جناب HAdi OnlY
با تشکر از برنامه خوبتون، من یک مشکلی در اجراش دارم :
caption error :
Registry Editor
error message:
cannot import C:\kaspersky_trial_reset_2011_x32.reg : Error accessing the registry
ممنون میشم اگر راه حلی بفرمایید
با تشکر از برنامه خوبتون، من یک مشکلی در اجراش دارم :
caption error :
Registry Editor
error message:
cannot import C:\kaspersky_trial_reset_2011_x32.reg : Error accessing the registry
ممنون میشم اگر راه حلی بفرمایید
دوستان این کی ها بعضی وقتها خیلی اذیت میکنن !
دیگه دارم کم کم خسته میشم . هر وقت میام پشت ه نت باید ی مدت زمان به این کاسپر ور برم تا راه بیافته !
دوستان نظری دارن ؟
اگر بخوام بخرم آیا میشه اطمینان کرد ؟
بنظر شما از لحاظ قیمت و امنیت از کدوم شرکت و از کجا تهیه کنم بهتره ؟
ممنون![]()
بهترین روش فعلی برای شما
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تبریک میگم هادی جان
روش و راه حل بسیار خوبیه ...
KIS&KAV
مشکل اینه من تریال تموم شده حالا دیگه اون پایین که کی میخواد نمی اید
برای key نیازی به باقی بودن تریا نیست:
تریال ریستر مناسب:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کی های جدید از راه رسیدن:
درسته اکثرا یک ماهه هستن ولی برای دانلود آپیدیت این ماه کافیه، تا ماه آینده که دوباره یه یه کی یه ماهه دیگه پیدا کنیم!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
باعرض سلام به شما مدیران و دست اندرکاران سایت .یک چیزی باید بگم واین است که دوستان توراخدا از کرک انتی بلاک لیست آنتی ویروس کاسپرسکی ورژن 2010 استفاده نکنید حتما میگید چرا براتون میگم چون وقتی من کاسپرسکی 2010 رابا روش دوستان این سایت کرک کردم خوب بود اما بعد از چند روز که کامپیوتر را روشن میکردم و کاسپرسکی را برای اسکن اماده میکردم میدیدم کاسپر اسکن نمی کنه و مثل مجسمه ایستاده گفتم کامپیوتر را ریستارت میکنم که انجام دادم مشکل رفع شد اما دوباره بعد از چند روز همین طوری شد شک کردم نکنه عیب از کرک گفتم آنتی ویروس را پاک و دوباره نصب میکنم انجامش دادم دیدم بله عیب از کرک الان تا امروز حدود 1ماه از اون ماجرا میگذره وبرای کاسپرسکی مشکلی پیش نیامده وتا الان فقط دارم از کی کاسپراستفاده میکنم مشکلی نیست درسته هر سه روز یا یک هفته یکبار دنبال کی بایدبگردی اما ارزش ان را دارد که آنتی ویروسی که رو سیستمت نصب است مشکلی نداره و امنیت را برات تضمین میکنه واز نظر قدرت دچار ایراد نمی شه چون آنتی ویروسی که مشکل و عیب داره چطوری میتونه مشکل یک سیستم یعنی ویروسی شدن سیستم را بر طرف کنه باتشکرفراوان
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)