ندارن و اختلافات جزئیه(دوربین وبکم - دور هارد - بلو ری و ...) با توجه به کانفیگ انتخابی.تنها فرق تاثیرگذار سخت افزاری این دو مدل cpu هست که اگه کارکرد شما متوسط باشه مدل i5 2410 کاملا جوابگوی نیاز شماست و تفاوتی بین این دو مدل نیست و انتخاب کاملا سلیقه ایه.
مشخصات کامل این دو لپ تاپ:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدموفق باشیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
من n53 گرفتم به نظرم سری n از سری k بهتره هم طراحی بهتری داره هم صدا بسیار بهتر
دوست عزیز مگه k53 یواس بی 3 داره؟
پس با توجه به نیاز های من که سبک بودن هستش فکر کنم U41sv انتخاب خوبی باشهانتخاب کاملا سلیقه ایه.
چون من کار گرافیکی هم نمیخوام روش انجام بدم از طرفی هم که این مدل با باتری 8 cell ارائه میشه شارژ بیشتری هم نگه میداره و همین corei5 بودنش جوابگوی من که فقط برنامه نویسی و طراحی سایت میکنم، خواهد بود!
اما این N43sl همه چی تمومه! یو اس بی 3 هم داره
بلو ری هم داره و هاردش هم 750 گیگ هستش!
انتخاب سختی دارم
به هر حال ممنون![]()
دوست عزیز اگه کارا شما به برنامه نویسی و طراحی ختم میشه i5 کافیه و u41 انتخاب خوبیه و قابل حمل تر نسبت به 43 - در مورد بلوری تو ایران هیچ کاربردی نداره و جنبه تزئینی داره . هارد هم با اکسترنال حل میشه . می مونه usb3 که انتخابو سخت میکنه (بدون در نظر گرفتن usb3 انتخاب u41 عالیه.موفق باشی
---------- Post added at 09:26 PM ---------- Previous post was at 09:25 PM ----------
من که تا حالا ندیدم............![]()
دوستان کدوم یک از مدلهای ایسوس کیفیت تصویری بهتری داره؟
سری n کیفیت تصویر خیلی خوبی داره
سری n از سری گیم g کیفیت تصویرش بهتره/ کلا کیفیت ساخت سری n به g می رسه
در مورد n55 و کارایی کارت گرافیکش و همچنین خنک بودن دستگاه کسی می تونه توضیح بده مخصوصا عملکردش تو گیمهای سنگین مثل بتلفیلد 3 و nfs run
ممنون می شم راهنمایی کنید ما رو چون سری گیم خیلی گرونه و من می خوام لپ تاپ حداقل 3 سال برام راحت کار کنه.
سلام
من 1 ماهه لپتاپ Asus مدل U41sv گرفتم که دوتا مشکل باهاش دارم
1 نمیدونم چرا یه دفعه از بلندگوها صدا نمیاد یعنی حتی Mute هم نمیشه اما ازش صدا در نمیاد تا Restart میکنم درس میشه
2 نمیتونم فایلی Bluetooth کنم یعنی رو فایل راست کلیک میکنم نزده Bluetooth البته قدیم میشد این کار رو کرد جتی با دکمه های Fn + F2 هم Bluetooth رو روشن میکنم
نمیدونم این مشکلات سخت افزاری هست یا نرم افزاری چون ویندوزم اورجینال نیست
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)